سپر امنیتی گوگل
(1398/8/16، 04:19 صبح)محمد 82 نوشته است: دوست عزیز اگه قرار بود هرکس با این حرفا خودشو ببازه که هیچی . مهم اینه که به حرفای مایوس کننده نگاه نکنی . و نکته جالب اون موقع که ما سوال میکردیم هیچ روشی واسه سیاهی صفحه نبود ، چطور شد یهو ۵۰۰ تا از راه حل من پیدا شد ؟؟؟ شما هم همه رو مث خودت نبین . بگو اون موقع نمیخواستم بهت راه حل بدم .  39

دوستانی که جواب ندارن ، اسپم نفرستید .

لزومی نداره کسی خودشو ببازه یا مایوس بشه ، سوادتونو ببرید بالا تا کمتر چرت و پرت تحویل مردم بدید .
چون نوع سوال پرسیدنتون همیشه مشکل داره .
تاریخ همه چیزو نشون میده نه چیزای دیگه ...
وقتی ویدئو آموزش مال سال 2016 هست و سورسی که اون دوستمون فرستاده بود مال 2015 بود دقیقا معلومه چطوریو چقدر یهویی 500 تا راه حل پیدا شده ... جالب اینجاست که ده تا پست قبل ترش نمیشه که همه راهنمایی میکنند ...

به اینا نمیگن خلق کردن یا خلاقیت ، کسی با اینجور چیزا نمیتونه خودشو بزرگ جلوه بده حداقل برید یاد بگیرید این موارد پایه ای رو .
یادم نمیاد تا حالا زیر پست هام گذاشته باشم تشکر یا اعتبار فراموش نشه ، اینجور چیزای کوچیک خودش فهم و شعور استارتر و به عمل میرسونه ...

لزومی نداره کاربری مثل شما درباره اسپم فرستادن یا نفرستادن نظر بده ، اینو حداقل همه میدونن که توی اسپم فرستادن رتبت اول نباشه جزو 5 نفر اولی ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، Master Badfar ، "M.gh"
خب دوست عزیز اونی که به قول خودتون میگید اختراع کردید ، چطور بود ؟؟

اینطور که خود کانستراکت یه راهی گذاشته که شما ازش استفاده کنید و شما ازش استفاده کردید و گفتید اختراع . خب گوگل پلی هم یه راه گذاشته جلوتون که راه حلش هم همینه که بازی رو براشون بفرستید تا مشکلتون حل بشه یا برید یه کی استور که اقا حسام گفتن بسازید تا مشکلتون بر طرف بشه . و نمیدونم من بد متوجه شدم یا چی ... اقا حسام گفتن من همین که پروژرو استارت میزنم از پروژه خروجی میگیره و یه نسخه میفرسته برای گوگل پلی تا ده روز هم بازیشون تایید میشه و مشکلی نداره . پس اقا حسام هم بازیشو تایید کرده هم پروژرو ساخته 
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.p ، "M.gh" ، hasansanaei ، meysam.p.n ، amin hosseini

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,328 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi