مشکل عجیب در xdk جدید
ممنون دوست عزیز واقعا خیلی کمکم کردی...جبران کنم....
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ببخشید دوباره مشکل پیش اومد
من موقع خروجی تو کانستراکت تیک مدیا رو زدن برای کوردوا اما موقع خروجی گرفتن در xdk همچین گزینه ای پیدا نکردم،و خروجی گرفتم اما بازهم موقع تماشای تبلیغ این پیغام میاد "you cant play this video" چه دردسری شده... اگه امکان داره راهنماییم کنید ممنون میشم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای این کار به قسمت تنظیمات XDK یک دکمه که قبل نام بازیتان هست بزنید. در آن قسمت یکسری پلاگین ها هست.

در ضمن ابتدا گزینه تست نمایش تبلیغ را فعال کنید .تا مطمن شوید ویدیو برایتان ار سال می شود.

حتما خروجی کراس والک در XDK بگیرید خروجی اندروید برای نسخه های 5 است و برای 4 سازگار نیست
این پلاگین با خروجی کراس والک تست شده و مشکل ندارد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: Americanboy ، keyhan
ممنونم تست میکنم و حتما خبرش رو میدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
الان چک کردم وقتی به قسمت project میرم اون بالای اسم بازیم آیکون cordova هست اما پلاگینی وجود نداره و جلوش نوشته آپگرید،باید چیکار کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
روی آپگرید کلیک کردم و پلاگین رو نشون داد و تیک media رو زدم و خروجی گرفتم ببینم به امید خدا کار میکنه یا نه...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بازهم نشد،با اینکه تمام کارها رو انجام دادم،جالب اینجاست که وقتی کلیک میکنم جایزه رو میده به کاربر و بعدش هم پول به حسابم میاد اما تبلیغ رو نشون نمیده،به نظر شما مشکل از گوشی من نیست؟ میخوام دیگه برای انتشار بفرستم کافه بازار و ایران اپس،به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با شبیه ساز هم تست اش کنید. اگر گوشی یا تبلت دیگری دارید آنرا امتهان کنید. بازیتان را به شرکت adplay ارائه داده اید تا تبلیغ را برای شما ارسال کند.
باید این شرکت تایید کند تا تبلیغ فرستاده شود تا آن زمان مد تست برای درست اجرا شدن بکار ببرید.
راستی پلاگین جدید را از شرکت adplay دانلود کن. چون در نسخه های قبلی دو تا باگ هم در موقع تست کردن بود.
احتمال زیاد موارد زیر است
1- مشکل از گوشی هست -> با گوشی دیگری تست شود یا شبیه ساز درست و حسابی
2- مد تست قرار گرفته است -> شما آنرا فقط برای آماده و اجرا تبلیغ گذاشتید ، چون برنامه تایید نشده است .هیچ تبلیغی ارائه نمی شود
3- پلاگین قدیمی و دارای باگ است. در ورژن های قبل چند باگ کوچک داشته است . حتما آخرین نسخه آنرا بکار ببرید.

کار قبلی که گفتم اجازه دسترسی به مدیا را می دهد. نمدانم فرمت اش چیه هست که معمولا یا mp4 , swf , gif اگر صدا نداشته باشد احتمالا فرمت متحرک عکس است. که باید مدیا پلیرتان باید فرمت را بخواند.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan
ممنونم
تو حساب ادپلی که بازیم تایید شده
حالت تست رو هم برداشتم کلا،وقتی هم که روی تبلیغ کلیک میکنم پول به حسابم میاد و سکه هم کاربر دریافت میکنه،نمیدونم دقیقا مشکل چیه...باید با چندتا گوشی دیگه تست کنم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi