مقايسه كانستراكت 2 و يونيتي 3D
سلام، بنده قصد تهيه يك بازي اندرويد با قابليت پرداخت درون برنامه اي دارم حال سوال من از دوستان اينه كه براي شروع از كانستراكت 2 استفاده كنم يا يونيتي 3D ؟
دوستان لطفا در صورت پاسخ علت خودتونم بيان كنيد.
با تشكر 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1.یونیتی :سخت هستش.کد نویسی می خوادو از این جور چیز هاولی سه بعدیه
2.اسونه کد نویسی نمیخواد دو بعدی.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vahid
(1395/5/16، 01:01 صبح)Vahid نوشته است: سلام، بنده قصد تهيه يك بازي اندرويد با قابليت پرداخت درون برنامه اي دارم حال سوال من از دوستان اينه كه براي شروع از كانستراكت 2 استفاده كنم يا يونيتي 3D ؟
دوستان لطفا در صورت پاسخ علت خودتونم بيان كنيد.
با تشكر 
سلام؛
اول بگید حجم پروژه چقدره ؟ بزرگه ؟ کوچیکه ؟
دوم اینکه آیا براتون مهمه که حجم خروجی زیاد باشه یا نه ؟

اگر بازیتون ساده ست که بنظرم ارزش نداره بشینید با یونیتی بسازید، همون کانستراکت هم کارو راه میندازه. در ضمن حجم سرباری که یونیتی روی فایل بازی میاره در کمترین حالت 12 مگابایته :|

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سلام.
+ حرف های دوستان این رو هم من اضافه کنم که کار با یونیتی به این سادگی ها نیست که شما بخوای همین الان بری یونیتی رو نصب کنی و بازی رو بسازی.
اگه برای یاد گرفتن کانستراکت 1 ماه وقت گذاشتید برای یاد گرفتن یونیتی(ساخت یه بازی ساده) حداقل باید 3_4 ماه وقت بزاری برای آموزش دیدن.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/16، 01:46 صبح)GAME MOEIN نوشته است: سلام یونیتی نیاز به برنامه نویسی داره ولی کانستراکت نداره
منم الان دارم بطور موقت با کانستراکت کار میکنم بعدا میرم سراع یونیتی

خب الان يعني كانستراكت محدوديت كد نويسي نداره؟
منظورم ميشه تمام ويژگي هايي كه با يونيتي ميشه براي يك بازي دو بعدي در نظر داشت با كانستراكت هم پياده سازي كرد؟

(1395/5/16، 02:01 عصر)shazde نوشته است: سلام.
+ حرف های دوستان این رو هم من اضافه کنم که کار با یونیتی به این سادگی ها نیست که شما بخوای همین الان بری یونیتی رو نصب کنی و بازی رو بسازی.
اگه برای یاد گرفتن کانستراکت 1 ماه وقت گذاشتید برای یاد گرفتن یونیتی(ساخت یه بازی ساده) حداقل باید 3_4 ماه وقت بزاری برای آموزش دیدن.

سلام ممنونم از پاسختون من سي شارپ بلدم و تو يونيتي مشكل خاصي ندارم اما متاسفانه گرافيك مناسب ندارم و به نظر خودمم هم كانستراكت براي شروع پروژه هاي نيمه حرفه اي مناسبه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/16، 08:44 عصر)Vahid نوشته است:
(1395/5/16، 01:46 صبح)GAME MOEIN نوشته است: سلام یونیتی نیاز به برنامه نویسی داره ولی کانستراکت نداره
منم الان دارم بطور موقت با کانستراکت کار میکنم بعدا میرم سراع یونیتی

خب الان يعني كانستراكت محدوديت كد نويسي نداره؟
منظورم ميشه تمام ويژگي هايي كه با يونيتي ميشه براي يك بازي دو بعدي در نظر داشت با كانستراكت هم پياده سازي كرد؟
خیر دوست عزیز کانستراکت از زبان قدرتمند جاوا اسکریپت پشتیبانی میکنه و فقط بجای کدنویسی اونت نویسی داره که اونت ها هم بعدا به کد تبدیل میشن
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/16، 02:01 عصر)shazde نوشته است: سلام.

سلام ممنونم از پاسختون من سي شارپ بلدم و تو يونيتي مشكل خاصي ندارم اما متاسفانه گرافيك مناسب ندارم و به نظر خودمم هم كانستراكت براي شروع پروژه هاي نيمه حرفه اي مناسبه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بهتره از یونیتی استفاده بکنید ، به دلیل اینکه پروژه هایی که با یونیتی کار میشه ی حالت واکنش پذیری داره و برنامه نویسی های سمت سرور نیز در‌یونیتی بهتره و حداقل بهتره بگم پدر مادر داره و سورس باز هست ?
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/16، 08:44 عصر)Vahid نوشته است: خب الان يعني كانستراكت محدوديت كد نويسي نداره؟

خب محدودیت که صد در صد داره. میخواید حرفه ای بشید خب برید یونیتی. ولی یونیتی باید براش خیلی وقت بزاری... و اگه تازه میخواید بازی سازی رو شروع کنید با همین کانستراکت کار کنید..
چند روز پیش کانستراکت رو نصب کردم که ببینم چطوریاست و تا اونجایی که من دیدم امکانات خیلی جالبی داره بدون نیاز به کد نویسی!! که برای تازه کار ها عالیه که مفهوم های بازی سازی رو متوجه بشن. 
و امکاناتش تغریبا اکثر نیاز ها رو خیلی ساده بر طرف میکنه. (یا این که دیگه شما بخواید یک بازی خیلی حرفه ای بسازید)

(1395/5/16، 08:44 عصر)Vahid نوشته است: سلام ممنونم از پاسختون من سي شارپ بلدم و تو يونيتي مشكل خاصي ندارم اما متاسفانه گرافيك مناسب ندارم و به نظر خودمم هم كانستراكت براي شروع پروژه هاي نيمه حرفه اي مناسبه

خب شما قبلا با یونیتی کار کردید؟
زبان سی شارپ با زیان سی شارپی که تو یونیتی برای اسکریپت نویسی میزنید متفاوته  (البته خب قوائد که یکسانه) منظورم اینه که شما فکر نکنید حالا که سی شارپ بلید برید تو یوینتی سریع میتونید شروع به ساخت بازیتون بکنید بدون هیچ مشکلی....
گرافیک که خب تو کانستراکت هم ندارید دیگه....

درآخر دیگه بستگی به خودتون و بازیی که میخواید بسازید داره.. اگه میخواید حرفه ای کار کنید و حرفه ای بشید و براتون مهم نیست ساخت بازی چقدر زمان ببره و بازی حرفه ای هم هست بازیتون خب برید یونیتی.

الان من دارم رو یک بازی آنلاین مولتیپلیر کار میکنم تو یونیتی که 2 هفته الان دارم روش کار میکنم و فقط تونستم کانکت شدن پلیر ها به هم و کلا ارسال دیتا بینشون رو پیاده کنم (جدا از زمانی که صرف یاد گرفتنش شدم) (البته من از پکیج های آماده استفاده نمیکنم) ولی طبق آموزشهایی که برای کانستراکت در زمینه مولتیپر آنلاین دیدم و یکم هم با کانستراکت کار کردم فکر نکنم بیشتر از 1 روز طول بکشه... کلا کانستراکت هلو بپر تو گلو هستش دیگه  4

شرمنده اگه غلط املایی چیزی داشتم، سرما خوردم (وسط تابستون 22 ) تند تند نوشتم دیگه...
53
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر