خروجی ps3 یا xbox360 در یونیتی
سلام
چجوری میشه خروجی ps3 یا xbox360 رو توی یونیتی خروجی گرفت؟
گشتم ولی فقط میگن باید لایسنس بخری که اصلا لایسنسی من پیدا نکردم توی سایت اصلی یونیتی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من قبلا دنبال ایکس باکس رفتم فهمیدم که باید اول از مایکروسافت اجازه بگیرید سپس می‌توانید خروجی بگیرید .
البته نمیدونم این درست هست یا نه
بازی میکروفن در ایران اپس:http://iranapps.ir/app/com.game.microphone

[تصویر:  4.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ghasem
تا جایی که من میدونم باید هویت شما به عنوان توسعه دهنده بازی برای اون کنسول تایید بشه یعنی سونی یا ماکروسافت شما رو به عنوان توسعه دهنده بشناسن.
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ghasem
خوب آخه توی یونیتی که خروجی ps4 یا xboxone نیست.
اگر بخوایم با با یونیتی برای کنسول های بالا خروجی بگیریم باید چیکار کنیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/3/25، 10:24 عصر)hunk نوشته است: بخش یک
بخش دو

دوتا فایل بالارو دانلود کنید و در یونیتی نصب کنید رمز فایل ها : www.p30download.com

با این ماژول ها میتونید خروجی اکس باکس و پلی استیشن بگیرید

داداش این لینگ ها خرابن تو رو خدا درستشون کن یا اگه هنوز این دو تا فایلو داری یه جای دیگه آپلود کن من شدیدا بهشون نیاز دارم یا حداقل اسمی از این دو فایل ببر یا جایی که دانلود کرده بودی رو معرفی کن خواهش میکنم

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من هیچ تخصصی در یونیتی ندارم . فقط اگه رو لینک دانلود که گذاشتن کلیک کنی اسمش اون وسطا هست و اینو از همین لینک دانلود کردم . ببین شاید بدردت بخوره .
Unity.Professional.Modules.v5.6.0f3
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
ببينيد اين لينك بدردتون ميخوره:

https://p30download.ir/fa/entry/57446/

موفق باشيد...
نقل قول:
 لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/12/24، 02:50 صبح)محمد 82' نوشته است: سلام من هیچ تخصصی در یونیتی ندارم . فقط اگه رو لینک دانلود که گذاشتن کلیک کنی اسمش اون وسطا هست و اینو از همین لینک دانلود کردم . ببین شاید بدردت بخوره .
Unity.Professional.Modules.v5.6.0f3
سلام ممنون که جواب دادید آره خودم متوجه اسم ماژول شدم ولی سرچ که میکنم همون ماژول های پیشفرض یونیتی رو میاره این یکی ماژول پولیه و به این راحتی توی نت گیر نمیاد لینگ این فایل ها به نظر میرسه برای سایت پی سی دانلود باشه ولی اونجا هم کلا زیرو رو کردم چیزی گیرم نیاومد بهر حال اگه سر نخی بدستتون رسید ممنون میشم اطلاع بدید و ممنونم که جواب دادید

(1399/12/24، 11:53 صبح)SinaDehghani' نوشته است: سلام
ببينيد اين لينك بدردتون ميخوره:

https://p30download.ir/fa/entry/57446/

موفق باشيد...
ممنون لینگ دانلود یونیتی بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام در این لینک برای XBOX توضیح داده است.

Symptoms
  • I want to develop/deploy to Xbox platforms
  • I can't seem to develop to Xbox One

Cause If you are not listed as a registered Xbox developer, you cannot download the Xbox module of the Unity EditorResolutionIf you want to deploy to Xbox platforms, follow this user onboarding process

Become a registered Microsoft Xbox One developerYou need to be a registered Xbox One developer to deploy to Xbox platforms. Once registered, you will have a Microsoft account manager and gain access to the Microsoft Game Developer Network website
If you are not already registered or working with a registered Publisher, you might be able to sign up via the Independent Developer (ID) program: http://www.xbox.com/en-GB/developers/id

Request Unity development access from MicrosoftMicrosoft provides free Unity development for Xbox One. To get started, make a request to your Microsoft account manager to start developing in Unity. Once your Microsoft account manager approves your request, they will notify Unity.

Once you have been approved, you will receive a welcome email titled 'Welcome to the Unity Xbox One Forum'. The Unity Forums contain all files and discussion on developing to Xbox One on Unity. If the link in the 'Welcome email' does not work for you, please go to this link and register a Unity forum account. Then reply to the 'Welcome email' and you'll be added to the forum.

Note: Please speak to your account manager at Microsoft to ensure you are using the correct Unity license while developing for Xbox One

Download Unity for Xbox OneDownload Unity for Xbox One from the Unity Forums: Unity for Xbox One Downloads

To get started with development, we also recommend the forum post titled Start Here! The Unity for Xbox One FAQ
 More InformationIf you have any questions regarding Xbox forum access, or you require members in your studio/team to be added to the Xbox forums, contact your Microsoft account manager to request access

این ویدئو هم برای ساخت اکانت و خروجی گرفتن وجود دارد.

کد:
[url]https://www.youtube.com/watch?v=uibEl3SmI1k[/url]

پاسخ

سپاس شده توسط: mohammadrj

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سیستمم مورد نیاز برای یونیتی 5 ^_^ Ali ^_^ 5 3,963 1402/3/5، 10:31 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  کمترین حجم بازی محمد 82 3 941 1401/11/16، 11:29 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  خروجی IL2CPP در یونیتی arshia ajoudani 2 1,394 1401/11/11، 11:09 صبح
آخرین ارسال: abedi
  خروجی وب M.Y 0 895 1401/8/1، 04:36 عصر
آخرین ارسال: M.Y
  سوال در مورد دوره شوتر اول شخص استاد رجب زاده amin hosseini 1 1,617 1400/12/20، 11:01 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani

پرش به انجمن: