اعمال نشدن تغییرات
با سلام خدمت دوستان

من بازیم رو ساختم و بعد ازش خروجی گرفتم، بعد دیدم یکی دوتا مشکل داره، اول اینکه فونتش کوچیکه و دوم اینکه موقع ساخت بازی اون تیک مربوط به گرید رو زده بودم، اون توی بازی دیده میشه

فونت رو بزرگ کردم و تیک گرید رو برداشتم ولی وقتی خروجی می گیرم تغییرات اعمال نمیشه و همچنان فونت کوچیکه و خطوط مربوط به گرید رو نشون میده

میخواستم ببینم کسی به همچین مشکلی برخورده و میدونه دلیلش چیه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
گرید که فعال باشه توی خروجی و حتی داخل پریویو نمایش داده نمیشه.شما احتمالا از تایل بکگراند استفاده کردید و عکستون وقتی تکرار میشه با هم همخوانی نداره.برای همین به شکل 4 خونه دیده میشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Game Baker
(1395/5/26، 06:53 عصر)ghasem نوشته است: سلام
گرید که فعال باشه توی خروجی و حتی داخل پریویو نمایش داده نمیشه.شما احتمالا از تایل بکگراند استفاده کردید و عکستون وقتی تکرار میشه با هم همخوانی نداره.برای همین به شکل 4 خونه دیده میشه.

شما درست گفتین و مشکل از تایل بکگراند بود، چون به شکل 4 خونه دیده میشد من فکر میکردم از گریده

برای اینکه به این مشکل برنخوریم من به یه راه حل رسیدم و اونم اینکه از عکس مربع شکل در تایل بکگراند استفاده کنیم یعنی سایز عکسمون 16*16 یا 32*32 و... باشه، شما راه حل دیگه ای براش دارین؟

ولی مشکل فونت همچنان باقیه، یعنی من سایز فونت رو عوض میکنم ولی وقتی خروجی میگیرم همچنان سایزش کوچیکه و تغییری نمیکنه، به نظرتون مشکل از چیه؟

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای پس زمینه هایی که تکرار می شند باید طوری طراحی کنیم که سمت چپ با راست تصویر همخوانی داشته باشه.
در این آموزش نحوه ساخت تایل بکگراند تکرار شونده توضیح داده شده:
آموزش ترسیم تایل بکگراند

در مورد فونت هم اگه برای متن داخل تکستباکس یا روی دکمه استفاده می کنید باید با کد سی اس اس اندازش را تغییر بدید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Game Baker

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi