موضوعها: 5
سپاسها: 5
19 سپاس گرفتهشده در 9 ارسال
سلام به همه اعضای انجمن.
امشب آخرین شب سال 98 هست و آرزو بهترین ها رو براتون میکنم.
قال على عليه السلام :
زَكاةُ العِلمِ بَذلُهُ لِمُستَحِقِّهِ وَإجهادُ النَّفسِ فِى العَمَلِ بِهِ؛
زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آنند و كوشش در عمل به آن است.
در این شرایط که ویروس نوظهور کرونا وارد جامعه شده و تقریبا 99% کشور ها درگیر اون هستن، باید فضای آموزشی نقش آفرینی بسزایی انجام دهند. اصل مطلب این است که از شما میخواهم که تمامی موارد را در کانستراکت وجود دارد، و برای هر کاربری لازم میشود به طور رایگان از سیر تا پیاز آن آموزش رایگان داده شود. بعضی ها مثل خودم با اندیشه پول و ثروت به سمت بازیسازی نمی آیند و دوست دارند تا بازی را با عشق بسازند و همه مردم لذت ببرند و به سمت بازی استودیو های بیگانه نروند. در این تاپیک از شمایی که واقعا تجربه دارید،(کار با کانستراکت،طراحی کاراکتر بازی، طراحی مرحله،برنامه نویسی و....) خواهش میکنم تا اونجایی که ازتون برمیاد، آموزش بزارید. با همکاری همدیگر انجمن را گسترش دهیم. همه چیزهایی که یک بازیساز از مرحله صفر تا صد نیاز داره تا کاملا مستقل کار کنه، با همکاری همدیگه ارائه بدید. حتی مدیران محترم میتونن یه بخشی در انجمن ایجاد کنن که تازه کار ها یا حتی اعضای معمولی هم واردش بشن و دوره رایگان مخصوص همه اعضا بزارین. البته اشتباه نکنید، من فقط کار با کاسنتراکت رو نمیگم. همه چیز هایی که واقعا توی بازیسازی نیاز میشه(طراحی کاراکتر بازی، برنامه نویسی، تکنیک های اونت نویسی و....).
حرف آخر من به عنوان یک پیشنهاد توپ:
آموزشهای رایگان مورد نیاز همه بازیساز های تازه کار.
به جمع بازیسازان ایران بپیوندید!
[url=t.me/iran_game_developers]
موضوعها: 64
مکان: اصفهان
سپاسها: 337
1323 سپاس گرفتهشده در 416 ارسال
سلام
خیلی پیشنهادتون عالی بود و از همین الان در حال بحث در گروه مدیران هستیم تا اگر شد این بخش رو راه اندازی کنیم
همچنین قراره یک بخش با عنوان : قدم به قدم تا یک developer را اندازی کنیم تا کاربران تازه کار بتونند تمامی آموزش های مورد نیازشون رو فقط از یک تاپیک و با لینک های دانلود درست ، دانلود کنند . همچنین این بخش قراره از سطح آموزشی تازه کار (یعنی کسی که دانشش 0 هست) تا سطح پیشرفته (کسانی که آماده ورود به بازار ساخت بازی هستند و میتونند یک بازی درآمد زا بسازند) رو راه اندازی کنیم
این حرفی که زدم قطعا تا پایان فروردین ماه راه اندازی میشه
از نکاتی هم که این بخش داره میشه گفته که درواقع تمامی آموزش ها سطح به سطح هست و افراد رو در هر سطحی که باشند میتونه دانششون رو رو به جلو ببره. همچنین در این قسمت هیچ آموزشی ضبط نمیشه و از آموزش های دیگر دوستان که قبلا ضبط شده استفاده خواهد شد. (البته اگر دوستان بتونند آموزش های تصویری خودشون رو هم ارسال کنند ما حتما خوشحال خواهیم شد)
//گروه تحریریه این بخش در حال تکمیل هست و اگر هم دیگر دوستان میتونند در این زمینه به ما کمک کنند خیلی عالی خواهد شد//
و در آخر سال جدید رو هم به همه کاربران و دوستان تبریک عرض می کنم
و من الله توفیق
سیدرضا میرمحمدصادقی | مدیرکل انجمن تخصصی کانستراکت 2
موضوعها: 77
مکان: مشهد
سپاسها: 1957
1547 سپاس گرفتهشده در 928 ارسال
اول از همه سال نو رو تبریک میگم به همه اعضای انجمن و
به نظر من هم پیشنهاد خوبی است.
من هم تا میتونم کمک خواهم کرد .
راستی آقا محمد فکر کنم مثلثش اینجوریه:
مثلث با سه راس برنامه نویسی . گرافیک . ایده
چون ایده خیلی مهم است حتی اگه تبلیغات هم نذاری اگر ایده ی بازیتون خوب باشه ، فروش زیادی خواهد داشت.
موفق باشید.
موضوعها: 5
سپاسها: 5
19 سپاس گرفتهشده در 9 ارسال
همچنین من هم عید 99 رو تبریک میگم ایشالله سال خوبی باشه.
فقط هرچه زودتر بهتره که این بخش راه اندازی بشه.
به جمع بازیسازان ایران بپیوندید!
[url=t.me/iran_game_developers]