موضوعها: 33
مکان: همین دور وَر
سپاسها: 71
100 سپاس گرفتهشده در 58 ارسال
ببخشید سلام
من دقیق کپی رایت نفهمیدم ببینید مثلا من بازی پلتفرمر میسازم
همه بازی پلتفرمر ها تقریبا ساز کار شون یکیه
بعد از نظر شرعی برام یکی توضیح بده
بعد اگر کسی بازی مثل بازی طرف بسازع و گرافیک ۱۰۰درصد تغییر بده و ساز کار بازی و برنامه نویسی اش یکی باشه نشکل نداره ؟؟؟
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
سلام.
تمامی سبک هایی که برای بازی سازی وجود دارند، به صورت عمومی هستند و شما میتونین در ژانرهای مختلف بازی بسازین.
در خصوص اینکه از روی بازی یک نفر دیگه هم کپی بزنین و گرافیک ها رو هم عوض کنین، لااقل تا جایی که مطمئن هستم، هیچ مشکلی نیست.
ولی اینکه شما بازی یک نفر رو کپی کنین و گرافیک های همون بازی رو هم بردارین بذارین برای بازی خودتون، اگه بنده خدا رضایت نداشته باشه که اکثرا راضی نیستند، خب مشکل شرعی داره دیگه.
موضوعها: 10
مکان: دامغان
سپاسها: 254
76 سپاس گرفتهشده در 49 ارسال
سلام
بله ایشان درست می گویند
از نظر بنده هم در بازی سازی اگر کپی رایتی وجود داشته باشد، معمولا برای گرافیک هست.
وگرنه یک نفر میاد میگه:من تو بازیم از ایونت every tick استفاده کردم، حق کپی رایتش برا منه، هیچ کس دیگه ای هم حق نداره استفاده کنه.
نمیشه خب این یکی از ایونت هایی هست که کمتر بازی تو کانستراکت هست از این ایونت استفاده نشده باشه.
همچنین بازیکن داره گرافیک رو میبینه و نمیاد کلی بگرده مثلا فایل اصلی بازی رو پیدا کنه و تو مرورگر اجراش کنه بعد اینسپکتور بزنه که چی،ببینه کد های بازی چی هست.
بازیکن به گرافیک توجه می کنه، اگه مثلا هم از رو گرافیک یه بازی دیگه کپی بزنی سریع همون اول که بازی رو اجرا می کنه متوجه میشه، به همین خاطر استفاده از گرافیک دیگر بازی ها کمی باعث سردرگمی بازیکن هم میشه.
||
||
| |
|__________________________|