آموزش های ریز کانستراکت ( سبک تر کردن بازی )
سلام 

من دنبال ساختن لودینگ خیلی تو انجمن گشتم ولی اون چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم
خب من برای این که بازی پرفورمنس بههتری داشته باشه میخوام بین لیوت ها لودینگ بزارم در این باره هم تو این انجمن گشتم هم انجمن خود کانستراکت و یوتیوب ولی همشون فقط برای اول بازی رو گذاشته بودند

البته یه ویدیو پیدا کردم ولی لودینگ الکی بود و هیچ ربطی به این که مثلا اسپرایت ها لود شدن بعد برو به فلان لیوت نداشت و فقط طول یک اسپرایت تغییر میکرد و بعد میگفت وقتی طول مثلا 120 شد برو به لیوت 2 

ممنون میشم جواب بدید برای خروجی کانواس پلاس میخواستم
حدس فوتبالی :

دریاف از بازار           دریافت از مایکت

بازی با ریاضی :

دریافت از بازار

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/9/8، 10:03 عصر)shayan100 نوشته است: سلام 

من دنبال ساختن لودینگ خیلی تو انجمن گشتم ولی اون چیزی که میخواستم رو پیدا نکردم
خب من برای این که بازی پرفورمنس بههتری داشته باشه میخوام بین لیوت ها لودینگ بزارم در این باره هم تو این انجمن گشتم هم انجمن خود کانستراکت و یوتیوب ولی همشون فقط برای اول بازی رو گذاشته بودند

البته یه ویدیو پیدا کردم ولی لودینگ الکی بود و هیچ ربطی به این که مثلا اسپرایت ها لود شدن بعد برو به فلان لیوت نداشت و فقط طول یک اسپرایت تغییر میکرد و بعد میگفت وقتی طول مثلا 120 شد برو به لیوت 2 

ممنون میشم جواب بدید برای خروجی کانواس پلاس میخواستم

سلام

توی کانستراکت چیزی به عنوان لودینگ اسپرایت و ... نداریم .
اصلا اکشن یا ایونت خواصی بابت این موضوع نداریم .

مشابه صفحه ای که شما میخواید بنده توی بازی نبرد مدرن به کار برده بودم ، منتها نبرد مدرن بازی آنلاین بود و من برای دریافت اطلاعات از سرور و یا مثلا برای قسمت آنلاین دو نفرش که احتیاج به نفر دوم بود از صفحه لودینگ استفاده میکردم .

یا نمونه دیگه میخواستم عکسی رو لود کنم که از صفحه لودینگ استفاده کردم ، اما برای بالا آوردن مقادیری که داخل خود کانستراکت هست لازم نیست صفحه لودینگ بسازید ، بلعکس این کار نه تنها باعث بهتر شدن پرفرمنس نمیشه بلکه باعث میشه مقداری هم کاهش پیدا کنه یا به عبارتی بدتر بشه  4

در کل در صورتی که لازم نبود اصلا بهتره لودینگ نذارید ، مگه در صورت هایی که گفتم لازم باشه که بخواید استفاده کنید .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، abiate1365
سلام
کانستراکت من این گزینه رو کلا نداره 
http://s9.picofile.com/file/8344534942/Capture.PNG
چیکار باید کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه منظورتون memory usage و approx download هستش زمانی نمایش داده می شوند که حداقل اسپرایت یا صدا یا اهنگ از بیرون وارد کنید .اونوقت نمایش داده می شوند
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، shazde ، _mohammad_javad_

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,177 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,756 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: