قربونتون یه هلی به بازی ما بدین
(1395/11/21، 04:08 عصر)rozita نوشته است:
(1395/11/21، 12:45 صبح)makan parsi نوشته است: سلام. نداشتن حداقل اطلاعات نشان از اینه که آموزش ها رو نگاه نکردین
در سایت دوره های مختلف، سورس ها و آموزش های مختلف کانسترات وجود داره حتماً نکات رو مطالعه
و آموزش ها رو نگاه کنین.

-
-

باشه بابا تو خوب
 تو عالی  اصن تو مایه افتخار کانستراکت

اصن تو سازنده سری بازی کالاف دیوتی

ما بی سوات

شما هپه انگول ما اقا گرگه 15 15 15 15

(1395/11/21، 12:49 صبح)hiddendanger نوشته است: دوستان با کمال احترام لطفا اگه کسی سوال میپرسه جوابشو بدین . هی نگین آموزشا رو ببینین . 

داداش مگه اینا میفهمن

یارو شبیه گربه میمونه اومده به من میگه نفهمی

سر نماز برا شفاشون دعا کن 63 63 63 63 63

(1395/11/21، 01:07 صبح)makan parsi نوشته است:
(1395/11/21، 12:49 صبح)hiddendanger نوشته است: دوستان با کمال احترام لطفا اگه کسی سوال میپرسه جوابشو بدین . هی نگین آموزشا رو ببینین . 

چشم، این جواب ها برای اینه که کاربرا خودشون پی گیر کارهاشون باشن،
و گرنه همین سربرگ (هدر) انجمن کنار نام انجمن تخصصی کانستراکت اونجا علامت کلاه پور سینا هست زیرش هم نوشته
دوره جامع، و نیازی به جستجو نداره همچنین می تونین به تاپیک آموزش ها سر بزنین، و نکاتی که حتی تو آموزش ها هم نیست
و دوستان ذکر کردن رو مطالعه کنین

چند لینک مفید هم بهتون معرفی میکنم.

http://construct2.ir/showthread.php?tid=609

http://scirra.blog.ir/category/%D8%A2%D9...%B1%DB%8C/

-
-
لینکات تو حلقم

آفرین به این شعور  41
آخه من سازنده کال آف، چه باشم چه نباشم چه دخلی به تو داره مثلاً سازنده کال آف بودم الآن اینجا حرف هام شق القمر میکرد 22
بازم بهت میگفتم برو آموزش ها رو که دوستان زحمت کشیدن رو نگاه کن، چون با داشتن چنین اطلاعات کمی حتماً لازمه که آموزش
ها رو کامل نگاه کنی، اگه سوال دیگه ای داری و بیشتر میخوای بدونی، فقط سوال رو اینطور مطرح کن که نمی خوام همه آموزش ها
رو نگاه کنم، تو کار با کانستراکت مشکلی ندارم، فقط میخوام بدونم تمام صفحه شدن چطوریه؟ تمام ...

طرف حال نداره بره دو تا آموزش نگاه کنه که به جوابش برسه، جواب تنبلی های دیگران رو هم ما باید بدیم عجبا، اگه حال نداری
دو تا آموزش نگاه کنی چرا اصلاً اومدی برای بازی سازی برو کشتی کج نگاه کن به ادبیاتتم میخوره دایره لغاتت و فرهنگتم
گسترده تر میشه.

موندم کدوم باهوش از اون کامنت من اینطور برداشت میکنه که دارم به شما بلانسبت می گم "نفهمی!" چطور همچین برداشت
فیلسوفانه ای صورت گرفته خدا میدونه، به خودت شک داری یا دوست داری به خودت توهین کنی به من ربط نداره، برو خود
درگیریت رو جای دیگه ای ارضا کن اینجا جاش نیست 22

-
-
عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________

سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم

سال نو مبارک
-
[تصویر:  Logo.Hiwa-Game-4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed2002
(1395/11/21، 07:10 عصر)makan parsi نوشته است: آفرین به این شعور  41
آخه من سازنده کال آف چه باشم چه نباشم چه دخلی به تو داره مثلاً سازنده کال آف بودم الآن اینجا حرف هام شق القرم میکرد 22
بازم بهت میگفتم برو آموزش ها رو که دوستان زحمت کشیدن رو نگاه کن، چون با داشتن چنین اطلاعات کمی حتماً لازمه که آموزش
ها رو کامل نگاه کنی، اگه سوال دیگه ای داری و بیشتر میخوای بدونی، فقط سوال رو اینطور مطرح کن که نمی خوام همه آموزش ها
رو نگاه کنم، تو کار با کانستراکت مشکلی ندارم، فقط میخوام بدونم تمام صفحه شدن چطوریه؟ تمام ...

طرف حال نداره بره دو تا آموزش نگاه کنه که به جوابش برسه، جواب تنبلی های دیگران رو هم ما باید بدیم عجبا، اگه حال نداری
دو تا آموزش نگاه کنی چرا اصلاً اومدی برای بازی سازی برو کشتی کج نگاه کن به ادبیاتتم میخوره دایره لغاتت و فرهنگتم
گسترده تر میشه.

موندم کدوم باهوش از اون کامنت من اینطور برداشت میکنه که دارم به شما بلانسبت می گم "نفهمی!" چطور همچین برداشت
فیلسوفانه ای صورت گرفته خدا میدونه، به خودت شک داری یا دوست داری به خودت توهین کنی به من ربط نداره، برو خود
درگیریت رو جای دیگه ای ارضا کن اینجا جاش نیست 22

-
-

دوست عزیز ایشون یه چیزی میگه شما کوتاه بیا... 2
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi
کاربر rozita به دلیل توهین و بی احترامی به مدّت یک هفته بن شد و در صورت تکرار دائماً محروم خواهد ماند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde ، hamed2002 ، Amirrrgames ، ghasem ، rezamms ، S.L.F ، amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده خرید درون برنامه مایکت در وب ویو Arianm 3 1,296 1402/4/25، 12:01 عصر
آخرین ارسال: Arianm