موضوعها: 16
مکان: اصفهان
سپاسها: 90
82 سپاس گرفتهشده در 50 ارسال
ممنون بابت ساخت پلاگینها....در صورت امکان پلاگین سایتهای تبلیغاتی مثل تپسل رو هم بسازید
پیشاپیش سپاسگزارم....
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3301 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام میلاد عزیز .
خسته نباشید . از اینکه زحمت مارکت های داخلی رو به جون خریدید نیز متشکرم ...
تنها یک مورد اساسی میمونه که امیدوارم حل شده باشه ، در پلاگین بررسی کردم بخشی برای بررسی توکن مشاهده نکردم ، میتونید این مورد رو هم درست کنید ؟
در حال حاضر با برنامه های زیادی میشه پرداخت های درون برنامه رو هک کرد ، بنده قبلا ی موردی رو داشتم مینوشتم اما مشکلات زیادی پیش اومد و بیخیال شدم . ... تنها راه حل این مشکلات ساخت کد برای بررسی توکن خریداری شده از مارکت مورد نظر هست . باتشکر .
موضوعها: 34
مکان: مشهد
سپاسها: 170
1454 سپاس گرفتهشده در 318 ارسال
خودم هم دنبال راهی واسه ضدهک کردن پلاگینای کانستراکت و گیم میکر هستم ولی فعلا به نتیجه ای نرسیدم و باز با روشهای مختلف هک میشن.
تنها راه مطمئن چک کردن توسط سرور هستش.
موضوعها: 79
سپاسها: 1831
2418 سپاس گرفتهشده در 980 ارسال
توضیحات متنی:
برای افزایش امنیت و یکپارچگی تراکنشهای پرداخت درونبرنامهای که به برنامه شما ارسال میشود، کافهبازار رشته JSON ای که شامل اطلاعات آن خرید مثل کالای خریداری شده، token خرید و موارد مشابه است را با استفاده از کلید خصوصی برنامه شما امضا (رمز) میکند و به همراه رشته JSON به برنامه ارسال میکند.
یادداشت: برای هر برنامهای که در پنل توسعهدهندگان بارگذاری میشود، یک جفت کلید RSA مخصوص آن برنامه تولید میشود. در حقیقت یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی تولید میشود که شما میتوانید کلید عمومی مربوط به هر برنامه را در پنلتان مشاهده نمایید.
زمانی که برنامه شما این اطلاعات را دریافت میکند، شما میتوانید در سمت سِرورتان از کلید عمومی برنامه برای بررسی صحت امضا استفاده کنید. به این صورت میتوانید مطمئن شوید که تراکنش خرید در بین راه دستکاری نشده است.
عملاً این کار توسط کلاس iabHelper در در سمت کلاینت انجام میشود و در اینجاست که برخی این بخش از کلاینت را برای دور زدن خرید دستکاری میکنند. حال اگر شما این بررسی را در سمت سرور انجام دهید، احتمال دور زدن خرید توسط این افراد و این نرم افزار ها را به حداقل میرسانید.
موضوعها: 7
مکان: ایران - گیلان
سپاسها: 38
11 سپاس گرفتهشده در 11 ارسال
ببخشید rsakey رو باید کجا وارد کنیم؟
موضوعها: 34
مکان: مشهد
سپاسها: 170
1454 سپاس گرفتهشده در 318 ارسال
خب منم همینو گفتم. باید سرور داشته باشی و عملیات بررسی پرداخت رو توی سرور خودت پیاده سازی کنی.