استفاده همزمان از کلید ها
سلام دوستان میشه بگیم اگه مثلا  کلید بالا و پایین رو باهم فشار داد انیمیشن 2 شروع شه
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
بله میشه(بهتر بود اول امتحان میکردید توی کانس)
رسید مژده که ایّام غم نخواهد ماند چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/7/20، 05:45 عصر)shazde نوشته است: سلام

چجوری؟؟
کار کنید,ازدواج کنید,بچه دار شوید,مالیاتتان را پرداخت کنید,قبض هایتا را پرداخت کنید,تلویزیونتان را نگاه کنید,عادی رفتار کنید,از قوانین پیروی کنید,و بعد از من تکرار کنید:من آزادم
Go to work,get married,have some kids,pay your taxes,pay your bills,watch your TV,act normal,OBEY LAW,and repeat after me:I'm free 16
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/24، 02:49 عصر)مملی نوشته است:
(1395/7/20، 05:45 عصر)shazde نوشته است: سلام

چجوری؟؟

کاری نداره که.شما که تو جشنواتره میگی شرکت کردم باید این چیز هارو بلد باشی.بنظرم باید شرکت نکنی فعلا(از نظر خودم)
اونت اولین دکمرو که درست کردی سمت راستش دوتاکلیک بزن بعد میتونی اون دوم رو اضافه کنی انطوری به هم میچسبن و اگه دوتاشون انجام بشه انیمیشن تغییر میکنه.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
اینو که میدونم ولی مثلا شما بازیه مورتال کومبت رو ببین شاید برای هر فاتالیتی ده کلیذ رو با هم بزنه تا اجرا بشه تازه اونم یه جای مشخص . بعدش هم شاید کسی ندونه برای مثال پدر خود من که برنامه نویس کامپیوتره و 15 ساله داره برنامه مینویسه ازش که پرسیدم نمیدونست و این دلیل نمیشه. به امید دیدار 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
من یک سورس ساختم شاید کمکتان کرد

OPIZO free URL forwarding service (URL redirection)

4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4 4
  پاسخ

اگر قرار باشه بگی روی باتن  x1 و x2 لمس شد  یک اکشن خاص اجرا بشه

اول یک ایونت مینویسی مثلا روی باتن x1  لمس شد   بعد روی اون ایونت کلیک میکنی و کلید c  رو  تو کیبرد میزنی  و ایونت بعدی رو مینویسی  
ادرس وبلاگم 

id = @user138592
54
  پاسخ

(1395/9/25، 04:46 عصر)مملی نوشته است: اینو که میدونم ولی مثلا شما بازیه مورتال کومبت رو ببین شاید برای هر فاتالیتی ده کلیذ رو با هم بزنه تا اجرا بشه تازه اونم یه جای مشخص . بعدش هم شاید کسی ندونه برای مثال پدر خود من که برنامه نویس کامپیوتره و 15 ساله داره برنامه مینویسه ازش که پرسیدم نمیدونست و این دلیل نمیشه. به امید دیدار 1

باید بگم که کانسترکت کلا یه چیز متفاوت از کد نویسیه.خوب اکه پدرتون بلد بود تعجب میکردم 18
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/9/30، 08:37 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1395/9/25، 04:46 عصر)مملی نوشته است: اینو که میدونم ولی مثلا شما بازیه مورتال کومبت رو ببین شاید برای هر فاتالیتی ده کلیذ رو با هم بزنه تا اجرا بشه تازه اونم یه جای مشخص . بعدش هم شاید کسی ندونه برای مثال پدر خود من که برنامه نویس کامپیوتره و 15 ساله داره برنامه مینویسه ازش که پرسیدم نمیدونست و این دلیل نمیشه. به امید دیدار 1

باید بگم که کانسترکت کلا یه چیز متفاوت از کد نویسیه.خوب اکه پدرتون بلد بود تعجب میکردم
سلام.میتونی از پلاگین phonegap event استفاده کنی.خیلی عالیه.
امیدوارم کمکت کنه .خیلی عالیه
New folder (8)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi