[سال‌های گذشته] دوره‌ی تابستانی آنلاین!
(1394/3/27، 11:53 صبح)seyed نوشته است: آقا میشه بفرمایید از چه مرورگری استفاده میکنید؟
من بازم نمیتونم.
هر چی رو دکمه ثبت نام میزنم جلوتر نمیره

فقط از فایرفاکس و کروم استفاده کنید، هرچه هم نسخه‌ش جدیدتر باشه بهتره. و به هیچ وجه از IE استفاده نکنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: seyed ، Vizmark# ، majid tarh
با تبلت میام !
۷ اینچ کوچیکه یعنی ؟

آخه بعد از نماز صبح سخته بشینم پشت کامپیوتر !
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !

سپاس شده توسط:
http://construct2.ir/images/smilies/yahoب

سلام انجمن مشکل داره یا مرورگر من؟
آخه تا یه پیامی ارسال نکنم نمیتونم پیام های جدید رو ببینم 106
telegram id : @firebug2017
4

سپاس شده توسط:
آقا مجید مشکل از سیستم شماست...

آقا مجتبی ممنون. ثبت نام کردم مشکلم این بود که ایمیلمو قبول نمیکرد..
ی ایمیل دیگه دادم درست شد...
ممنون.
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 

سپاس شده توسط:
البته اینجا چون جاش نیست نمیخوام خیلی وارد بحث بشم. من هم مخالف ولی فقیه نیستم چون یک اصله. اگر بخوایم به ولایت فقیه به یک جایگاه با اون شرایط خاصی که از جانب معصوم (ع) بیان شده نگاه کنیم درسته اونوقت میشه همون ولایت رسول الله. با این حال هم خارج از ادب و درست نیست شرط رو ولایت غیر معصوم بدونیم چون موقع حساب هم از ولایت فقیه سوال نمیکنن بدلیل اینکه کسی که ولایت معصوم رو قبول داشته باشه در اصل همه حرفاشون رو قبول داره از جمله ولایت فقیه و اینجاست که میگن چون که 100 آید 90 هم پیش ماست چون ممکنه افرادی باشند از حرفهای معصوم به ولایت فقیه معتقد باشند ولی گفته های دیگه معصوم رو قبول نداشته باشند. پس کسی که ولایت امام (ع) رو قبول کنه به تبع اون ولایت فقیه رو قبول داره ولی برعکسش ممکنه صدق نکنه مثل خیلی از افراد که در تاریخ یه حرف امام رو قبول میکردن ولی یکی دیگه رو نه، یه دو دوتا چهارتای منطقیه.

سپاس شده توسط: Mojtaba
فکر نکنم مشکل از سیستم باشه مشکل از مرورگر بود. حل شد
ممنون
telegram id : @firebug2017
4

سپاس شده توسط:
(1394/3/27، 02:04 عصر)majid tarh نوشته است: فکر نکنم مشکل از سیستم باشه مشکل از مرورگر بود. حل شد
ممنون

منظورم همون بود آقا مجید 1
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 

سپاس شده توسط: majid tarh
(1394/3/27، 12:31 عصر)pro.designer_68 نوشته است: البته اینجا چون جاش نیست نمیخوام خیلی وارد بحث بشم. من هم مخالف ولی فقیه نیستم چون یک اصله. اگر بخوایم به ولایت فقیه به یک جایگاه با اون شرایط خاصی که از جانب معصوم (ع) بیان شده نگاه کنیم درسته اونوقت میشه همون ولایت رسول الله. با این حال هم خارج از ادب و درست نیست شرط رو ولایت غیر معصوم بدونیم چون موقع حساب هم از ولایت فقیه سوال نمیکنن بدلیل اینکه کسی که ولایت معصوم رو قبول داشته باشه در اصل همه حرفاشون رو قبول داره از جمله ولایت فقیه و اینجاست که میگن چون که 100 آید 90 هم پیش ماست چون ممکنه افرادی باشند از حرفهای معصوم به ولایت فقیه معتقد باشند ولی گفته های دیگه معصوم رو قبول نداشته باشند. پس کسی که ولایت امام (ع) رو قبول کنه به تبع اون ولایت فقیه رو قبول داره ولی برعکسش ممکنه صدق نکنه مثل خیلی از افراد که در تاریخ یه حرف امام رو قبول میکردن ولی یکی دیگه رو نه، یه دو دوتا چهارتای منطقیه.

درسته، ولی مسئله این‌جاست که دشمنان اسلام دو گروه هستند. یکی کسانی هستند که علنی و رسماً با اسلام مخالف هستند که هیچ. ولی گروه دیگه کسانی هستند که به قول قرآن وقتی بهشون می‌گی فساد نکنید، می‌گن ما فقط داریم اصلاح می‌کنیم! یا در جای دیگه قرآن می‌فرماید "آیا می‌دانید زیان‌کارترین افراد چه کسانی هستند؟ آن‌ها کسانی هستند که تلاششان در زندگی دنیا تباه شده‌است، درحالی که گمان می‌کنند بهترین عملکرد را دارند."
دلیلی که شاید من پیروی از ولی فقیه رو نوشتم این بوده که گروه دوم هم ثبت نام نکنند، یا اینکه حدّاقل کمتر ثبت نام کنند. چون خیلی از افراد این گروه (مثل انجمن حجّتیه و…) ولایت فقیه رو قبول ندارند، ولی به قول خودشون ائمه‌ی معصومین (ع) رو قبول دارند.
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: vng ، akam8180 ، majid tarh ، seyed
سلام. یکی به داد من برسه نمیتونم ثبت نام کنم. دیگه تمام اسامی فک و فامیل و ایمیلهاشون رو هم تست کردم. نمیشه که نمیشه

سپاس شده توسط:
(1394/3/29، 09:18 صبح)tux-world نوشته است: سلام. یکی به داد من برسه نمیتونم ثبت نام کنم. دیگه تمام اسامی فک و فامیل و ایمیلهاشون رو هم تست کردم. نمیشه که نمیشه

سلام. اون دو تا کاریو که گفتم انجام دادید؟
۱. موقع تایپ عددها، صفحه کلیدتون روی انگلیسی باشه.
۲. حتماً از مرورگر کروم استفاده کنید (چون فایرفاکس بعضی از خطاها رو اعلام نمی‌کنه، مثلاً نمی‌گه شماره ملّی حتماً باید ده رقم باشه).

اگه باز هم نتونستید ثبت نام کنید، دقیقاً همون اطّلاعاتی که اون‌جا وارد می‌کردید رو به ایمیل [email protected] بفرستید تا بررسی کنم. (چون من همین الآن به صورت امتحانی ثبت نام کردم و مشکلی نداشت، البته با رعایت دو موردی که الآن گفتم).
علی صفایی حائری

سپاس شده توسط: seyed

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت Mojtaba 205 199,318 1400/8/19، 09:13 صبح
آخرین ارسال: ^_^ Ali ^_^
  آموزش انیمیشن سازی توسط اینجانب Mehrdad 1 3,163 1398/11/4، 03:30 عصر
آخرین ارسال: mahdi.p
  مهم دوره برنامه‌نویسی سمت سرور بازی Mojtaba 65 51,769 1398/6/14، 12:36 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  مهم ثبت نام دوره‌ی پیشرفته‌ی جاوااسکریپت و ساخت پلاگین کانستراکت Mojtaba 15 16,799 1395/6/9، 12:03 صبح
آخرین ارسال: Mojtaba
  دوره‌ی جاوا اسکریپت شروع شد! Mojtaba 22 19,604 1395/5/11، 11:59 صبح
آخرین ارسال: mansoor22

پرش به انجمن: