adplay چگونه کار میکنه ؟
تو xdk باید crosswalk for android بگیرید
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
داداش به قران قسم برای کراسواک خروجی گرفتم ولی نشد !!!!!!
من مشکل نمیدونم اصلا تو چیه تا برم سمتش
این سورسی که امتحان کردم . http://s3.picofile.com/file/8210923126/a....capx.html
.
[تصویر:  cap1.PNG]
[تصویر:  cap2.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بچه ها خیلی مهمه ها . کسی با ادپلی کار نکرده اینجا ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما از پلاگین قدیمی استفاده کردید . پلاگین جدید رو از خود سایت ادپلی بگیری . هم تبلیغ دارد و هم درون پرداختی

پلاگینی شما داری من ندارم تو کانسراکت باز نمی شود.
برای نمایش تبلیغ از کدام اکشن استفاده کردید . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، keyhan
پرداخت درون برنامه ای هم داره ؟ بعد به بازار هم ربطی داره یا خیر ؟
من طبق اون اموزش رفتم تازه همین 2 روز پیش از اینجا دانلود کردم http://adplay.ir/docs.aspx شما مطمئنی ؟ پرداخت درون برنامه ای نداره . اصلا برای من تبلیغ هم کار نمیکنه
.
[تصویر:  Capture.PNG]

راستی تو خود سایت هم از پرداخت حرفی نزده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خوب مشکل از خروجی بود . به جای کوردوا اشتباها html 5 رو میزدم . الان چند تا سوال دارم .لطفا جواب بدین
.
.
1- کلا 2 تا تبلیغات پخش میشد . گلرنگ و همراه اول . چرا ؟ ایا ممکنه در اینده ی نه چندان دور ورشکست شه ؟
.
2- دانلودی که میگین 220 تا میده اصلا ندیدم . یعنی چیزی برای دانلود نیومد چرا ؟
.
3- وقتی اونت انجام میشه مینویسه دوست داری با دیدن چند ثانیه ویدیو سکه بگیری ؟ به نظر من خیلی مسخرست . ایا میشه این رو حذف کرد ؟
.
4- اخرین سوال اینکه ایا قبل از اینکه تبلیغات پخش شه یعنی فرضا از اول بازی باید بزنیم تبلیغات ها دانلود شن ؟ یعنی دستی باید تنظیم کنیم
.
5- م گذاشتم بعد از برخورد فلان با فلان تبلیغ پخش شه اما بعضی وقتها 1 ثانیه بعد اتفاق می افته بعضی وقتا 5 ثانیه یا 10 ثانیه یا اصلا تبلیغات نمیاد (با این حال که تبلیغات موجوده) 
.
6- تو تلگرام بهم گفتن حداقل 3 تا و حداکثر 10 تا در روزه . تا الان 20 تا زدم هنوزم هست . قاط زده ؟ یا چون ساعت 3 صبح هست خوابش میاد ؟ 1
.
ممنون دوستان . خیلی مهمها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مورد 3 رو فکر کنم فهمیدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- پشت سر هم یا همزمان(اولی تمام می شود بعد از چند ثانیه تبلیغ بعدی نمایش می دهد.)احتمالا به خاطر زمان کوتاه تبلیغ است.
2- اون هم باید فعال لاش کنید یک اکشن هست به نام فعال دانلود. در آخر سر یک لینک باید بیاد
3- این چیزی که خودتان در ادپلی نوشتی
4- این مورد برای دیدن تبلیغ در نرم افزار بیشتر کاربرد دارد.
5- این مشکل سرور و زمان پاسخگویی است. تا تبلیغ برای شما ارسال شود. می توانید قبل که کاربر روی دکمه دیدن تبلیغ کلیک کند آنرا همون مورد 4 گفتی دانلود کند. اما اگر اینترنت طرف فعال باشد مفید است در غیر این صورت فایده ندارید
6- مورد ششم نفهمیدم
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، keyhan
3 تا باگ عظیم پیدا کردم که بهشون گفتم . حالا ببینم جواب چی میدن
.
.
مورد 6 : تبلیغات باید محدودیتی داشته باشه . مثلا نمیتونه یه کاربر هزار تا تبلیغ ببینه در روز . خود شرکت گفت 3 تا رو تضمین میکنیم اما نهایتا 10 تا در روز هر کاربر بتونه ویدیو ببینه . اما امروز تا الان 90 تا زدم ولی هنوز بازم میاد
مورد 1 رو اشتباه متوجه شدین . کلا 2 تا تبلیغه یعنی بیشتر از این 2تا نیست . هی همونارو تکرار میکنه .گلرنگ و همراه اول . واس شما هم همینطوریه ؟
راستی تو بازار پرداخت درون برنامه ای کانستراکت ندیدم . شما چجوری از پرداخت استفاده میکنین ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تبلیغاتشون محدودیت نداره ... ولی سیستم تشخیص ربات داره که اگر ربات تشخیص بده کارت تمومه ... حالا شما که 90 بار زدی تستی بوده یا پول میاد ؟
2 تا هم نیستن ... 4 یا 5 تا هستن ... حالا شما شانست زده همینا اومده ... کلا فکرشو نکن تجربه نشون داده مردم برا ی جون اضافه تبلیغ تکراری هم میبینن 1
پرداخت رو از هیچ جا نمیتونی پیدا کنی غیر از si2 ... 1
این یکی ترکیبی از دوتاشه ... فقط حواست هست که مارکتای دیگه تایید نمیکنن ... 1 ( به خاطر همون اپ چیپسی تو پرومیکرز گفتم ... )

http://si2.ir/1394/05/%d8%a2%d9%85%d9%88...%a7%d8%b1/
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر