پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت
(1395/3/7، 08:31 عصر)amirho24 نوشته است: سلام دمت گرم داداش گل كاشتي ببخشيد إز كجا پلاگين نويسي باد گرفتين ؟

منظورت پلاگین نویسی کانستراکت یا کلی؟!
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajjadrezai ، arashsameni
ممنون بابت ساخت پلاگینها....در صورت امکان پلاگین سایتهای تبلیغاتی مثل تپسل رو هم بسازید
پیشاپیش سپاسگزارم....
70% تلاش
29% خلاقیت
1% استعداد

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام میلاد عزیز .
خسته نباشید . از اینکه زحمت مارکت های داخلی رو به جون خریدید نیز متشکرم ...
تنها یک مورد اساسی میمونه که امیدوارم حل شده باشه ، در پلاگین بررسی کردم بخشی برای بررسی توکن مشاهده نکردم ، میتونید این مورد رو هم درست کنید ؟

در حال حاضر با برنامه های زیادی میشه پرداخت های درون برنامه رو هک کرد ، بنده قبلا ی موردی رو داشتم مینوشتم اما مشکلات زیادی پیش اومد و بیخیال شدم . ... تنها راه حل این مشکلات ساخت کد برای بررسی توکن خریداری شده از مارکت مورد نظر هست . باتشکر .
  پاسخ

سپاس شده توسط: arsalan1366
این موردی که حسام گفت خیلی مهمه! البته خودمم گفته بودم 4  .

بعد یه چیز جالب اینکه، من با پلاگین ادپلی روی گوشی Honer3C مشکل داشتم، ولی با این پلاگین، مشکل رفع شده!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خودم هم دنبال راهی واسه ضدهک کردن پلاگینای کانستراکت و گیم میکر هستم ولی فعلا به نتیجه ای نرسیدم و باز با روشهای مختلف هک میشن.
تنها راه مطمئن چک کردن توسط سرور هستش.
  پاسخ

توضیحات متنی:
برای افزایش امنیت و یکپارچگی تراکنش‌های پرداخت‌ درون‌برنامه‌ای که به برنامه شما ارسال می‌شود، کافه‌بازار رشته JSON ای که شامل اطلاعات آن خرید مثل کالای خریداری شده، token‌ خرید و موارد مشابه است را با استفاده از کلید خصوصی برنامه شما امضا (رمز) می‌کند و به همراه رشته JSON به برنامه ارسال می‌کند.
یادداشت: برای هر برنامه‌ای که در پنل توسعه‌دهندگان بارگذاری می‌شود، یک جفت کلید RSA مخصوص آن برنامه تولید می‌شود. در حقیقت یک کلید خصوصی و یک کلید عمومی تولید می‌شود که شما می‌توانید کلید عمومی مربوط به هر برنامه را در پنل‌تان مشاهده نمایید.
زمانی که برنامه شما این اطلاعات را دریافت می‌کند، شما می‌توانید در سمت سِرورتان از کلید عمومی برنامه برای بررسی صحت امضا استفاده کنید. به این صورت می‌توانید مطمئن شوید که تراکنش خرید در بین راه دستکاری نشده است.
عملاً این کار توسط کلاس iabHelper در در سمت کلاینت انجام می‌شود و در اینجاست که برخی این بخش از کلاینت را برای دور زدن خرید دستکاری می‌کنند. حال اگر شما این بررسی را در سمت سرور انجام دهید، احتمال دور زدن خرید توسط این افراد و این نرم افزار ها را به حداقل می‌رسانید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید rsakey رو باید کجا وارد کنیم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب منم همینو گفتم. باید سرور داشته باشی و عملیات بررسی پرداخت رو توی سرور خودت پیاده سازی کنی.
  پاسخ

(1395/3/7، 10:09 عصر)arashsameni نوشته است: ببخشید rsakey رو باید کجا وارد کنیم؟
تو لیست Projects روی آیکن کافه بازار بزن، بعد در قسمت Properties نوشته :  RSA Key

(1395/3/7، 10:12 عصر)miladesign نوشته است: خب منم همینو گفتم. باید سرور داشته باشی و عملیات بررسی پرداخت رو توی سرور خودت پیاده سازی کنی.

ولی ظاهرا اگه بشه، پلاگین رو طوری تهیه کرد که این رشته JSON رو بخونه و تست کنه خودش، با ایونت های اضافی، بشه این موضوع رو به صورت Local حل کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: arashsameni ، miladesign
(1395/3/7، 10:12 عصر)mostafanastary نوشته است:
(1395/3/7، 10:09 عصر)arashsameni نوشته است: ببخشید rsakey رو باید کجا وارد کنیم؟
تو لیست Projects روی آیکن کافه بازار بزن، بعد در قسمت Properties نوشته :  RSA Key

(1395/3/7، 10:12 عصر)miladesign نوشته است: خب منم همینو گفتم. باید سرور داشته باشی و عملیات بررسی پرداخت رو توی سرور خودت پیاده سازی کنی.

ولی ظاهرا اگه بشه، پلاگین رو طوری تهیه کرد که این رشته JSON رو بخونه و تست کنه خودش، با ایونت های اضافی، بشه این موضوع رو به صورت Local حل کرد.
اره شدنیه. وقت کنم تست میکنم

کانستراکت پلاگین دیکود کردن json داره؟
اگه نداره با گیم میکر تست کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، sajjadrezai ، arashsameni

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 89 59,139 1402/1/31، 09:08 عصر
آخرین ارسال: nimemah
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,556 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,104 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,504 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo
  پلاگین زرین پال (اندروید) miladesign 8 8,554 1401/3/11، 01:34 صبح
آخرین ارسال: ahmad44

پرش به انجمن: