یادگیری php برای بازی سازی
سلام به تمامی دوستان
من یک سوالی داشتم در رابطه با یادگیریه پی اچ پی
من میخوام این زبونو یاد بگیرم برای ارتباط سرور با بازی ساخته شده (یونیتی )
اینجا کسی پی اچ پی بلد هست کمک کنه ؟ این زبونو بدون یادگیریه html هم میشه یاد گرفت ؟
نمیدونم این پی اچ پی ای که برای ارتباط سرور با بازی استفاده میشه همون پی اچ پیه طراحی سایت هست یا نه ولی از کجا باید شروع کرد ؟ کتابی میشناسین ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تو کل دنیا یه زبان php داریم.
اما بعضیا که فقط بخاطر ارتباط سرور با بازی می خوان یادش بگیرن و حوصله ندارن کل زبان php رو یاد بگیرن. میرن و فقط دنبال اینا می گردن و یاد می گیرن.
در ضمن تو گوگل اگر بنویسید کلی کتاب اینجور چیزا میاره.
اگرم دنبال موضوع خاصی از php هستید. می تونید بگردید یا برید پیش کسی که کامل بلده و از اون بپرسید
و این که اچ تی ام ال رو اگر در کنار پی اچ پی بخونید خیلی بهتر خواهد شد.
  •   16
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
میگید از کسی بپرسید که بلده . اینجا اومدم بپرسم ببینم کسی بلده یا نه 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/2/19، 04:05 عصر)orache نوشته است: سلام به تمامی دوستان
من یک سوالی داشتم در رابطه با یادگیریه پی اچ پی
من میخوام این زبونو یاد بگیرم برای ارتباط سرور با بازی ساخته شده (یونیتی )
اینجا کسی پی اچ پی بلد هست کمک کنه ؟ این زبونو بدون یادگیریه html هم میشه یاد گرفت ؟
نمیدونم این پی اچ پی ای که برای ارتباط سرور با بازی استفاده میشه همون پی اچ پیه طراحی سایت هست یا نه ولی از کجا باید شروع کرد ؟ کتابی میشناسین ؟

سلام، بله همون PHP است، با این تفاوت که HTML لازم نداره.
ولی برای طراحی سایت HTML هم واجبه.
اگه قسمت آخر دوره‌ی آموزشی جامع ما رو ببینید تا حدّ زیادی دستتون میاد که چی کار کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: sajad888 ، orache ، shazde ، Amirhesam.KH
ممنون . آموزش 12 رو از کجا میتونم بخرم ؟؟ لینکی ندیدم متاسفانه !!
.
راستی باید دنبال آموزشی بگردم که برای سایت سازی نباشه ؟ یعنی برای کار با سرور یاد بده ؟ (راستی برای بازی های انلاین غیر مولتی پلیر باید از سرور حتما استفاده کرد یا از هاست هم میشه ؟ )
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ویدئوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
باسلام.)

دوست عزیز ، بنده کارم با یونیتی هست ، دو مورد رو بهتون تذکر میدم .

اگر به دنبال ساخت یک بازی تحت وب هستید ( 100% php رو فرا بگیرید ) .
منظور ؟ یعنی فقط برای ارتباط با سرور یاد نگیرید ( این کار احتیاج به یاد گیری نداره . ) .

یونیتی یک موتور بازی سازی حرفه ای هست ، در برنامه نویسی خودش هم باید حرفه ای باشید ، در غیر این صورت وقتی که برنامه رو به سرور مرتبط کنید باعث افت پینگ سرور و یا کرش شدن برنامه ( مشکلات دریافت اطلاعات و ... ) انجام میشه .

فرق سرور با هاست چی هست ؟؟ :
سرور ، ( سرور اختصاصی و سرور مجازی ) . سرور اختصاصی از اسمش معلوم هست ، اما سرور مجازی از یک سرور اختصاصی ساخته شده است ( چند سرور مجازی ) .

یک هاست اشتراکی ( حدودا بین 50 تا 1000 هاست ) ، میتونه از یک سرور مجازی یا یک سرور اختصاصی گرفته شده باشه ) ...

هاست اشتراکی برای شروع کار خوبه ، اما وقتی تعداد دریافت داده ها بالا بره احتیاج به سرور مجازی میشه و اگر باز هم دریافت داده ها بیشتر بشه ( مثلا از رم ، سی پی یو و ... ) بیشتر بخواد باید سرور اختصاصی تهیه کنید .

توصیه میشه اگر میخواید برای بازی هاست تهیه کنید قبلش با پشتیبانی سایت مورد نظر مکاتبه کنید .

برای یاد گیری php توصیه میشه از ویدئو های آموزشی استفاده کنید و توصیه هم میشه از فروشگاه های معتبر نزدیک به محل زندگی و یا شهرتون خریداری کنید .
بنده خودم php زو از 1 کتاب و یک پک آموزشی ویدئو یاد گرفتم . ( کتاب برای رفع مشکلات کد نویسی و ... ) .
برای سایت نویسی تنها به html احتیاج دارید که به اصطلاح Phtml بهش میگیم .

موفق و پیروز باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، shazde ، danials008
سلام . ممنون بابت توضیحات . فعلا قصد ساخت بازی انلاین ندارم و تنها میخوام ذخایر کاربر به صورت انلاین در هاست ذخیره شه تا از هک و یا جلو عقب کشیدن ساعت برای دریافت منابع جلوگیری بشه .
یک کتاب تو خونه افتاده بود برای اموزش پی اچ پیه مدارسه فنیه فکر کنم به صورت ساده مقدمات رو گفته . فکر کنم این برای شروع خوب باشه . کمی مطالعه کردم دیدم یه چیزایی شبیه به همین برنامه نویسی معمولی با سی ++ هست یعنی قواعد و اصولش همون شکلیه . احتمالا از همین شروع کنم
خیلی ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز من یکسری مقالات آموزش مقدماتی php می شناسم خوبه که رو اونا هم مطالعه داشته باشی تا یکم کدا و معنیشو بفهمی
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi_R8095 ، shazde
(1395/10/15، 12:03 عصر)شایان0 نوشته است: دوست عزیز من یکسری مقالات آموزش مقدماتی php می شناسم خوبه که رو اونا هم مطالعه داشته باشی تا یکم کدا و معنیشو بفهمی

سلام دوست عزیز، خیلی ممنونم از اینکه به فکر پیشرفت دوستت هستی؛ ولی زیاد لزومی نداشت که تاپیکی رو که 8 ماهه از آخرین ارسالش میگذره رو دوباره بالا بیاری...
میتونستی خصوصی براش مقاله رو بفرستی یا اصلا یه تاپیک دیگه بزنی و عنوانش رو بنویسی « مقاله ی آموزشی پی اچ پی »
البته بهتره برای زدن تاپیک چندین مقاله ی آموزشی رو بزاری توی تاپیک.

با تشکر...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر