پرسش و پاسخ آموزش پرداخت درون برنامه و جلوگیری از هک
ببینید در پایان قسمت دوم آموزش شما گفتید :
"خب شما میتونین برای تست، اگه تا الان توی برنامه هایی که داشتین، خرید درون برنامه ای ، داخل بازار ثبت شده، id محصول , توکن خرید رو در فرم html وارد کنین تا نتیجه رو ببینین."
من هم پکیج نیم و نام محصول و یک توکن خرید شده رو برای تست استفاده کردم ولی نتیجه ای چاپ نمیشه.
ضمنا فایلهای پیچ اچ پی رو فقط تغییراتی که گفتید انجام دادم
لطفا راهنماییم کنید چون تو این مباحث تخصصی راهنما زیاد پیدا نمیشه 16
بازی استراتژیک لشکر امپراطور
نصب رایگان

[تصویر:  com.parsasoft.myempires0.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مصطفی شما برای این آموزش خیلی زحمت کشیدید ولی وقتی نمیشه ازش استفاده کرد ...
لطفا در مورد سوال قبلیم راهنمایی کنید.
اگر میشه یه مثال که فرم تست جواب میده با توکن و ... آزمایشی بزارید تا تست کنیم.موفق باشید
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دوست عزیزم، دوستان دیگه ای هم از همین آموزش، روش رو پیاده سازی کردن و مشکلی ندارن.
مطمئن هستم شما یه جایی اشتباه کردین.
مستندات کافه بازار رو هم پیشنهاد میکنم بخونین.

اگه مشکلی توی کدها می بود، تا الان دوستان دیگه ای جتما میگفتند، به هر صورت، بازم میگم بررسی کنین. اینبار بدون تغییر از کدها استفاده کنین.

راهنمایی بیشتری از دستم بر نمیاد. یعنی چون این روش، به مواردی  مثل، کدهای روی سرور، سورس کانستراکت و اکانت کافه بازار و مسائل امنیتی دیگه برمیگرده، فرم تست از خودم که نمیتونم بذارم، فرمی که گذاشتم به خوبی جواب میده

امیدوارم مشکلتون حل بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون از پاسختون. تست میکنم تا به نتیجه برسم. باز هم بابت آموزش و وقتی که گذاشتید متشکرم
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
سلام مجدد. ببخشید زیاد سوال میکنم چون میخوام به نتیجه برسم
آقا مصطفی شما مطمینید دقیقا از روی همین کدهای فایل check در آموزش دوم دوستان نتیجه گرفتن؟ 
دوستان کسی تونسته اون عدد 30 رو چاپ کنه؟
آخه تو خط 4 و 5 فایل check شما اینو نوشتین:
$tokenidsent = $_REQUEST['product'];

$productnamesent = $_REQUEST['tokenid'];

خوب همینجا ظاهرا اشتباه کردیدو توکن رو مساوی پروداکت گذاشتین و بالعکس
میشه لطفا خودتون یکبار همین کدی که در آموزش دوم گذاشتید چک کنید؟ شاید اینجا یه مشکل یا اشتباهی باشه که حواستون نبوده.
چون من خیلی تلاش کردم ولی با این کد هیچی چاپ نمیشه. ممنون
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
نه خواهش میکنم، اینجا بالاخره برای سوال پرسیدن هست.

ببینین،
$tokenidsent = $_REQUEST['product'];

$productnamesent = $_REQUEST['tokenid'];

دو تا موردجدا هستند، من اینا رو مساوی هم قرار ندادم که؟! tokenissent و tokenid که یکی نیستند.

ببینین، یه ایمیلی امروز حدود ساعت 4 بعدازظهر بدستم رسید از کافه بازار:

توسعه‌دهنده‌ی عزیز،
سلام،

متاسفانه به علت برخی مشکلات فنی، در بازه‌ی ساعت ۲۱ روز ۲ مهر تا ساعت ۱۵:۳۰ روز ۳ مهر، API توسعه‌دهندگان با برخی مشکلات مواجه شد. از آن‌جایی که شما در این بازه، درخواست‌هایی از این API داشته‌اید، لیست تراکنش‌های مرتبط با این بازه خدمت شما ارسال خواهد شد.
از آن‌جایی که این گونه مشکلات اجتناب‌ناپذیر است و ممکن است در بازه‌هایی به دلایل مختلف (از قبیل مشکلات فنی، قطعی شبکه دیتاسنتر و ...) این API در دسترس نباشد، از شما خواهشمندیم همانطور که در مستندات اشاره شده‌است، در حال حاضر تحویل محصول را منوط به دریافت تایید از این API نکرده، و صرفا در صورتی که از این API پاسخی با کد وضعیت ۴۰۴ و فیلد error برابر با مقدار not_found دریافت کردید، از تحویل محصول خودداری کنید.
همچنین برای بررسی صحت خرید به نحوی قابل اتکا، می‌توانید امضای خرید انجام شده را علاوه بر برنامه، در سرور خود نیز بررسی کنید. با این روش، علاوه بر اطمینان از صحت خرید، مشکلاتی از قبیل در دسترس نبودن API یا اثرگذاری تاخیر شبکه در تجربه‌ی کاربر از خرید، وجود نخواهد داشت.
در صورتی که قطعی API در این بازه، باعث ایجاد مشکلاتی برای شما شده‌است، از شما پوزش می‌طلبیم و از طریق همین ایمیل پاسخگوی نیازهای شما برای حل مشکل خواهیم بود.

با احترام،
تیم پشتیبانی توسعه‌دهندگان بازار

-----------------------------------------

ممکنه مشکلی در کلاینتی که ایجاد کرده اید و یا سایر قسمت ها پیش اومده باشه. چون خود بازار هم گفته که مشکلاتی داشته.

پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه حوصله نداشتید دیگه پاسخ ندید چون زیاد پرسیدم ولی حیف نشد که بشه
حالا اگه وقت کردید یک بار خودتون با همون کد که گذاشتین چک کنین
راستی یک سوالی از همون اول ذهنمو درگیر کرده
حالا اومدیم و این روش رو پیاده سازی کردیم
کاربر خرید رو انجام میده و توکن به سرور ما ارسال میشه
حالا به هر دلیلی سرور ما قطع باشه چطور در اون لحظه تکلیف خرید معلوم بشه.
چه فکری برای این مشکل کردید.
آیا همونطور که بازار گفته این روش میتونه فقط در صورتیکه خطا 404 یا error دریافت کرد جلوی خرید رو بگیره و متکی به دریافت پیام مثبت از سرور نباشه؟
ضمنا شماگفتید که این کد مشکلی نداره و اگر مشکل داشت اینجا میگفتند. البته من هم ندیدم کسی اینجا گفته باشه تونسته این روش رو پیاده سازی کنه.
شما مطمینید که کسی دقیقا از روی همین کدها تونسته به نتیجه برسه؟
دوستان لطفا تجربیاتتون رو بگید. ممنون
نصب رایگان

پاسخ

سپاس شده توسط:
یافتم
آقا مصطفی من که هی گفتم یه جای کدتون ایراد داره شما گفتید نه
ببینید شما یک قسمت رو جا انداختین
شما در آموزش دوم گفتین که refcode$ رو اون کدی که از انتهای آدرس به دست آوردید بزارید:
--------------------
کد:
$refcode = '';

یک متغیر رشته ای که برای قراردادن اون کدی هست که در قسمت اول گرفتین رو بذارین بین '' .
-------------------

در حالی که شما مرحله authorize رو جا انداختین. لطفا اصلاحش کنین چون این قضیه رو بعد از کلی معطلی از یک آموزش دیگه تو اینترنت فهمیدم: (حالا اینجا توضیح میدم تا کس دیگه وقتش گرفته نشه)
شما باید بعد از مرحله بالا به آدرس زیر برید:
https://pardakht.cafebazaar.ir/devapi/v2/auth/token/
بعد اطلاعات را به این صورت پر کنید:

grant_type=authorization_code
code=<کد دریافت شده در مرحلهٔ قبل>
client_id=<شناسه‌ٔ مشخص شده در پنل توسعه‌دهندگان>
client_secret=<عبارت رمز مشخص شده در پنل توسعه‌دهندگان>
redirect_uri=<آدرس مشخص شده در پنل توسعه‌دهندگان>

حالا دکمه authorize رو بزنید تا کدی مثل زیر ظاهر بشه:
{
  "access_token": "GWObRK06KHLr8pCQzDXJ9hcDdSC3eV",
  "token_type": "Bearer",
  "expires_in": 3600,
  "refresh_token": "yBC4br1l6OCNWnahJvreOchIZ9B6ze",
  "scope": "androidpublisher"
}

حالا refcode$ رو باید از اینجا وارد میکردیم (خط چهارم یعنی اون عبارتی که جلوی refresh_token نوشته)

به هر حال ممنون از آموزشتون. من با انجام این مرحله نتیجه گرفتم. موفق باشید
نصب رایگان

پاسخ

دوست عزیز، 
منم هی میگم شما آموزش رو بدرستی ندیدین، شما هی میگین نه! 4

اولا من عرض کرده بودم که باید مستندات رو بخونین، که اگه خونده باشین، موردی که میگفتین رو به خوبی خود بازار توضیح داده!
دوما شما از طریق فرم آدرس https://pardakht.cafebazaar.ir/devapi/v2/auth/token/  کد رو گرفتین، من بصورت مستقیم.

یعنی اگه آخرای قسمت اول آموزش رو ببینین، نوشتم که همین اطلاعات رو به آخر url بدین و بزنین ، کد رو میده!
بالای همون کد

کد:
$refcode = '';

یک متغیر رشته ای که برای قراردادن اون کدی هست که در قسمت اول گرفتین رو بذارین بین '' .

خودتون هم متن من رو اینجا زدین که ::: اون کدی هست که در قسمت اول گرفتین رو بذارین بین

به هر صورت، خوشحالم که مشکلتون حل شد،
در مورد استفاده ی دیگران هم، امیدوارم که همینطور باشه و دوستان مشکلی نداشته باشن، هر چند فکر میکنم برخی دوستان بیشتر علاقه دارن بازیشون هک بشه تا یکی دو ساعت زحمت بیشتر بدن به خودشون و بازی رو ضد هک کنن.

در مورد اینکه اگه اینترنت قطع شد یا سرور مشکل داشت، باید سعیتون بر این باشه که مشکلی در سرور نباشه، اما در کل، میتونین کد ها رو تغییر بدین که اگه ok نداد، کاری هم انجام نشه، و پیغامی بده که با شما تماس بگیرن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مصطفی لطفا قسمتی که من توضیح دادم رو در آموزشتون اصلاح کنید چون اون طوری که شما نوشتین جواب نمیده. میخواین خودتون تست کنید. چون refcode اون چیزی نیست که شما از انتهای آدرس به دست بیارید. و شما گفتید همون کد رو بزارید بین '' : 
----------------------
شما در انتهای آموزش اول گفتید:
بعد از کلیک کردن روی تائید، همون آدرس uri.php شما براتون میاد که یه کد جلوش نوشته شده اون رو کپی کنین جایی که لازمه.

مثلا:

[تصویر:  r2hs_3.jpg]
-----------------------

در صورتیکه باید این کد authorize بشه بعد بین '' قرار بگیره  4 . حالا هر جور خودتون صلاح میدونین چون اینجوری خیلی گنگه.
ضمنا اگر بشه کد پی اچ پی رو طوری بنوسید که اگر توکن غلط بود یک پیغام خاص بده اونوقت میشه بگیم اگه اون پیغام خطا رو داد خرید انجام نده. اینطوری اگه سرور قطع بود یا api بازار خراب بود یا ... دیگه خرید دیگران با مشکل مواجه نمیشه و نهایتش اینه که چک روی سرور انجام نمیشه. موفق باشید.
اگه این کد پیغام خطا رو تونستید در بیارید ممنون میشم به آموزشتون اضافه کنید
نصب رایگان

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,325 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj