آموزش درآمد با تبلیغ ویدیویی adplay
1:خودتون می تونید غیر مصرفی را شبیه ساز کنید ولی اینکه در کافه بازار ذخیره بشه نه نمیشه.
2:شما یک متغیر بسازید و بگید اگر مقدارش مساوی 3 بود و تبلیغ کامل دیده شد فلان چیز فعال بشه (هر دفعه که تبلیغ میبیه بعد از پایان تبلیغ یکی به متغیر اضافه می کنه و هر وقت 3 شد اونوقت جایزه را میده)
3:خیر جای خاصی ذخیره نمی شود.
4:براشون مهم نیست چون در هر صورت تبلیغ خود را نشون میدن و در مورد فوردو هم بستگی به نصب کدام آپ استور روی گوشی شما دارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrdad.ch
فوردو چیست

اگر 4 آپ استور نصب داشته باشیم از کدام استفاده می کند
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
فوردو یک نوع تبلیغ برنامه هست که پس از پایان تبلیغ به کاربر در خوده صفحه نشون میده که نوشته نصب و اگر طرف نصب کنه 200 تومن میره به حساب شما.
برای خرید درون برنامه که فقط کافه بازار را باید انتخاب کنی ولی برای نصب که معمولا خودش دانلود می کنه نیاز به متصل شدن نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رویدادی فوردو که کاربر برنامه را نصب کرد چه طور است؟
میخوام اگر کاربر برنامه ای را نصب کرد(فوردو ) به برنامه من اطلاع دهد و من هم یک قسمت از برنامه برایش باز شود. رویدادی که مثل تبلیغ تمام شد برای فوردو می خواهم
  پاسخ

این امکان هم در تبلیغ وجود دارد:
اگر نصب تبلیغ تمام شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrdad.ch
سلام دوستان
نسخه جدید ادپلی اضافه شد با پلاگین و افزونه جداگونه:
این نسخه هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته فقط کمی قسمت تبلیغات اکشن و اونت هاش کم و بهتر شده.
دانلود پلاگین
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، yunes3
به نظر من دیگه ادپلی به صرفه نیست به چند دلیل:

1- متاسفانه در روز هر کاربر بیشتر از یک بار نمیتونه تبلیغ ببینه.
2- سقف برداشت از 50 هزار تومان به 100 هزار تومان رسیده..!!! حتی عدد هم حد نصاب رو کرده 50 هزار تومان...!!
3- قیمت تبلیغات تا 10 تا تک تومنی رسیده...!!
من که کلا دیگه کار نمیکنم،زوم کردم روی تپسل اگه بچه ها بتونن کتابخونش رو برای کانستراکت بهینه کنند. 

پاسخ

سپاس شده توسط:
اره راست میگین دیگر به صرفه نیست 10 تومن حساب میکنه و دیر دیر به برنامه ها رسیدگی میشه خواهشن یکی پلاگین تپسل رو بسازه
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy3
کس فایل های گیتهاب تپسل  رو نداره بگذاره توی انجمن شاید بشه یک کاری کرد
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,184 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,757 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: