مشکل در محاسبه برخورد+سوال(درون پرداخت و حجم بازی)
سلام دوستان وقت همتون بخیر

من تو بازیم به اسپرایت پلیرم گفتم وفتی  افتادی روی تیغه ها یکی از جونت کم بشه و لایوت ری استارت بشه،حالا جالب اینجاست که وقتی میوفته روی تیغه ها تا وقتی که انیمیشن مرگش اجرا بشه و بعد از انتظار بازی ری استارت بشه،به جای یک جون چندتا ازش کم میشه،هرکار میکنم درست نمیشه لطفا راهنماییم کنید...
توضیحات:
به پلیرم یه متغیر دادم برای جونش به نام H و مقدار 4 بهش دادم.

سوال دومم اینجاست که این پرداخت درون برنامه که در پلاگین Cocoonjs هست چیه و کجا میشه ازش استفاده کرد؟

سوال سومم هم اینه که من هرکار میکنم حجم هر مرحله بازی قبل از خروجی از 9 کمتر نمیشه چیکار کنم، بازی هایی میبینم که با کانستراکت2 ساختن که بالای 10 تا مرحله داره اما حجمش زیر 8 مگ...

با تشکر از همه عزیزان
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

سؤال اوّلتون:

۱. ممکنه از پلیرباکس استفاده نکرده باشید (در این صورت با استفاده از پلیرباکس مشکلتون حل می‌شه).

۲. ممکنه ایونت شما تریگر نباشه، در این صورت با اضافه کردن کاندیشن Trigger once while true مشکل حل می‌شه.

سؤال دوم‌تون:

از همون پلاگین IAP باید بشه در CocoonJS هم استفاده کرد. و تا حدّ امکان از عکس‌های کوچیک استفاده کنید، هر چه تصاویرتون بزرگ‌تر باشه حافظه و پردازش بیشتر خواهد بود و پرفرمنس کمتری می‌گیرید. حجم پروژه‌ی خام هم بیشتر به تصاویر و صداها مربوط می‌شه. به هیچ وجه از تصاویر بزرگ استفاده نکنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم از مدیر عزیز
پلیر باکس که ندارم چون بازیکن هر لحظه خودش به سمت راست حرکت میکنه و کنترل نمیشه
اما منظورتون رو از
""ممکنه ایونت شما تریگر نباشه، در این صورت با اضافه کردن کاندیشن Trigger once while true مشکل حل می‌شه."""

متوجه نمیشدم،یعنی این کاندیشن رو به کاندیشن برخورد پلیر با تیغه بدم؟

بی نهایت ممنونم ازتون آقا مجتبی عزیز...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر