به نظر شما قیمت چند هزار تومان باشد؟
10 هزار تومان
84.62%
22
15 هزار تومان
7.69%
2
20 هزار تومان
7.69%
2
26 رأی
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

آموزش ساخت بازی آنلاین با کانستراکت
سلام

خیلی ها دوست دارند که بازی های آنلاین بسازند ، اما متاسفانه آموزش ها در این زمینه ، بسیار کم است (در واقع اصلا نیست 22 )

بنده تصمیم گرفتم آموزشی در این زمینه تهیه کنم ، و تا قبل از شروع مهر منتشر کنم.

سرفصل های این آموزش :

1. معرفی پیش نیاز ها و ساخت سورس ساده (ضبط شد)
  2. معرفی سی پنل و آموزش (ضبط شد)
  3. ثبت نام و ورود کاربر
  4. قسمت سکه و امتیاز های کاربر
  5. دعوت دوستان (کاربر شخصی را دعوت میکند و در قبال آن سکه یا امتیاز دریافت میکند)
  6. کارت اعتباری (با زدن کد کارت ، سکه به کاربر اضافه میشود.)
  7. طراحی پنل مدیریت
اما با توجه به این که این یک آموزش مفصل و مهم است ، حتما باید این تایپیک رو ایجاد میکردم و نظرات شما را دریافت میکردم.

قیمت آموزش ، در نظرسنجی مشخص خواهد شد

الان قسمت اول ضبط شده و فردا آپلود میکنم.

ممنون 1

توجه ! در صورتی که در این تایپیک پستی ارسال نشود و یا در نظرسنجی شرکت نکنید ، آموزشی ساخته نخواهد شد  22 
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem ، hasansanaei ، mr.alian ، shazde ، hsnpi ، Alireza3d ، rezamms ، kaveh_pzh ، GAME MOEIN ، amiria703 ، amin hosseini
باسلام

باتوجه به اینکه من از سختی این کار آشنایی دارم ، مبلغ 10 هزار تومان رو غیر عقلانی میدونم ...

( البته بستگی به کیفیت و حرفه شما داره ) وگرنه که هر کسی که یک آموزش بده بیرون که نشد حرفه ای 21
البته همگی منو میشناسند و میدونن حرفی میزنم پشت پرده ای نیست و کلا از حرفای من ناراحت نشید چون زیادی رک هستم و حرفی باشه همون موقع میزنم بدون در نظر گرفتن موقعیت و زمان و ... ، نکته مهم اینکه درباره ساخت بازی آنلاین باید به کل افراد عرض کنم و مطمئنا خود شما هم آشنایی در این مورد دارید که البته منظورم با شما نیست :

فردی که بلد نباشه یک فایل php ثبت نام ، گت و پست و ریکوست رو بدون آموزش بسازه بهتره اصلا سمت این موضوع نره ، موضوعی که من در لینک زیر :
چرا های ساخت بازی آنلاین ( آموزشی )

حدودی بهش پرداختم و توصیه میکنم قبل از هر کاری اول تمام توضیحات رو بخونید که ساخت بازی ، برنامه آنلاین چه در کانستراکت چه در هر برنامه و سیستم دیگه ای به این آسونی ها نیست و باید از قبل آشنایی هایی باهاش داشته باشید ،

نکته ای که برای shaygaaan
[url=http://construct2.ir/User-shaygaaan]
باید بگم این هست که شما نمیتونید به افرادی که هنوز بلد نیستند با پنل بسیار ساده هاستینگ هم کار کنند ساخت سورس و ثبت نام و ورود رو یاد بدید ، بعضا افرادی به مشکلات مسخره ای بر میخورند که میبیند تهش به یک اشتباه نوشتاری ، عملکردی و دیداری و شنیداری ختم میشه ...

شما برای آموزش این نوع باید اول یک آموزش از محیط هاستینگ رو به دوستان آموزش بدید ، دایرکت ، سی پنل ، و من واقعا فکر نمیکنم شما بخواید این همه وقت بذارید ؟ واقعا اینقدر وقت میذارید ؟

موفق و پیروز باشید / حسن ثنایی
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، shaygaaan
سلام

نقل قول: باتوجه به اینکه من از سختی این کار آشنایی دارم ، مبلغ 10 هزار تومان رو غیر عقلانی میدونم ...

( البته بستگی به کیفیت و حرفه شما داره ) وگرنه که هر کسی که یک آموزش بده بیرون که نشد حرفه ای [تصویر:  21.gif]

در مورد قیمت ، 
من بیشتر فکر کسایی رو کردم که توانشون نمیرسه خرید کنند ، یا افرادی که سنشون کم هست (برای مثال اکثرا یک فرد 12 ساله نمیتونه بیاد 30 هزار بده و یه آموزش تهیه کنه)

نقل قول: البته همگی منو میشناسند و میدونن حرفی میزنم پشت پرده ای نیست و کلا از حرفای من ناراحت نشید چون زیادی رک هستم و حرفی باشه همون موقع میزنم بدون در نظر گرفتن موقعیت و زمان و ... ، نکته مهم اینکه درباره ساخت بازی آنلاین باید به کل افراد عرض کنم و مطمئنا خود شما هم آشنایی در این مورد دارید که البته منظورم با شما نیست

بله منم میشناسمتون  1 و با حرف نوع حرف هاتون آشنا ام ! مشکلی نیست

نقل قول: فردی که بلد نباشه یک فایل php ثبت نام ، گت و پست و ریکوست رو بدون آموزش بسازه بهتره اصلا سمت این موضوع نره ، موضوعی که من در لینک زیر :

چرا های ساخت بازی آنلاین ( آموزشی )

حدودی بهش پرداختم و توصیه میکنم قبل از هر کاری اول تمام توضیحات رو بخونید که ساخت بازی ، برنامه آنلاین چه در کانستراکت چه در هر برنامه و سیستم دیگه ای به این آسونی ها نیست و باید از قبل آشنایی هایی باهاش داشته باشید ،

درسته ، ولی بعضی ها هم ممکنه علاقه داشته باشند ولی وقت کافی نداشته باشند
و کسایی هم که بلد نیستم ، سعی میکنم یه جلسه 10-15 دقیقه ای ضبط کنم و تو سی پنل آموزش کوچیکی بدم.
و "چرا های ساخت بازی آنلاین" هم خیلی خوب بود

نقل قول: نکته ای که برای shaygaaan
[url=http://construct2.ir/User-shaygaaan]
باید بگم این هست که شما نمیتونید به افرادی که هنوز بلد نیستند با پنل بسیار ساده هاستینگ هم کار کنند ساخت سورس و ثبت نام و ورود رو یاد بدید ، بعضا افرادی به مشکلات مسخره ای بر میخورند که میبیند تهش به یک اشتباه نوشتاری ، عملکردی و دیداری و شنیداری ختم میشه ...

درسته ، ولی کد هارو هم برای دانلود قرار میدم اگه کسی به مشکل برخورد بتونه درست کنه.
(البته شما درست میگید ، ولی این راه شاید کارساز باشه)

نقل قول: شما برای آموزش این نوع باید اول یک آموزش از محیط هاستینگ رو به دوستان آموزش بدید ، دایرکت ، سی پنل ، و من واقعا فکر نمیکنم شما بخواید این همه وقت بذارید ؟ واقعا اینقدر وقت میذارید ؟

درسته ، اول باید محیط سی پنل رو آموزش بدم (چون تا اونجایی که من دیدم اکثرا شرکت های هاستینگ از سی پنل استفاده میکنند) و فکر نمیکنم کار سختی باشه چون یه محیط گرافیکی ساده هستش و از 10 دقیقه بیشتر نمیشه

ممنون از اینکه نظرتون رو گفتید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d ، hasansanaei ، shazde ، mostafanastary
عالیه بشدت استقبال میکنیم .. اموزش های  اقا مجتبی که نیمه تموم موند .. حداقل شما یه کاری کنید تا اخر تابستون بی نصیب نمونیم . 
اگه بتونید سورس اموزشی رو هم در پایان در اختیار بقیه بذارید که دیگه عالیه ... 
منتظر اموزش هاتون هستیم .. 
و اینکه توضیح بدین بازی در چه سبک یا چه حد رو میشه با این تموزش ها ساخت ؟؟
برای مثال در حدی هست که یک مسابقه دو بعدی ماشین سواری انلاین رو باهاش پیاده سازی کرد ؟؟

البته کاش اموزش ها جوری باشه که فقط مختص کانستراکت نباشه و مثلا با گیم میکر استودیو هم بشه پیاده سازی کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون از استقبالتون 1
آقا مجتبی که سرشون شلوغه...
حتما سعی میکنم که تا آخر تابستون تموم شه
سورس هم بله ، برای خریداران هم کد های سمت سرور به صورت رایگان قرار میگیره و هم سورس کانستراکت
و سبک ، این آموزش در اصل برای مقدمات هستش ، یعنی ثبت نام و (شاید کد تخفیف) ورود و...
ولی شما میتونید برای مثال بازیتون رو با مولتی پلیر کانستراکت بسازید و با این آموزش ها ، اطلاعات کاربراتون رو سینک کنید.

من با گیم میکر کار نکردم ولی خب میتونید با اون هم پیاده کنید.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
سلام دوره خوبی هست به شرطی که دوره های بعدی هم در کار باشه و مباحث پیشرفته تر هم آموزش داده بشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سعی میکنم از اول (مبتدی) تا آخر (پیشرفته) ! تو همین دوره تموم کنم ، ولی اگه چیزی موند حتما سعی میکنم دوره های بعد هم رو بسازم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چی شد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,178 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: