1395/11/15، 07:49 عصر
مرسی از جوابتون ولی من منظورم اینه که همراه موزیک پلیر باشه مثلا فکر کنید شما دارید یک برنامه میسازید که یک موزیک پلیر داره و وقتی روی پلی اون کلیک می کنید اهنگ پخش می شه منم نمیخوام با زدن روی FileChooser یک فایل از درون پیدا کنید و بهش بدید تا پخش بشه میخوام وقتی رو ی پلی کلیک شد یک اهنگ پخش بشه و با شی musicTimeBar بشه مثل موزیک پلیر اهنگ رو به جولو تر وعقب تر ببریم خواهش می کنم اگر بلدید یک سورس بسازید و به من بدید مرسی از شما واقعا ممنونم
من منظورم اینه که همراه موزیک پلیر باشه مثلا فکر کنید شما دارید یک برنامه میسازید که یک موزیک پلیر داره و وقتی روی پلی اون کلیک می کنید اهنگ پخش می شه منم نمیخوام با زدن روی FileChooser یک فایل از درون پیدا کنید و بهش بدید تا پخش بشه میخوام وقتی رو ی پلی کلیک شد یک اهنگ پخش بشه و با شی musicTimeBar بشه مثل موزیک پلیر اهنگ رو به جولو تر وعقب تر ببریم خواهش می کنم اگر بلدید یک سورس بسازید و به من بدید مرسی از شما واقعا ممنونم
من منظورم اینه که همراه موزیک پلیر باشه مثلا فکر کنید شما دارید یک برنامه میسازید که یک موزیک پلیر داره و وقتی روی پلی اون کلیک می کنید اهنگ پخش می شه منم نمیخوام با زدن روی FileChooser یک فایل از درون پیدا کنید و بهش بدید تا پخش بشه میخوام وقتی رو ی پلی کلیک شد یک اهنگ پخش بشه و با شی musicTimeBar بشه مثل موزیک پلیر اهنگ رو به جولو تر وعقب تر ببریم خواهش می کنم اگر بلدید یک سورس بسازید و به من بدید مرسی از شما واقعا ممنونم