ساخت صفحه ورودلیگ ماهانه انلاین
(1397/6/11، 10:36 عصر)محمد 82 نوشته است:
بسم االله الرحمن الرحیم 
یکی از کاربران پرسیده بود که چطور میشه یه لیگ ماهانه ساخت که توی یه ماه بخصوص بشه داشتش و طولش یک ماه باشه . به خاطر همین تصمیم گرفتم این آموزش رو بزارم . شاید خیلی هاتون بلد باشید ، اما به هرحال میزارم تا کسانی که مشکل دارن ، مشکلشون حل بشه .
هزینه استفاده : یک صلوات یا یک اعتبار یا یک سپاس
1 - یه وبلاگ توی رزبلاگ ایجاد کنید .
2 - یه  صفحه جداگانه توی وبلاگتون ایجاد کنید (در قالب جداگانه)
4 - هرچی توی صفحه هست رو پاک کنید . خط اول یه 0 اضافه کنید که بتونید توی بازی لیگ رو فعال یا غیرفعال کنید . یعنی مثلا یه دکمه باشه که توش نوشته "ورود به لیگ" بعد هر وقت خواستید باشه و هر وقت خواستید نباشه . اگرم دوست دارید همیشه باشه که این رو فراموش کنید .
5 - enter بزنید و توی خط ایجاد شده سه حرف اول ماهی که قراره لیگ شروع بشه رو به انگلیسی بنویسید .(مثال : سپتامبر »» Sep) نکته : حواستان باشد که نام را با حرف بزرگ شروع کنید ، مثال : Sep
7 - حالا وارد کانستراکت بشید .
8 - متغیر های زیر رو بسازید :
[تصویر:  m.png]
توضیح متغیر ها :
enable : برای نشان دادن وضعیت فعال بودن دکمه ورود به لیگ میباشد.این متغیر مقدار خط اول را از وبلاگ دریافت میکند . اگر مقدار خط اول را در وبلاگ 0 بگذارید ، دکمه غیر فعال میشود و اگه 1 بگذارید دکمه فعال میشود . به این صورت نیازی به اپدیت کردن بازی نیست و میتوانید به صورت آنلاین اینکار را انجام دهید .
month : این متغیر ماه را از گوشی دریافت و با ماهی که شما توی وبلاگ وارد کردید مقایسه میکند .
day : این متغیر روز را از گوشی دریافت میکند .
daymonth : این متغیر تعداد باقی مانده ماه رو میگوید.
startmonth : این متغیر ماه شروع مسابقه ماهانه رو از ماه میگیرد و در صورتی که ماه دریافتی با ماه گوشی یکی باشد ، دکمه ورود به لیگ فعال میشود .
9 - برای دریافت اون دو خط اطلاعات از وبلاگ ، اونت های زیر رو بنویسید :
[تصویر:  e1.png]

توضیح اونت ها :
1 - در شروع لیوت ، از صفحه ای که در وبلاگ افزودیم ، همه خط ها رو دریافت کن.
2 - در صورتی که دریافت شد ، متغیر های مربوط را با مقادیر دریافت شده از وبلاگ پر کن .
3 - در صورتی که اطلاعات از وبلاگ دریافت شد و میخواستیم لیگ فعال باشه یا ماه ما با ماه توی وبلاگ یکی بود ، دکمه ورود به لیگ رو نشون بده یا نده .
10 - برای گرفتن تاریخ گوشی از اونت های زیر استفاده کنید .(نکته : اگر نخواستید اون ها رو نمایش بدید ، اونتی که مربوط به نمایش متغیر ها در تکست هاست رو پاک کنید.) :
[تصویر:  e2.png]
توضیح اونت ها :
6 - هر لحظه ، متغیر های مربوط به تاریخ رو با تاریخ دریافت شده از گوشی پر کن .
7 - هر لحظه مقدار های دریافت شده رو از گوشی ، توی تکست ها نشون بده .(اگه نمیخواید اونها رو به کاربر نشون بدید ، این اونت رو حذف کنید .
8 - در صورتی که لیگ فعال بود و روی دکمه ورود کلیک شد ، به لیوت لیگ داخل شو.
11 - اونت آخر برای ورود به لیگ هست که بالاخره موفق میشیم ورود کنیم به لیگ .
12 - برای نمایش نام و امتیاز کاربران در لیگ از پلاگین پارسکور استفاده کنید .
برای راحتی شما سورس این آموزش نیز تهیه شده که میتوانید از لینک رو به رو دانلود کنید >>> لینک دانلود

سلام من می خوام لیگ هفتگی بذارم این سورس خوبه فقط میشه بگید چطوری این سورس رو چیکار کنم بشه هفتگی نه ماهانه
بعد می خوام ساعت رو هم نشون بده یعنی وقتی شنبه مسابقه شروع زمان رو نشون بده و تا پایان مسابقه کم بشه امیدوارم منظورم رو رسونده باشم
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اینکار رو باید با اون اطلاعاتی که یکی از دوستان تو همین تاپیک ساعت و تاریخ رو روی سرورش اپلود کرد انجام بدید . اگه یکم اینور اونور کنید میتونید کار رو درست کنید . باتوجه به همین اموزش یه وبلاگ بسازید و بگید مثلا تاریخ شروع و پایان رو از وبلاگ و سرور بگیره و باهم مقایسه کنه . بعد اگه با هم یکی بودن ، دکمه ورود به لیگ فعال بشه . یه خورده اینور اونور کنید ، میتونید درستش کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1397/6/22، 12:44 صبح)محمد 82 نوشته است: خب اینکار رو باید با اون اطلاعاتی که یکی از دوستان تو همین تاپیک ساعت و تاریخ رو روی سرورش اپلود کرد انجام بدید . اگه یکم اینور اونور کنید میتونید کار رو درست کنید . باتوجه به همین اموزش یه وبلاگ بسازید و بگید مثلا تاریخ شروع و پایان رو از وبلاگ و سرور بگیره و باهم مقایسه کنه . بعد اگه با هم یکی بودن ، دکمه ورود به لیگ فعال بشه . یه خورده اینور اونور کنید ، میتونید درستش کنید .

هر کاری کردم نشد من بجای اون قسمت که گفتید ماه بذارم هفته گذاشتم بجای عدد 30 تعداد روز های باقی مونده 7 گذاشتم نشد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بجای ماه شروع ، روز شروع بزار و یه متغیر هم به نام endday بساز و در این دو متغیر روز های پایان و شروع رو از وبلاگت بگیر (روز های شروع و پایان رو توی وبلاگت وارد کن) . حالا تو کانستراکت بگیرشون . مثلا از 7 ماه فروردین تا 14 ماه فروردین . عدد ماه رو هم توی وبلاگت بزار و بگیر . حالا همین اطلاعات یعنی روز و ماه رو از این سرور هم بگیر . بعد یه اونت بده و بگو اگه ماه گرفته شده از وبلاگ با ماه گرفته شده از سرور و اگه متغیر day برزگتر یا مساوی startday بود و همون متغیر day کوچکتر یا مساوی end day بود کلید ورود به لیگ فعال بشه . سادست ، گفتم که یخوره باید باهاش بازی بازی کنی تا طریقه ساختش دستت بیاد .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdibnn
(1397/6/22، 12:56 عصر)محمد 82 نوشته است: شما بجای ماه شروع ، روز شروع بزار و یه متغیر هم به نام endday بساز و در این دو متغیر روز های پایان و شروع رو از وبلاگت بگیر (روز های شروع و پایان رو توی وبلاگت وارد کن) . حالا تو کانستراکت بگیرشون . مثلا از 7 ماه فروردین تا 14 ماه فروردین . عدد ماه رو هم توی وبلاگت بزار و بگیر . حالا همین اطلاعات یعنی روز و ماه رو از این سرور هم بگیر . بعد یه اونت بده و بگو اگه ماه گرفته شده از وبلاگ با ماه گرفته شده از سرور و اگه متغیر day برزگتر یا مساوی startday بود و همون متغیر day کوچکتر یا مساوی end day بود کلید ورود به لیگ فعال بشه . سادست ، گفتم که یخوره باید باهاش بازی بازی کنی تا طریقه ساختش دستت بیاد .

دادا نشد 20 20 20 یه لطفی کن این سورس رو درست کردم تغییر بده تا درست بشه

سورس
عکس صفحه وبلاگ
[تصویر:  7.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب اولا شما اون دوتا شهریور رو پاک کن و توی خط چهارم ، فقط شماره ماه (شهریور=6) رو وارد کن . 

این کار رو بکن ، تا بریم سراغ قضیه بعدی
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdibnn
(1397/6/22، 02:57 عصر)محمد 82 نوشته است: خب اولا شما اون دوتا شهریور رو پاک کن و توی خط چهارم ، فقط شماره ماه (شهریور=6) رو وارد کن . 

این کار رو بکن ، تا بریم سراغ قضیه بعدی

انجام دادم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب ببینید الان شما توی خط چهارم وبلاگتون (که تو کانستراکت میشه خط 3) شماره ماه رو وارد کنید . البته نه ماهی که توش هستید ، ماهی که میخواید مسابقه توش فعال باشه . و اینکه اون دوتا شهریور رو هم که نوشتید پاک کنید . به همین سادگی . گفتم که با کمی اینور اونور کردن میشه درستش کرد . اینم لینک سورس اصلاح شده ، فقط جای وبلاگ من ادرس وبلاگ خودتون رو وارد کنید . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdibnn ، shazde
(1397/6/22، 03:21 عصر)محمد 82 نوشته است: خب ببینید الان شما توی خط چهارم وبلاگتون (که تو کانستراکت میشه خط 3) شماره ماه رو وارد کنید . البته نه ماهی که توش هستید ، ماهی که میخواید مسابقه توش فعال باشه . و اینکه اون دوتا شهریور رو هم که نوشتید پاک کنید . به همین سادگی . گفتم که با کمی اینور اونور کردن میشه درستش کرد . اینم لینک سورس اصلاح شده ، فقط جای وبلاگ من ادرس وبلاگ خودتون رو وارد کنید . 

دوست عزیز دمت گرم ولی اونجوری که می خوام نیست اصلا
به این عکس توجه کنید (بعد توضیح دادم)
[تصویر:  22.PNG]
1-ماه (همون ماهی که توش هستیم زیاد مهم نیست)
2-روز(منظورم روز هفته است یعنی امروز پنج شنبه است جلوی روز بزنه روز 6)
3-روز مانده (منظورم رزو های هفته اس امروز پنج شنبه است بزنه یک روز مانده )
مسابقه هتگی منم از شنبه تا پنج شنبه است و وقتی ساعت در روز پنج شنبه رسید به ساعت 23:59 من لیگ رو غیر فعال کنم و شنبه از دوباره فعال کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب این رو هم باید با همون سروره انجام بدید . خط اخر که روز هفته رو زده اما نمیدونم چطوری باید اون رو فراخوانی کرد .از خودشون بپرسید راهنمایی کنند . 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,177 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: