موضوعها: 42
مکان: اراک
سپاسها: 428
679 سپاس گرفتهشده در 323 ارسال
آقا مجتبی فکر نمیکنید اگه تو سایت های آموزشی منتشرش کنید بیشتر سود کنید؟
موضوعها: 1
سپاسها: 33
17 سپاس گرفتهشده در 6 ارسال
(1395/12/8، 12:18 صبح)Mojtaba نوشته است: (1395/12/7، 05:23 عصر)hamed1985 نوشته است: منظورم مثل بازی هایی مثل خروس جنگی یا همون کلش خودمون هست...میشه با این آموزش ،همچین بازی هایی ساخت؟؟
این سؤال مثل این میمونه که بپرسید آیا با دیدن دورهی جامع کانستراکت که الآن در سایت موجود هست میتونیم یک بازی مثل «مدافعان حرم» آقا مصطفی بسازیم؟
جواب این هست که بله، میشه. ولی در دورهی جامع، ما تمام سبکهای بازی رو مورد بررسی قرار ندادیم. ما فقط اصول کلّی رو گفتیم، که با اون اصول میشود هر سبک بازی رو ساخت، ولی جزئیّات مربوط به هر سبک بازی رو نگفتیم.
در همین دورهی برنامهنویسی سمت سرور بازی هم دقیقاً همین موضوع وجود داره. ما اصول برنامهنویسی سمت سرور بازی رو خواهیم گفت و برای مثال پروژههای کوچکی هم انجام میدهیم. ولی قرار نیست جزئیات تکتک سناریوهایی که ممکنه برای این موضوع به وجود بیاد رو بررسی کنیم.
ممنون مدیر عزیز
من هم دقیقا منظورم همین بود،من کلیت بازی سازی رو تقریبا چهار سال هست که انجام میدم و خداروشکر هر روز هم حرفه ای تر از قبل میشم،اما میخواستم بدونم که همون اصول اولیه رو آموزش میدید یا نه ، که جوابم رو گرفتم
ممنونم از زحمات بی وقفه شما
من همون:
Americanboy ، Americanboy1 ، Americanboy2 ، Americanboy3
هستم که بنا به مشکلاتی که در انجمن پیش اومد،الان با این یوزر در خدمتتون هستم.
موضوعها: 6
سپاسها: 59
98 سپاس گرفتهشده در 56 ارسال
سلم خدمت آقا مجتبی عزیز..
امروز فصل دوم رو خریداری کردم و تماشا کردم وخواستم یه تشکر ویژه ازتون بکنم..
چندسوال هم برام پیش اومد؛یکی اینکه چطور میتونیم امکان تغییر و بازیایی پسوورد رو فراهم کنیم؟؟
به علاوه اینکه چطور میتونیم متغیری که دائما درحال تغییره(مثل سکه)از کاربر دریافت کنیم و بعد از لوگین تعداد سکه ای که داشته برگرده؟؟
بی صبرانه منتظر فصل های بعدی هستم؛ممنون از زحماتتون
موضوعها: 25
سپاسها: 173
183 سپاس گرفتهشده در 121 ارسال
سلام- اگه لطف کنید زودتر عالی میشه- وقتی بین کار فاصله بیوفته انگیزه و حوصله و کم میشه
موضوعها: 3
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
میشه لینک بدید تا اموزشتون رو بخرم ؟
فصل اول و دوم رو از کدوم لینک بخرم؟