مشکل برنامه ی Intel XDK
من اسپریات برای کنستراکت می خوام تصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gifتصویر: images/smilies/yahoo/20.gif
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باید توی بخش ابزارها و منابع درخواست بدین.
با این کار شما نظم انجمن به هم می خوره.
برای اسپرایت در صفحه ی دانلود سایت Free Bundle و Premium Bundle رو دانلود کنید.    
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: mohammad ، mehrad77 ، alireza
من اسپرایت برای ساخت بازی اندروید می خوام لطفااااااااا

مرسییییییییییییی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
یه سرویس پک اسپریت مخصوص اندروید دارم که برای ساخت بازی برای اندروید خیلی بکارتون میاد اینم لینک
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77
میشه لطفا آموزش ساخت یک بازی مثل فروت نینجا رو بدید که یه چیزی از پایین صفحه به طور رندوم بیاد بالا (اگه تصویری باشه بهتره)هر چه زود تر بهتر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام<br />
<br />
من همن این مشکل رو دارم و خروجی کراس واک و اندروید به صورت معمولی جواب نداد هیچ کدوم، مشکل از C2 هم نیست. اما روی وای فای با وجود اینکه حجم فایل صوتی خیلی پایینه، ولی خیلی هنر کنه، یک فایل رو بعد از چند ثانیه پخش میکنه، اما توی XDK که تست میکنم صدا داره، توی فایرفکس و کروم هم داره.<br />
<br />
چاره چیه؟<br />
<br />
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/10/22، 04:17 صبح)mostafanastary نوشته است: سلام<br />
<br />
من همن این مشکل رو دارم و خروجی کراس واک و اندروید به صورت معمولی جواب نداد هیچ کدوم، مشکل از C2 هم نیست. اما روی وای فای با وجود اینکه حجم فایل صوتی خیلی پایینه، ولی خیلی هنر کنه، یک فایل رو بعد از چند ثانیه پخش میکنه، اما توی XDK که تست میکنم صدا داره، توی فایرفکس و کروم هم داره.<br />
<br />
چاره چیه؟<br />
<br />
ممنون

چراااااااا؟؟؟
باید جواب بده! 39
یه بار کارایی که بعد از خروجی میکنیو بگو؟
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام. اگه صدا رو تو پوشه‌ی Sound بذارید، در هنگام لودینگ بازی اون صدا هم لود می‌شه و به محض اینکه در بازی صدا رو پخش کنید پخش می‌شه. امّا اگه صدا رو در پوشه‌ی Music بذارید. در هنگام لودینگ اون صدا لود نمی‌شه، و در آن لحظه‌ای که می‌گین صدا پخش بشه تازه شروع می‌کنه به لود شدن و بعد پخش می‌شه. به خاطر اینکه لودینگ بازی زیاد طولانی نشه صداهای معمولی رو در پوشه‌ی Sounds و موسیقی پس‌زمینه رو در پوشه‌ی Music قرار می‌دهند.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
سلام مجدد

دوستان عزیز، اینکار رو هم کردم، باز هم جواب نداد، مشکل اینه که بحث خروجی به کنار، من اصلا صدا رو روی وای فای هم ندارم که ممکنه بگین حجم فایل صوتی زیاده که اصلا اینطوری نیست و حدود 20 کیلو هست.البته چهار پنج تا فایله.

نکته بسیار جالبت تر اینکه این مورد برای زمانی هست که من میگم ه وقتی روی فلان اسپرایت زد صدا پخش بشه. مثلا صدای شلیک. که پخش نمیشه.
اما اومدم گفتم زمانی که لی اوت شروع میشه یکی از همین صداها پخش بشه که به خوبی هم اینکار انجام میشه و روی وای فای هم جواب میده.
مشکل باید از Play باشه یه جایی...

با تشکر از توجه دوستان
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P]
(1393/10/22، 06:27 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام مجدد

دوستان عزیز، اینکار رو هم کردم، باز هم جواب نداد، مشکل اینه که بحث خروجی به کنار، من اصلا صدا رو روی وای فای هم ندارم که ممکنه بگین حجم فایل صوتی زیاده که اصلا اینطوری نیست و حدود 20 کیلو هست.البته چهار پنج تا فایله.

نکته بسیار جالبت تر اینکه این مورد برای زمانی هست که من میگم ه وقتی روی فلان اسپرایت زد صدا پخش بشه. مثلا صدای شلیک. که پخش نمیشه.
اما اومدم گفتم زمانی که لی اوت شروع میشه یکی از همین صداها پخش بشه که به خوبی هم اینکار انجام میشه و روی وای فای هم جواب میده.
مشکل باید از Play باشه یه جایی...

با تشکر از توجه دوستان

فرمت صدات چیه؟
باید ogg یا m4a باشه
بعضی مواقع هم دوتاش!
  بعد از یک سفر ۱۲ روزه ...
  در حال انجام کارهای نهایی بازی "پرپر"
به زودی زود در جشنواره بازیسازان مستقل
و بعد از اون برای مارکتهای اندرویدی
4 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: