پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage
(1397/6/5، 08:04 عصر)miladesign نوشته است: سلام

این سیستم رو بنا به درخواست یکی از دوستان ساختم.
متاسفانه هنوز وقت نکردم راهنمای نصب و استفاده اونو بنویسم.

اما کار این سیستم:
شما می تونید اونو توی هاست خودتون نصب کنید و از پنل مدیریت بازی های خودتون رو ایجاد کنید. سپس واسه هر بازی به تعداد دلخواه متغیرهایی از نوع String، Number یا Boolean ایجاد می کنید. توجه کنید که نام متغیر فارسی نباشه.
سپس از طریق پلاگینی که برای کانستراکت ساخته شده می تونید مقدار این متغیرها برای هر کاربر رو دریافت یا ارسال کنید.
همچنین می تونید از طریق پنل مدیریت این مقادیر ارسالی رو حذف یا ویرایش کنید یا به صورت دستی اضافه کنید.

دموی پنل مدیریت (شناسه و رمز: demo)

به محض آماده شدن راهنمای نصب و استفاده منتشر میشه

سلام

اسکریپت سمت سرور رو ندیدم لینک دانلودش رو .
پلاگین خوبی به نظر میرسه ، البته هنوز استفاده نکردم و نمیدونم چطوریه ، ولی خب فکر میکنم میتونه کارای ثبت اطلاعات و ارسال اطلاعات رو که بنده برای ساخت بازی های آنلاینم استفاده میکنم رو برام انجام بده . که دیگه استفاده از پلاگین آژاکس کمتر و کمتر بشه با بعضی از خطاهای سیستمش .

بله ، دیدم ، داخل گیتهاب برای دانلود گذاشته بودید ، من حتما استفاده میکنم ...
باتشکر از زحمات شما ، خداییش شما زحمات زیادی کشیدید برای کانستراکت ، اون از نیواد که بی دردسر تونستیم بزنیمش روی اپ ، اونم از پلاگین پرداخت های درون جدیدی که ساختید و به راحتی میشد امنیتشون رو با چند اکشن زد که دریافت توکن و تایم داشت که دیگر پلاگین ها نداشتن یا کار نمیکردن ...

به نظر من بعد از پلاگین پرداخت درون برنامه ای این پلاگین بهترین هست ...

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، shazde ، mahdi.p
دوستان‌شرمنده که دو باره میپرسم ولی‌سیستمی که باید رو هاستمون نصب کنیم هست یا نه؟

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p
(1397/6/7، 12:47 عصر)محمد هادی نوشته است: دوستان‌شرمنده که دو باره میپرسم ولی‌سیستمی که باید رو هاستمون نصب کنیم هست یا نه؟

بله ، در بخش مستندات ، لینکی رو در گیت هاب داده که باید از اونجا سیستم سمت سرور رو دانلود کنید و روی هاست خودتون نصب و راه اندازی کنید ، سپس همون لینک سایت خودتون رو داخل کانستراکت باید بدید ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، shazde ، miladesign ، mahdi.p
ممنون ولی لینک‌رو که میزنم همون متن ها میاد.
غایب
  پاسخ

بیزحمت لینک دانلود رو بزنید
غایب
  پاسخ

فک میکنم این باشه ، امتحان کنید : لینک دانلود
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، M.gh ، mahdi.p
لینک صفحه OnStorage به پست اول اضافه شد.
مستندات به زودی به صفحه آن اضافه می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi.p
سلام
لطفا یک سایت سازنده رو هم تغییر بدید.
---
منظورم اینه که این تک رو سایتش رو تغییر بدید.(به جای parscore.ir  21 )
کد:
a class="btn btn-info" style="width: 100%;" href="http://parscore.ir"><?= $lang['support_site']; ?></a>

بعدش هم قسمت تنظیمات رو هم غیر فعال کنید.تا کسی نتونه نام کاربری و رمز عبور رو تغییر بده
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi.p
(1397/6/7، 05:36 عصر)rezamms نوشته است: سلام
لطفا یک سایت سازنده رو هم تغییر بدید.
---
منظورم اینه که این تک رو سایتش رو تغییر بدید.(به جای parscore.ir  21 )
کد:
a class="btn btn-info" style="width: 100%;" href="http://parscore.ir"><?= $lang['support_site']; ?></a>

ممنون بابت اطلاع
بزودی اصلاح می کنم

(1397/6/7، 05:36 عصر)rezamms نوشته است: بعدش هم قسمت تنظیمات رو هم غیر فعال کنید.تا کسی نتونه نام کاربری و رمز عبور رو تغییر بده
قسمت تنظیمات غیرفعال هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، smrm ، mhc ، mahdi.p
ممنون.بعدش اینکه آیا میشه مثلا از طریق کد های php هم اطلاعات رو توی این سیستم ذخیره کرد؟
من دارم یه بازی میسازم که باید یک صفحه php اطلاعات متغیر رو تغییر بده و ثبت بشه و دربازی هم خونده بشه.
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 89 58,900 1402/1/31، 09:08 عصر
آخرین ارسال: nimemah
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,525 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,087 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,487 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo
  پلاگین زرین پال (اندروید) miladesign 8 8,517 1401/3/11، 01:34 صبح
آخرین ارسال: ahmad44

پرش به انجمن: