1395/3/12، 06:58 عصر
خب سلام عزیزان . این آموزش رو اولا به کل ایران و جهان و اسلام تقدیم میکنم . امید وارم راضی باشین و حتما در مورد سرور تماس بگیرین . تشکر ویژه ای بکنم از اقا محمد گل که راهنمایی هایی ایشان بود که من توسنم این رو بسازم . این آموزش به خاطر اینکه ساخته شده من کارکردن با شی مولتی پلیر رو دوست ندارم و کمی برام سخنه ! ماهم رفتیم سراغ آموزش اسان تر و بهتر و کاربردی تر که این رو با زحمت بدست اوردیم . لطفا لینک دانلود را در اختیار شخصی قرار ندهید دوستان خواهش میکنیم . تشکر
این تصویر از معایب و مزایا این آموزش هستش
و...
جهت دیدن آموزش به این لینک مراجعه کنید تشکر
دوستان درمورد سرور حتما فکر کنید تشکر
دوستان قسمت دوم برای 10 نفر اول رایگان عرضه میشود مشخصات قسمت دوم : ساخت بازی شبیه به ارتش جیبی ( آموزش کامل طریقه نوشتن اونت های بازی ) - آموزش کامل ایجاد شی برای هر دو نفر - ساخت امتیاز و جون برای پلیر یا بازیکنانی که دشمن ایجاد میکنند - مبانی وصل شدن بازیکن به یک دیگر بدون نیاز به کپی پیست کردن از طریق دیتابیس به صورت رندوم و...
آموزش مبانی ساخت بازی کلش رویال و...
دوستان قسمت دوم مهمتر از قسمت اول لذا زمان طولانی برای ساخت آموزش پیش می آید باتشکر
این تصویر از معایب و مزایا این آموزش هستش
و...
جهت دیدن آموزش به این لینک مراجعه کنید تشکر
دوستان درمورد سرور حتما فکر کنید تشکر
دوستان قسمت دوم برای 10 نفر اول رایگان عرضه میشود مشخصات قسمت دوم : ساخت بازی شبیه به ارتش جیبی ( آموزش کامل طریقه نوشتن اونت های بازی ) - آموزش کامل ایجاد شی برای هر دو نفر - ساخت امتیاز و جون برای پلیر یا بازیکنانی که دشمن ایجاد میکنند - مبانی وصل شدن بازیکن به یک دیگر بدون نیاز به کپی پیست کردن از طریق دیتابیس به صورت رندوم و...
آموزش مبانی ساخت بازی کلش رویال و...
دوستان قسمت دوم مهمتر از قسمت اول لذا زمان طولانی برای ساخت آموزش پیش می آید باتشکر
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)