من چندروزی روش های مختلفو از این و اون پرسیدم و تست کردم تا آخر خودم به این رسیدم ، پس هزینه استفاده داره و هزینه استفاده اش هم
یک عدد اعتباره
روش ابداعی خاصی نیست . همونه که گفته شد . از
view port استفاده کردم . چون تنها چیزی که تو سایز صفحه های مختلف گوشی تغییر میکنه ، همینه و wondow size و layout size و orginalsize (اخری رو دقیقشو نمیدونم یه همچین چیزاییه) ، تو گوشی های مختلف تغییر نمیکنه . من همه رو امتحان کردم و فقط همین تغییر کرد . پس میگیم در ابتدای لیوت اندازه بکگراند بشه اندازه veiw port (فک کنم بهترین 0 لایر هست) . و چون لیوت تو گوشی های مختلف فقط از راست و پایین تغییر میکنه و بالا و چپش ثابته ، فقط کافیه بگید عرض بکگراند بشه
view port tight و ارتفاع بکگراند بشه همین ولی bottem . به همین سادگی . بعد هم تمام اسپرایت های موجود در صفحه رو با همین
view port ها ست کنید . مثلا تقسیم بر دو یا منهای یه عددی. اینطوری و به همین سادگی . در هر لیوت میتونید با یک اونت اضافه اینارو تعریف کنید .
ضمنا من که گفتم راهمو ، کسی که میگفت من بقیه رو چی فرض کردم ، من بقیه رو آدم فرض میکنم همیشه اونم ادم مثبت مگراینکه خلافش ثابت بشه اما شما که انقد راحت مارو بی شعور کردی و همیشه ام کارت سرکوب زدن به دیگرانه ، شما نظرت درمورد بقیه چیه ؟؟؟
شاید روش ساده باشه و با فکر کردن به ذهن برسه و شایدم قبلا کسی گفته بوده چنین چیزی تو انجمن اما به هرحال من براش خیلی فکر کردم .