چند سوال ابتدایی در مورد unity
سلام
من قبلا 1-2 سال برنامه نویسی اندروید انجام میدادم و به تازگی شروع کردم به کار با unity. 

چند تا سوال برام پیش اومده که ممنون میشم راهنمایی کنید:

- توی برنامه نویسی اندروید که انجام میدادم برای این که برنامه با انواع صفحه نمایش گوشی ها سازگار باشه مشکلات زیادی وجود داشت, در یونیتی این قضیه چطوریه؟

- در یونیتی اگر من بخام یک عکس رو در صفحه نمایش بدم چند تا روش وجود داره براش خب این چند روش چه فرقی دارن با هم؟ مثلا این که من تصویر رو درگ کنم تو scene یا از قسمت ui یک image بسازم و عکسم رو بدم بهش (از طریق source image).

- ممنون میشم یه توضیحی در باره canvas  و رابطش با camera بدید.
مثلا ببینید من تو scene یک cube دارم. وقتی یک باتن اضافه میکنم canvas هم به صورت خودکار اضافه میشه, خب این canvas چیه و چه کاری انجام میده؟ حالا در پیش نمایش Camera فقط cube که داخل camera هست نمایش داده میشه ولی وقتی پروژه رو ران میکنم رو موبایل, باتن هم میاد کنار cube با این که کلا button توی camera نبوده!!

چرا تصاویری که در ui->image قرار میدم تار و بی کیفیت میشه و راه حلش چیه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:

سلام دوست عزیز

این که با اندروید و برنامه نویسی آشنایی خیلی خوبه و زود می تونی یونیتی رو یاد بگیری

پاسخ سوال اول : 

در یونیتی به آسونی می تونی با تمام صفحه نمایش ها هماهنگ کنید و این کار به آسونی یاد می گیری

پاسخ دوم : 

سوال دوم هم بهترین روش استفاده از ui هست.

پاسخ سوم : 

canvas وظیفه هماهنگ کردن ui شما با صفحه نمایش ها رو داره علاوه بر این که تمام شئ های ui شما در Canvas رندر میشه ، دکمه ها رو باید تنظیم کنید

پاسخ چهارم:

به نوع اسپرایت و کیفیتش بستگی داره

دوست خوب من کوتاه ترین پاسخ ها رو دادم شما چون مبتدی هستید هرچی کار کنید بیش تر براتون سوال پیش میاد ، توصیه من به شما اینه که در خبرنامه وبلاگ توسعه دهنده بازی عضو شید به زودی آموزش های رایگان شروع کار با یونیتی و برنامه نویسی سی شارپ در یونیتی رو آموزش می دم
[url=http://gamedeveloper.blog.ir/]وبلاگ توسعه دهنده بازی

عمر با ارزشتون رو برای کار با انجین های ضعیف که آینده ای ندارند حروم نکنید دوره جامع و رایگان منتشر شد روی عکس کلیک کنید.

[تصویر:  imageTut.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: sllark
(1395/5/1، 11:42 عصر)developer نوشته است: دوست خوب من کوتاه ترین پاسخ ها رو دادم شما چون مبتدی هستید هرچی کار کنید بیش تر براتون سوال پیش میاد ، توصیه من به شما اینه که در خبرنامه وبلاگ توسعه دهنده بازی عضو شید به زودی آموزش های رایگان شروع کار با یونیتی و برنامه نویسی سی شارپ در یونیتی رو آموزش می دم
[url=http://gamedeveloper.blog.ir/]وبلاگ توسعه دهنده بازی

خیلی ممنون.

من خیلی از فیلم آموزشی و خیلی از آموزش های وبلاگ شمارو تا حالا هم دیدم (ممنون به خاطر آموزش هاتون) و خیلی چیز هارو متوجه شدم و الان در حد بالاتر از مقدماتی هستم. ولی این وسط وقتی میخوام کار کنم یه چند تا چیز کوچیک هست که توی هیچ آموزشی بهش اشاره نشده بود (همون 4 تا سوالم) برای همین پرسیدم 53

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 3,963 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 941 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,394 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 896 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,617 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: