موضوعها: 6
سپاسها: 8
36 سپاس گرفتهشده در 17 ارسال
بله باید با وی پی ان انجام بدید تا روز های اینده این مشکل حل میشه
ویژگی دیگر GDevelop این هست که می توانید افکت های صوتی خود را درست کنید یا انها را ویرایش کنید
موضوعها: 23
مکان: Iran , Yazd
سپاسها: 2465
347 سپاس گرفتهشده در 192 ارسال
سلام ممنون از معرفي اين انجين! هرچند اين انجين بارها توي انجمن معرفي شده بود!
جایگزین کانستراکت GDevelop می باشد
من هم با GDevelop كار كردم هم كانس؛ اما طبق اون چيزي كه خودم مقايسه كردم اين انجين هرگز نميتونه جايگزين كانس بشه! (حداقل براي من!)
تمام اين خصوصياتي كه عرض كردين تمامش توي كانس هست! از فول اسكرين تا ساخت رفتار!
خروجی GDevelop خیلی با کیفیت تر و با حجم کم کامپایل میشه و دردسری نداره علاوه بر خروجی مستقیم کسی که دوست داشته باشد می توانید خروجی غیر مستقیم هم بگیرد با Cordova یا با وینوس گفتیم که هیچ محدودیتی وجود نداره
در کانستراکت هم که همه مشکل خروجی دارند و کیفیت پایین و حجم خروجی بالایی رو بهتون میده و بهینه نیست
پس خروجی GDevelop خیلی بهتر از کانستراکت است
نميدونم اين حرف رو چجوري ميزنيد!
بنظرم بهتره توي عمل هم ثابتش كنيد! منظورتون از كيفيت پايين چيه؟! منظورتون از بهينه نبودن چيه؟! كانس از اساس برپايه ي html هست، و گيم دولوپ هم با ايده گرفتن از كانس ساخته شده!
هيچ كدوم از اين موتورها خروجي هاشون نيتيو نيست! و همشون از كرودوا استفاده ميكنن براي خروجي گرفتن! پس چرا ميگيد خروجي گيم دولوپ خيلي بهتر از كانس هست؟!
نكته بعدي هم اينه كه شما بايد آخرين نسخه ي گيم دولوپ رو با آخرين نسخه كانس (3) مقايسه كنيد! تا مقايسه عادلانه اي باشه! هرچند كانس 2 هم از اين مقايسه سربلند بيرون مياد...
تنها مزيت گيم دولوپ فعلا خروجيشه!
خب اگر بحث پرفرمنس رو بذاريم كنار (كه مهمترين بحثه) اين نكات خيلي قابل توجه هستن:
1- رابط كاربريش اصلا به دل نميشنه!
2- يه انجمن فعال (حداقل فارسي براش وجود نداره! (بغير از اينكه انجمن انگليسيش هم خيلي فعال نيست!))
3- از پلاگين هاي فوق العاده ي كانس محروم ميشي!
اين كه شما لينك از پلي استور ميديد هم بنظرم خيلي جالب نيست ، اگر ميشه لينكي از مايكت يا كافه بازار ارائه كنيد!
بنظرم بهتره يه مقايسه ي درست از گيم دولوپ و كانستراكت هم ارائه بديد (شايد منم اومدم سمتش!)، از نظر پرفرمنس و سرعت ساخت بازي و ...
موفق باشيد!
نقل قول: لحظه ها را ميگذرانديم تا به خوشبختي برسيم؛ غافل از اينكه خوشبختي در آن لحظه ها بود كه گذرانديم.
موضوعها: 15
مکان: اصفهان
سپاسها: 213
191 سپاس گرفتهشده در 129 ارسال
میگم ی سوال.
چرا شما ازنقدر از این انجین تعریف می کنی؟
این برای من سوال شده.
من نسخه آنلاینشو تست کردم.
شبیه کانس 3 بود.
ولی ی جاهایی هم فرق داشت.
من اولش فک کردم که ی وقت خودت درست کردی.
فرزاد شریفی هستم بنیانگذار مجموعه موسسه های FG Studio
و گروه بازی سازی farzadgame سابق
--------------------FG Studio--------------------
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3301 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
سلام؛
یک بار دیگه پست رو بیارید بالا و تبلیغات غیر الزامی بذارید اکانت و پست کامل مسدود میشن.
دفعه آخرتون باشه سایت یا کانال شخصی رو با کلماتی مثل جایگزین و غیره ادغام میکنید.
موفق باشید.