سورس بازی where is my water
سلام دوستان این سورس رو با فیزیک برای شما درست کردم که می تونید از اینجا دانلود کنید.

ولی سرعتش خیلی پایینه دوستان لطفا راه حل بدید برای این مسئله
  پاسخ

سپاس شده توسط: makan parsi ، mostafanastary ، Amirrrgames ، montazeria ، seyed ، shazde ، sajad888
سلام
سورس رو دیدم و خیلی خوب بود اما خب سرعتش وقتی رو کامپیوتر اینه رو موبایل دیگه ...
دلیلش رو هم فهمیدم. از اسپرایت 2 یا زمین یه عالمه کپی کردید . واقعا چه جوری اینهمه اسپرایت کپی کردید. همین هم باعث کندی بازی شده. شما با موس بیشتر زمین رو select کن و بعد حذف کن می بینی که سرعت خیلی بهتر شده
به هر حال خیلی خوب بود
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
همون طور که دوست عزیزمون گفتن شما تعداد زیادی از اسپرایت دو روی هم و در چند لایه ساختین که زیاد کاربرد نداره من یکم روش کار کردم و کالیژن ماسک هارو دستکاری کردم بهتر شد ولی کلا با این روش نمیشه ساخت باید یه روش دیگه ای برای ساخت این بازی پیدا کنیم مثلا یه موتوری که فیزیک سیالات داشته باشه
سورس دستکاری شده توسط من
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mostafanastary ، makan parsi ، amin COD
خب منم می خواستم برای این راه کار بدید
ممنون از همه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نسخه ی ادیت شده خیلی بهتر شده، اما من کالیژن های مربوط به زمین رو به صورت لوزی درست کردم، یعنی به جای اینکه دایره باشه، لوزی هست، و اینطوری هم به پرفورمنس افزوده شد!
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amin COD
واقعا برای من یه سوال درست شد این بازیا یی که توشون آب و .. هست چجوری ساخته شدن؟ اصلا انجین های دوبعدی قابلیت شبیه سازی سیالات دارن؟
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
(1395/11/22، 09:36 صبح)mahdi797979 نوشته است: واقعا برای من یه سوال درست شد این بازیا یی که توشون آب و .. هست چجوری ساخته شدن؟ اصلا انجین های دوبعدی قابلیت شبیه سازی سیالات دارن؟

سلام.
با همین کانس هم دیدم بازی هایی که به زیبایی آب رو ایجاد کردن در بازی و میشه
به زیرش هم رفت به حالت شنا! ، که از لبته مشخصه بیشتر از ترفند هایی استفاده می کنن که شبیه به آب به نظر برسه
و گرنه متورهای دو بعدی شبیه ساز سیالات ندارن، فقط یه چیزی میشه ساخت شبیه به آب

واقعاً بازیی که باکانس ساخته شده بود (الآن اسمش یادم نیست) به زیبایی آب رو شبیه سازی کرده بود که آدم
کب می کرد و جای سوال بود که واقعاً این کانستراکت خومونه؟!!

-
-

عبادت بی ولای او نمازیست بی وضو / به منکر علی بگو نماز خود قضا کند
_________

سلام به کانستراکتی های عزیز، خوشحالم بعد از مدت ها دوباره تونستم به
انجمن برگردم

سال نو مبارک
-
[تصویر:  Logo.Hiwa-Game-4.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اونو دیدم ولی اون شبیه سازی فیزیکی نبود همون طوریکه خودتون گفتید اونو یه جوری ساختن که رفتار آب داشته باشه ولی کاملا خواص آبو شبیه سازی نمیکنه مثلا چگالی ، گرانروی و .... ولی توی نرم افزار های سه بعدی من خودمم به طور کامل شبیه سازی مایع کردم و کاملا خواصشم رعایت شده
اسم بازی هم     ایر اسکاپ : فال آو گراویتی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
هرچند که  یونیتی در اصل، سه بعدی هست، اما در حالت دو بعدی هم من یه پکیج فیزیک سیالات دیدم که واقعا زیبا بود.
سرچ کنین حتما پیدا میکنین.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این رو دیدید ؟
https://www.scirra.com/tutorials/813/how-to-make-fluids

البته نیاز به دو تا پلاگین داره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، shazde ، mahdi797979

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj