مهم آینده‌ی کانستراکت
خدا کنه فقط بشه کرکش کرد و بشه به عنوان یه موتور 2 بعدی خوب ازش استفاده کرد و فقط برای بازی های 3 بعدی از موتور انریل و... استفاده کنم اگر کانستراکت 3 خوب باشه اموزش هاشو خودم به دست میگیرم و شرط میبندم 90 درصد 2 بعدی کار هارو بیارم سمت این انجین  4  
از نظر تبلیغات و iap مشکل نداشته باشه بقیه رو میشه کازیش کرد !!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در مورد هفتم اگر می توانی یک دستور بنویسی که یک شی بتواند از بین 4  شی یکی را بصورت تصادفی انتخاب و ایجاد کند برای چنین کار ساده مجبور می شوی که از کاندیشن کمک بگیری که با یک فرمول ساده می توان ساخت اما چون رابطه کاربردی آن بصورت انتخاب شی هست و هیچ قسمت برای برنامه نویسی و فرمول نمی دهد . بهتر بود که یک کادر متنی به همراه یک دکمه بود .اگر یک شی می خواستی ایجاد کنی روی دکمه و اگر مثل مثال بالا  در داخل کادر متنی تایپ می کنی
شاید بتوان قسنت بالا را با کاندیشن پیاده سازی کرد اما در برخی جایها اینکار طاقت فرسا خواهد شد مثل فونت متن ها برخی از پلاگین ها تنظیم فونت کامل ندارد و برخی دارند امکان اختصاص دادن شی که فونت است وجود ندارد.
مثال اگر شما یک پلاگین داشته باشید که فونت را ایجاد و تنظیم می کند . فونت دلخواه را در این پلاگین می سازید سپس به متن هایی این فونت را نسبت می دهید اگر بخواهی فونت را عوض کنی کافی است فونت پلاگین فونت را عوض کنی و بصورت خودکار تمام متن هایی که از این پلاگین استفاده می کنند فونت شان عوض می شود. اما چنین قابلیتی وجود ندارد و  شما باید ابتدا فونت متن را با دقت انتخاب کنی و اگر فونت با بازی جور نباشد مجبورید تا تمام متن هایی که با این فونت سر کار دارد را عوض کنید.

پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
من دو بازی برای انذروید ساختم و به چند مورد دیگر مشکل که خیلی هم آزار هنده است برخورد کردم
1- هیچ بهینه سازی پروژه ندارد.
2- هیچ قابلیت ساختاری پروژه ندارد
3- خروجی های اندروید آن دارای باگ کوچک و  افزایش حجم زیاد هست (کوردوا)
4-عدم داشتن درخت منابع نقشه
5-مدیریت منابع ضعیف
1- منظور از بهینه نبودن این است که مثلا ابعاد بازی شما در نقشه یک عدد از پیش تعیین شده است اگر قابلیت الگو و جانشینی مقدار کاربر بجای پیش فرض وجود داشت هر بار نقشه جدیدی ایجاد می کردی مقدار ابعاد شما بجای مقدار اولیه بود. شاید بگویی با کپی کردن می شود. اما یک قابلیت دیگر هم دارد که در کپی نمی توان استفاده کرد و ان قابلیت پترن یا والد است مثلا اگر همه نقشه شما باید یکی از ویژگی مثل اضافه شدن لایه یا تغییر سایز نقشه کافی است ،  ویژگی های والد را تغییر دهید تا تمام نقشه هایی که با والد ایجاد شدند تغییر کنند
لود شدن بازی بصورت خودکار و یکباره انجام می شود برای بازی های کوچک و دستگاهی با پردازش قوی خوب است اما برای بازی سنگین نه. اگر اجازه می داد که چه قسمت هایی از بازی توسط کاربر در حال لود شدن قرار بدهد  برای پروژه های سنگین و دستگاه های ضعیف خیلی کارامد می شد.
2-منظور از ساختاری این است که شما یک لایه پنل داری و یک لایه هم منو این دو لایه در تمام نقشه ها ثابت هستند. شما هیچ راهی وجد ندارد که این لایه ها را تفکیک کند.مثلا اگر شما 50 مرحله ساختید و لایه پنل شما شکل امتیاز را بخواهید تغییر دهید مجبوری ان شکل را در داخل اسپرایت جایگزین کنی اگر بجای شکل از نوشته استفاده کردی و حالا بجای نوشته می خواهی  عکس را جایگزین کنی شما باید هر 50 مرحله را یکی یکی بایذ عملیات جایگزینی را انجام دهید .
3- خروجی اندروید و  رایانه دارای حجم اضافی زیادی هستت و تعدادی باگ مثل عدم پشتیبانی از برخی پلاگین ها و ناسازگاری صفحه و ... دارد .این انجین برای بازی سازی تحت وب بهینه سازی شده است و  امکانات کافی در اختیار دیگر پلتفرم ها نمی دهد مثل شبیه ساز اندروید در هنگام ساخت و یا خروجی حداقل چارچوب نمایش بازی و همچنین میزان پردازش و حافظه و کارت گرافیکی برای بازی را  نمایش نمی دهد حالت های تمام صفحه همگی مطلق به وب هست و هیچ از تمام صفحه  مخصوص رایانه ندارد. پلاگین هایی خاص برای پلتفرم های دیگر را ندارد بیشتر پلاگین ها برای وب هستند و از کنسول ها هیچ پشتیبانی نمی کند.
4- درخت منابع نقشه. این درخت تمام منابع بکار رفته در هر نقشه را نمایان می سازد یعنی اگر شما 50 اسپرایت گلوله را در نقشه گذاشتی همه آنها را در این درخت نمایش می دهد و جود چنین درختی و  پکیج های منابع دیگر شما را از گزاشتن یک نمونه اضافه در خاز از لایوت باز می دارد و باگ های را کاهش می دهد. هر موقع به یک شی در نقشه احتیاج بود انرا در درخت منابع پویش میکنیم . کانسراکت تنها یک نمونه از هر شی ایجادی در هر نقشه را نمایش میدهد .
5- خیلی وقت ها پیش می یاید برخی منابع بازی را دوباره ویرایش کنی مثلا شما یک دشمن داری که از آن نمونه های مختلف گرفتی و یک متغییر به نام نوع دشمن و جود دارد که آنها را تفکیک می کند حالا شما می خواهید دشمن های که به نام باس هستند را ویرایش کنی اگر قابلیت جستجو و حالت اعمال با فیلتر وجود داشت شما کافی بود که تغییرات را ایجاد کرده سپس این تغییرات را روی دشمن هایی که متغییر نوع ان ها باس است اعمال کنید.
مدیدریت همزمان منابع های مشابه
  پاسخ

ز نظر افزایش حجم حق با شماست اما من باگی هنگام خروجی ندیدم
کانستراکت بهترین مدیریت رو داره و چگونگی استفاده ازش بستگی به شما داره من با این خیلی راحت ترم تا گیم میکر و گیم سالاد و یونیتی چون فقط پوشه هست و تو یه سطر به ترتیب همه چیش میاد کلا من 5 تا بازی برای اندروید ساختم با کانستراکت هرکدوم هم بالای 200 تا ابجکت توشونه اما اصلا مدیذیت از دستم خارج نشد
مشکل 2 رو فهمیدم ولی مگر راه دیگه ای وجود داره ؟ اگر میخوای 1 بار درست کنی باید 1 اونت باشه که مطمئنا وسط مرحله نمیشه از چند تا اونت استفاده کرد در این مورد حق با شماست میشه با مشکل کنار اومد اما به هر حال مشکل انجینه
  پاسخ

سپاس شده توسط: wowxpria
من هم مشکل بزرگی که دارم اینه که خودم از لینوکس استفاده میکنم و ویندوز ندارم. تو شبیه سازها هم به شدت به مشکل میخورم
نمیتونم استفاده کنم ازش. برای کار با کانستراکت باید با اون یکی سیستم که ویندوز داره کار کنم که بالطبع همیشه نمیشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi797979
امیدوارم هرچه زودتر بیاد ولی میترستم نشه کرکش کرد و این خیلی مشکل بزرگیه !!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام مجتبی
چرا همین حالا کنستراکت رو به فارسی ترجمه نمی کنی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز فارسی قبلا شده ولی بهتر هست که با زبان عمومی کار کنی هم برای خودت مفیده و هم میتونی با اصلاحات بازی سازی کم و بیش آشنا بشی ولی در مورد خروجی اندروید بگم که:
شخصا از خروجی اندروید با کردوا راضی نیستم خیلی افت پیکسل داره یعنی وقتی بازی را خروجی گرفتی و با بازی دیگر مثل همون بازی مقایشه کنی که با گیم مکر مثلا خزوجی گرفته شده تازه اختلاف کیفیت را مشاهده می کنید کاش راهی وجود داشته که بازیمون را خروجی وب می گرفتیم و در یونیت خروجی می گرفتیم یعنی بی نظیر میشد ولی ای کاش.....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مشکل کانسراکت در این است که از کد های میانجی (شبه کد) استفاده نمی کند و مستقیما از کدهای جاو اسکریپت و زبان های تحت وب کمک می گیرد. در واقع برنامه هایی که توسط کانسراکت برای اندروید گرفته می شود برای اجرا نیاز دارد روی یک برنامه واسطه که همان مرورگر است اجرا شود . معلوم می شود یکسری برای کد های مان وقت صرف می شود و یکسری برای مرورگر . خودمان نمونه های آن را دیدیم مثل شبیه ساز اندروید ویا شبیه ساز میکرو. در شبیه ساز میکر ابتدا کد ها به کامپایلر ریز پردازنده نیننتدو تفسیر و کامپایلر شود و سپس به کد های اجرایی تحت ویندوز حالا هر چه شبیه ساز سنگین تر و بازی سنگین تر باشد کند تر اجرا می شود.
تنها راه ممکن برای بالا بردن کیفیت و رندمان بهینه سازی کد ها و هماهنگ کردن کدها می باشد
بهتر است در کانسراکت 3 خروجی تحت جاوا گرفته شود که اساس زبان برنامه نویسی اندروید است و یا راهی برای افزایش اجرا شدن کد ها در مهسته مرور گر شود
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 1,974 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,336 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,218 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,804 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 4,868 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: