(1399/1/30، 11:50 صبح)mostafanastary نوشته است: (1399/1/30، 08:15 صبح)hesam3 نوشته است: سلام
این موضوع رایگان رو زمانی که گیم جم بودیم با بچه ها توی اصفهان هم داشت ، ولی ما ترجیح دادیم ازش استفاده نکنیم .
ولی من هنوزم ترغیب نشدم که این کانستراکت 3 رو بخرم ، امکانات خاصی نداره که بخوام به خودم بقبولونم که بخوام براش سالیانه هزینه کنم .
قبلا خروجی مستقیمش بود که اونم مشکلی نداره ، الان هم خروجی مستقیم کوردوا هست و هم خروجی مستقیم فونگپ ...
تایم لاین توی 80 درصد مواقع اصلا احتیاج نمیشه ...
خیلیا که دربارش صحبت میکنند حتی نمیدونن کارکردش چی هست .
کد نویسی مستقیم جاوا اسکریپت بهش اضافه کردند ، اما هنوز تستش نکردم ولی ی حسی بهم میگه مثل همون اکشن بروزر هست که توش جاوا اسکریپت مینوشتیم ...
در کل هنوزم نفهمیدم چرا باید کانستراکت 3 رو بخریم ...
دقیقا حسام جان، منم برتری خاصی رو حس نکردم کلا!
یه مزیت مهمش همین خروجی بسیار راحت و سریعی هست که میده، وگرنه بعید میدونم بقیه ی چیزهاش زیاد مهم باشه!
کلا میگم، مثلا من برای مدافعان حرم، شاید ایونت های بیشتری استفاده کردم، ولی پلاگین های زیادی استفاده نکردم یا جاوااسکریپتی ننوشتم براش.
ولی خود کانس 3 مدعی اینه که سرعت و کیفیت بهتری داره! که عملا بازم بعید میدونم اینطوری باشه که اینا میگن!
یعنی همین الانشم بعضی ها توی فروم خودشون نوشتن که بازی هاشون روی گوشی موبایل، لگ زیادی داره.
موضوعی که امروز میخوام بهش پی ببرم این هست که این خروجی اندرویدش واقعا به اندازه ای که میگن فوق العاده هست یا خیر ؛
یا اینکه مثلا رنگ کردن کلاغ به جای گنجشکه ...
اگر در اصل خروجی اندرویدش همون خروجی کوردوا باشه و این یعنی خروجی وب ویو 5 باشه ، یعنی عملا هیچ تفاوتی توش وجود نداره .
اینطور که شما میگید انتقاد هایی هم از لگ وجود داره پس احتمال میدم همون خروجی کوردوا باشه .
من بازی های بزرگ و با کیفیت زیادی دیدم که از کانستراکت 2 استفاده کردند و هیچ مشکلی ندارند ، میشه گفت با خروجی فونگپ و مستقیم کوردوا هم دیگه لازم نیست نگران خروجی هم باشیم .
به نظر من این ی بازی کثیفه که توسط خود کادر کانستراکت به وجود اومده .
اول میان کانستراکت 3 رو معرفی میکنند ، میذارن ی مدت ازش بگذره ، نسخه های اصلاح شده منتشر میکنن و بعد توسعه میدنش ...
بعد میان اعلام اتمام کار کانستراکت 2 رو میکنند و بعد جلوی توسعه رو میگیرن !
انگاری مثلا همون کانس 2 رو داریم توی 3 میبینیم ، با این تفاوت که خواستن با ترس عدم توسعه کاری کنند که کسانی که از کانس 2 استفاده میکردن چه به روش لایسنس چه کرک بیان به سمت کانس 3 که مسلما هیچ وقت نسخه ویندوز یا قابل نصبی براش عرضه نمیشه . اینطوری میتونن لایسنس رو راحت بفروشن بدون ترس از کرک .
اما موضوعی که هست اینه که کانس 3 هیچ تفاوتی با کانس 2 نداره . مسلما اگر قصدشون غیر از این بود سورس کانستراکت 2 رو منتشر میکردن تا خودمون بتونیم توسعه بدیم ، یعنی این ی رفتار مرسوم بین محصولات هست که وقتی از توسعه توسط شرکت یا شخص اصلی باز میخوره میذارن تا خود افرادی که لازم دارن توسعش بدن .
اما خب اینو میدونیم که عملا کانستراکت 3 ای وجود نداره و با منتشر کردن سورس کانستراکت 2 میشه گفت همون کانستراکت 3 رو سورسشو منتشر کردی
مثالش همین خروجی مستقیم هست ، اگر سورس کانس 2 بود ، نهایتا میتونستیم خودمون بهش خروجی اضافه کنیم ...
تایم لاین هم موضوع چندان مهمی نیست اما خب کسی اونم خواست خب به راحتی میتونست پول بده یکی براش اوکی کنه .
در کل از این نامسلمونای خوش ذهن خوشم اومد
هرچند تا زمانی که بشه ازش استفاده کرد من به شخصه استفاده میکنم و وقتی نشد هم میرم سراغ یونیتی یا باز هزار تا چیز دیگه که تا اون موقع بهتر شناخته میشن .