موضوعها: 26
سپاسها: 38
89 سپاس گرفتهشده در 54 ارسال
سلام
سورس رو دیدم و خیلی خوب بود اما خب سرعتش وقتی رو کامپیوتر اینه رو موبایل دیگه ...
دلیلش رو هم فهمیدم. از اسپرایت 2 یا زمین یه عالمه کپی کردید . واقعا چه جوری اینهمه اسپرایت کپی کردید. همین هم باعث کندی بازی شده. شما با موس بیشتر زمین رو select کن و بعد حذف کن می بینی که سرعت خیلی بهتر شده
به هر حال خیلی خوب بود
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
همون طور که دوست عزیزمون گفتن شما تعداد زیادی از اسپرایت دو روی هم و در چند لایه ساختین که زیاد کاربرد نداره من یکم روش کار کردم و کالیژن ماسک هارو دستکاری کردم بهتر شد ولی کلا با این روش نمیشه ساخت باید یه روش دیگه ای برای ساخت این بازی پیدا کنیم مثلا یه موتوری که فیزیک سیالات داشته باشه
سورس دستکاری شده توسط من
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 74
مکان: اصفهان
سپاسها: 834
938 سپاس گرفتهشده در 435 ارسال
خب منم می خواستم برای این راه کار بدید
ممنون از همه
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
نسخه ی ادیت شده خیلی بهتر شده، اما من کالیژن های مربوط به زمین رو به صورت لوزی درست کردم، یعنی به جای اینکه دایره باشه، لوزی هست، و اینطوری هم به پرفورمنس افزوده شد!
واقعا برای من یه سوال درست شد این بازیا یی که توشون آب و .. هست چجوری ساخته شدن؟ اصلا انجین های دوبعدی قابلیت شبیه سازی سیالات دارن؟
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
اونو دیدم ولی اون شبیه سازی فیزیکی نبود همون طوریکه خودتون گفتید اونو یه جوری ساختن که رفتار آب داشته باشه ولی کاملا خواص آبو شبیه سازی نمیکنه مثلا چگالی ، گرانروی و .... ولی توی نرم افزار های سه بعدی من خودمم به طور کامل شبیه سازی مایع کردم و کاملا خواصشم رعایت شده
اسم بازی هم ایر اسکاپ : فال آو گراویتی
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام
هرچند که یونیتی در اصل، سه بعدی هست، اما در حالت دو بعدی هم من یه پکیج فیزیک سیالات دیدم که واقعا زیبا بود.
سرچ کنین حتما پیدا میکنین.