آموزش ساخت بازی آنلاین بدون شی مولتی پلیر
خب سلام عزیزان . این آموزش رو اولا به کل ایران و جهان و اسلام تقدیم میکنم . امید وارم راضی باشین و حتما در مورد سرور تماس بگیرین . تشکر ویژه ای بکنم از اقا محمد گل که راهنمایی هایی ایشان بود که من توسنم این رو بسازم . این آموزش به خاطر اینکه ساخته شده من کارکردن با شی مولتی پلیر رو دوست ندارم و کمی برام سخنه ! ماهم رفتیم سراغ آموزش اسان تر و بهتر و کاربردی تر که این رو با زحمت بدست اوردیم . لطفا لینک دانلود را در اختیار شخصی قرار ندهید دوستان خواهش میکنیم . تشکر

این تصویر از معایب و مزایا این آموزش هستش

[تصویر:  gameserverlearn.png]

و...

جهت دیدن آموزش به این لینک مراجعه کنید تشکر

دوستان درمورد سرور حتما فکر کنید تشکر

دوستان قسمت دوم برای 10 نفر اول رایگان عرضه میشود مشخصات قسمت دوم : ساخت بازی شبیه به ارتش جیبی ( آموزش کامل طریقه نوشتن اونت های بازی ) - آموزش کامل ایجاد شی برای هر دو نفر - ساخت امتیاز و جون برای پلیر یا بازیکنانی که دشمن ایجاد میکنند - مبانی وصل شدن بازیکن به یک دیگر بدون نیاز به کپی پیست کردن از طریق دیتابیس به صورت رندوم و...

آموزش مبانی ساخت بازی کلش رویال و...

دوستان قسمت دوم مهمتر از قسمت اول لذا زمان طولانی برای ساخت آموزش پیش می آید باتشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، vng ، Vizmark# ، kamran_cn
سلام بسیار ممنونیم به خاطر این آموزش مفید خیلی وقت منتظرش بودیم !
سوالی داشتم میخواستم ببینم توی معایب که نوشتین تعیین جهت دشمن ، میشه در مورد این بیشتر توضیح بدین ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تشکر خیلی . منظورم اینکه بازی سبک نبرد فرماندهان نمیشه ساخت بازی سبک کلش رویال وکلا realtime میشه مثلا بازی پنگ اینجوری

پاسخ

سپاس شده توسط:
هم برای حمایت و هم برای یادگیری، آموزشتون رو خریدم.
موفق باشید

بعد این تاین یعنی چی؟ اشتباه تایپیه؟ تعیین؟ و دقیقا مشکل چیه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: amirho24
ببخشید تاین نیست تآیین هستش اشتباه تایپی و نمیدونم چی بنویسم به جای تاین مکان پلیر یا دشمن تشکر بابت خرید و حمایت و لطفا لینک دانلود را انتشار ندهید حتی اگر قسم خوردند چون از یک آموزشم یا سورسم 300 هزار تومن به باد رفت لطفا لینک را در هیچ شرایطی به هیچ شخصی ندهید تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
کماکان باید بگم که

تعیین

منظور شماس ظاهرا و در مورد آموزش، اصلا نگران نباشید. ان شاء الله فروش خوبی داشته باشین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
امیرحسین جان فعلا وقت نکردم آموزشتو بخرم
ولی مطمئنم که بهترین آموزشه چون خودت بهترینی
جهت سوپرایز هم بگم من پی سرور دارم می گردم و حتی لازم باشه می خرم براتون
مرسی عزیز
بسم الله الرحمان الرحیم

16 -- بازی آنلاین و جذاب و اعتیاد آور جدیدی در حال ساخت است. -- 16

تاریخ شروع : ۱۳۹۵/۶/۲۰
تاریخ تقریبی اتمام : ۱۳۹۶/۷/۳۰

محتاج دعای شما هستم...
  پاسخ

سلام
اگه بازی بخواد Real Time باشه، یعنی بازیکن‌ها همزمان با هم بازی کنند و اشیاء هم Sync باشن و از شیء Multiplayer استفاده نشه، کار به شدّت سخت‌تر می‌شه، چون از AJAX نمی‌شه استفاده کرد (به دلیل اینکه یک طرفه است) و باید از WebSocket استفاده کرد. WebSocket هم نیاز به سرور و برنامه‌نویسی سمت سرور داره و هم ایونت‌هاش پیچیده‌تر از شیء Multiplayer می‌شه.

حالا روند کلّی کار شما چیه که این مشکلاتو نداشته باشه؟؟
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
سلام وإلا نميدونم ولي بازي ريل تايم هستش با زحمت زياد تونسييم بسازيم

پاسخ

سپاس شده توسط:
یه قسمت هایی از فیلم، مخصوصا اولاش ، کمی قطعی صدا داری.
بعد زحمت میکشی اون سورس nabard رو خصوصی بفرستی؟ 17
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star مهم آموزش خروجی اندروید روی سیستم شخصی rezamms 127 82,185 1402/8/24، 09:00 عصر
آخرین ارسال: mehdiosw
  مهم آموزش تصویری خروجی مستقیم - یکبار برای همیشه! rezamms 33 19,757 1401/2/13، 09:39 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  خروجی اندرید davinmstr1 2 2,423 1400/8/4، 10:23 عصر
آخرین ارسال: ᔕinaᗪehghani
  AAB (بسته برنامه اندروید) چيست؟ + نحوه خروجي گرفتن در كرودوا ᔕinaᗪehghani 15 7,868 1400/6/21، 01:55 صبح
آخرین ارسال: mehdi1100
  رفع مشکل خروجی فونگپ (: M.gh 11 7,955 1400/4/10، 02:17 صبح
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: