بازی منطقه آلوده منتشر شد
سلام و تبریک . بازی شما به صفحه اول بازار راه پیدا کرد . موفق باشید

فقط یه سوال ، تیزرش رو با چی ساختید ؟ چه برنامه ای ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، hasansanaei
واقعا بنده هم تبریک میگویم
[تصویر:  default-yellow.svg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii ، hasansanaei
ایولا واقعا خوشحال شدم
ایشالله بیشتر شاهد این چیزا باشیم

داداش اگه پیام رو دیدی ممنون میشیم توضیح بدی از لحاظ درامدی ونصب و نمیدونم اگه تبلیغ داری اوضاع چطور شده یعنی وقتی رفتی تو صفحه اول این ۳ تا چیز چقد رشد داشته
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak ، alii ، hasansanaei
سلام به همگی

ممنون از شما امیدوارم قسمت بازی های خودتون باشه که توی صفحه اول بازار بدرخشه !

تیزر بازی که با نرم افزار Wondershare ساختم

از لحاظ دانلود رشد بسیار زیادی داشته که توی روز اول هزار هفتصد دانلود داشته البته چون بازی کوتاه هست و زود تموم میشه مسلما کاربرا بعد از بازی کردن حذفش میکنن و نصب فعال بالا نمیاد و در کل تا الان سه هزارتا دانلود کردن که اینجور پیش بره بیست هزار کاربر بازی رو تجربه میکنن !چون بازی رایگانه مسلما انتظار درامد ندارم ولی عده ای بودن حمایت کردن و میانگین دویست هزار تومانی میشه!
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، hasansanaei
فقط تا اونجایی که فهمیدم انگار بازی رو در دسته بندی اکشن گذاشتید و این بسیار بده . بازی باید در دسته ماجراجویی یا معمایی قرار بگیره . اینطور نیست ؟
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1399/4/24، 02:17 عصر)محمد 82 نوشته است: فقط تا اونجایی که فهمیدم انگار بازی رو در دسته بندی اکشن گذاشتید و این بسیار بده . بازی باید در دسته ماجراجویی یا معمایی قرار بگیره . اینطور نیست ؟

دسته بندی ماجرایی از کافه بازار حذف شده و باتوجه تحقیقی که راجب دسته بندی ها داشتم دسته بندی اکشن بازدید بیشتری نسبت به معمایی داشته و اینکه قسمت های بعدی بازی اکشن بیشتری داره همین دسته بندی مناسب هست
  پاسخ

به نظر من عالیه ولی ایراداتی داره که دوستان گفتن

فقط من رفتم بازی رو تو صفحه بازار دیدم استقبال خوبی هم شده بوده و امتیاز عالی هم گرفته ولی چیزی که برام عجیب بود اینه که این نسخه اول بوده و خیلی هم زود تموم شده و هنوز قسمت دوم ساخته نشده . این کوتاه بودن بازی به نظرم میتونه کمی ضرر به نصب بازی بزنه
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

(1399/4/25، 03:18 صبح)kiarash نوشته است: به نظر من عالیه ولی ایراداتی داره که دوستان گفتن

فقط من رفتم بازی رو تو صفحه بازار دیدم استقبال خوبی هم شده بوده و امتیاز عالی هم گرفته ولی چیزی که برام عجیب بود اینه که این نسخه اول بوده و خیلی هم زود تموم شده و هنوز قسمت دوم ساخته نشده . این کوتاه بودن بازی به نظرم میتونه کمی ضرر به نصب بازی بزنه

ببینید چیزی بنام ضرر نداریم مهم اینه که کاربر بازی تجربه کنه و چندان مهم نیست که بعدا بازی رو حذف کنه !من از این طریق کاربرای ارگانیک رو دریافت کردم و برای قسمت دوم بازی کار راحتی در پیش دارم و براحتی اونا کانورت میشن که برات قسمت دوم هزینه کنند
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1399/4/25، 01:24 عصر)alii نوشته است:
(1399/4/25، 03:18 صبح)kiarash نوشته است: به نظر من عالیه ولی ایراداتی داره که دوستان گفتن

ببینید چیزی بنام ضرر نداریم مهم اینه که کاربر بازی تجربه کنه و چندان مهم نیست که بعدا بازی رو حذف کنه !من از این طریق کاربرای ارگانیک رو دریافت کردم و برای قسمت دوم بازی کار راحتی در پیش دارم و براحتی اونا کانورت میشن که برات قسمت دوم هزینه کنند

تا تنور داغه قسمت ۲ هم بساز همه درخواست کردن
پلن های درامدیش رو هم بیشتر کن

غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii
باسلام
بازی خوبیه
من اول که وارد شدم صدای محیط یه صدا حدود ۵ ثانیه بود که تکرار می شد . حتماً در ادامه روی صدا کار کنید.
در کل بازی خوبی بود.
برنامه کافه _ به زودی
حمایت فراموش نشه
پیج اینساگرام : https://www.instagram.com/cafeapp.99/
کانال تلگرام :
https://t.me/cafeapp99
http://uploadb.me/hjh0pf9fdqod/159525159...2.jpg.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: alii

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی runner نسخه‌ی ۴ منتشر شد. ehsanavy 0 389 1403/2/30، 10:34 صبح