وارد کردن حرکات یک بازی در بازی خودمان
سلام من میخواستم بدونم میشه حرکات یک کاراکتر یک بازی رو وارد بازی خودمون کنیم و چطوری؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/19، 09:00 عصر)مملی نوشته است: سلام من میخواستم بدونم میشه حرکات یک کاراکتر یک بازی رو وارد بازی خودمون کنیم و چطوری؟

سلام  بسته به بازیت داره که چطوریه ؟ مثلا بازی های سبک مورتال کمبات 
مثلا میخوایی کاراکتر اسکورپین رو بیاری تو بازی باید از شرکت خودش کاراکترشو بخری یا اینکه خودت اینقدر حرفه ایی باشی بتونی طراحیش کنی اونا چون تیم حرفه ایی هستن کاراکتر هاشونو رایگان نمیدن (حتی به شما دوست عزیز 4 )

یا مثلا بازی های تفنگی مثه کانتر خیلی راحت ازش عکس میگیری از بغل (و از هر طرفی که میخوایی) بعد با فوتوشاپ کاراکترشو در میاری 

واس همین بهترین کار اینه که ی کاراکتر خودت بزنی و از میل خودت
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام منظور من این نبود من انیمیشنشون رو میخوام وشما دقیقا فکر من رو خوندید من میخواستم بازی سبک مورتال کمبت رو بسازم 
منظورم از انیمیشن حرکاتشون مثلا فیتالیتی اسکورپیون رو روی کاراکتر خودم اجرا کنم
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/6/19، 09:21 عصر)مملی نوشته است: سلام منظور من این نبود من انیمیشنشون رو میخوام وشما دقیقا فکر من رو خوندید من میخواستم بازی سبک مورتال کمبت رو بسازم 
منظورم از انیمیشن حرکاتشون مثلا فیتالیتی اسکورپیون رو روی کاراکتر خودم اجرا کنم

شما باید بسته به امکاناتی که کانستراکت در اختیارتون قرار داده خودتون از صفر  حرکتایی که میخای برای شخصیتت تعریف کنی ، کاره زیاد سختی نیست 1 
با عضو شدن در کانال تلگرام توسعه در کانتسراکت حرفه ای شوید 

t.me/Towsea
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi