موقعیت شغلی انیماتور 2 بعدی :

[/vc_column_text][vc_column_text]یه انیماتور دو بعدی با کمک خلاقیت خود و با استفاده از برنامه های کامپیوتری تصاویر بصری ای را خلق می کنه .

تفاوت انیمیشن سه بعدی و دو بعدی، عمق تصاویر است، در واقع انیمیشن 3 بعدی به تصاویر عمق میده .  انیماتور های دوبعدی، کارتون ها و انیمیشن های flat مثل برنامه های تلویزیونی و فیلم هایی مثل simpsones و The Flintstones را تولید می کنن .

برای ساخت تصاویر دو بعدی، ممکن است المان های آماده ی زیادی از قبل وجود داشته باشه اما به طور کلی هر یک باید جداگانه طراحی بشن . سپس این عناصر و تصاویر به هم متصل شده و متحرک میشن ، این فرایند یک فرایند دقیق و وقت گیره و در نهایت نتیجه ویدئویی هیجان انگیز، سرگرم کننده، آموزشی و.. میشه .

کنترل کامل استرس
لیزر جای جوش، هزینه، عوارض جانبی و نکات مهم قبل و بعد از جراحی
دانلود دیکشنری انگلیسی به فارسی
20 غذای عالی حاوی ویتامین B1 + مزایای آنها طبق تحقیقات جدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اولا سلام
دوما منبع رو بنویسید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من خودم انیمیشن طراحی میکنم مسلط هستم اما چون استودیو ندارم نمی تونم صدا های انیمیشن رو بزارم
با خیلی نرم افزار های انیمیشن سازی کار کردم البته اینو بگم 2 بعدی انمیشن می سازم 1

و یه چیز دیگه در حال حاضر چون بچه مدسه ای هستم بیکار نشستم تو خونه و دارم به در و پنجره نگاه میکنم ????
  پاسخ

سپاس شده توسط: گاندور

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درباره موهو (انیمه استودیو): azin24 3 7,139 1400/2/2، 09:41 عصر
آخرین ارسال: Mikaeil
  دوره آموزشی ساخت بازی ساده برای سطح مبتدی general-sherman 3 3,693 1399/9/27، 04:54 عصر
آخرین ارسال: general-sherman
Star آموزش نامه ی گرافیک طراحی ی خودروی ایرانی Mohamad## 2 2,779 1399/6/11، 11:51 صبح
آخرین ارسال: Mohamad##
  ریگ بندی لذت بخش و متفاوت با نسخه ی جدید اسکریپت Duik azin24 1 2,539 1399/2/6، 01:51 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  آموزش ساخت بازی با یونیتی شبیه ماینکرافت (انگلیسی) oak 0 3,003 1399/1/18، 01:15 عصر
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: