پرسش و پاسخ آموزش پرداخت درون برنامه و جلوگیری از هک
قسمت سوم قرار گرفت

عذرخواهی میکنم بابت تاخیر بسیار زیاد! 17
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
قسمت آموزش ویدئویی و سورس کامل قرار گرفت.
موفق باشین.
  پاسخ

سپاس شده توسط: kamran_cn
سلام خدمت اقا مصطفی و خسته نباشید خدمت شما بابت این تایپیک خوب و مفیدتون.

میخواستم ببینم برای جلوگیری از هک در حالت افلاین نمیشه از روش زیر استفاده کرد ؟

مثلا بگیم تا اینترنت طرف وصل نشده صفحه خرید باز نشه و بگه که اینترنت قطعه .اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این کارو کرد؟
فروش هاست، طراحی انواع پوسته اختصاصی وردپرس،فروش سرور
.
.
[تصویر:  Khanihost-468.gif]

.

ایدی تلگرام: hoseinheh@
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
خواهش میکنم و خوشجالم که آموزش مورد استفاده بوده.

در مورد لاکی پچر دقیق نمیدونم، اما 99 درصد مطئمن هستم که اتصال به اینترنت رو هم دور میزنه.

دیروز یه نرم افزار جانبی دیگه برای لاکی پچر دیدم که کلا یکی از برنامه هایی که با جاوا و ایکلیپس بود و با لاکی هک نشده بود رو هم هک کرد.
راه حل فقط همین روش سروری هست، اما میتونین از هاست رایگان استفاده کنین. مشکلی پیش نمیاد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/21، 06:53 عصر)deface123654 نوشته است: سلام خدمت اقا مصطفی و خسته نباشید خدمت شما بابت این تایپیک خوب و مفیدتون.

مثلا بگیم تا اینترنت طرف وصل نشده صفحه خرید باز نشه و بگه که اینترنت قطعه .اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور میشه این کارو کرد؟
سلام؛
برای بررسی اتصال دستگاه به اینترنت میتونید از ajax استفاده کنید.
از لینک زیر آموزش اول ( فقط همین اولی کافیه ) رو دانلود کنید نحوه چک کردن اتصال گفته شده.

موفق باشید.

Sent from my LG-E612
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/22، 12:13 عصر).Pi نوشته است:
(1395/5/21، 06:53 عصر)deface123654 نوشته است: سلام خدمت اقا مصطفی و خسته نباشید خدمت شما بابت این تایپیک خوب و مفیدتون.

سلام؛
برای بررسی اتصال دستگاه به اینترنت میتونید از ajax استفاده کنید.
از لینک زیر آموزش اول ( فقط همین اولی کافیه ) رو دانلود کنید نحوه چک کردن اتصال گفته شده.

موفق باشید.

Sent from my LG-E612

همونطور که عرض کردم، به احتمال زیاد لاکی پچر، اینترنت رو دور میزنه. پس استفاده از این روش فایده نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مصطفی ممنون بابت آموزش هاتون.

من در بازی ام از پرداخت درون برنامه ای استفاده نکردم اما بازی ام به گونه ای است که گیمر

برای باز کردن مراحل احتیاج به سکه پیدا می کند و این سکه ها هم در بازی می تواند بدست آورد و

هم با دیدن تبلیغ می تواند بدست می آورد.

آیا این دسته از بازی ها که گیمر با دیدن تبلیغ ، به سکه می رسد هم ممکن است هک شود؟

آیا روش ضد هک شما برای این نمونه بازی ها هم جواب می دهد یا کلا من احتیاجی به اعمال روش ضد حک ندارم چون اصلا بازی ام درون برنامه ای نیست؟؟؟؟؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
خوشحالم آموزش مورد استفاده شما قرار گرفته

آموزش برای استفاده از پلاگین های پرداخت درون برنامه ای است و در صورتی که شما از این نوع پلاگین ها استفاده نمیکنین، نیازی نیست.

پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنونم از پاسختون.

من در بازی ام تبلیغات ویدیویی قرار داده ام تا گیمر تبلیغ تماشا کند و سکه بگیرد.

خوب اگر یک فردی بازی را هک کرد و تبلیغات را حذف کرد از داخل بازی و یا سکه را بی نهایت کرد چکار کنم؟؟

راهی برای جلوگیری از این هست؟؟؟لطفا راهنمایی بفرمایید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
در واقع چیزی که شما میپرسین، پچ کردن بازی یا مود کردن یا اصطلاحاتی از این دست هست.
در این باره، یکی از دوستان یک سورسی توی انجمن گذاشتن که البته من تست نکردم، ولی در مجموع بازم برای جلوگیری از اینکار میتونین از سرور استفاده کنین.
البته روش تقریبا یکی هست اما تغییرات مهمی باید در فایل ها انجام بشه.

یه نکته ی مهم اینه که، 99.99 درصد از کاربران ، همچین کاری نمیتونن بکنن. و نرم افزاری هم برای این کار نیومده یا لااقل من ندیدم.

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,325 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi