حل شده آموزش گذاشتن منو خارج شدن از بازی (Exit)
سلام
می خواستم در مورد گزینه های زیر توضیح دهید:
  1. : شروع بازی
  2. :خارج از بازی
  3. :استوپ در حین بازی
  4. :سو و لود بازی
  5. راهنماو........
  پاسخ

سپاس شده توسط:
علیک سلام. این‌هایی که گفتید کار زیاد سختی نیست. برای استوپ (Pause) از set time scale شیء System باید استفاده کنید، یعنی موقع استوپ تایم اسکال رو صفر کنید و برای ادامه‌ی بازی تایم اسکال رو 1 کنید. برای خروج از بازی اوّل شیء Browser رو بذارید تو بازی و بعد از اکشن Close اون استفاده کنید. برای راهنما هم میتونید یک لیوت جدا بسازید و راهنمایی هاتون رو توش بنویسید. برای سیو هم از اکشن Save شیء System استفاده کنید. برای لود هم از اکشن Load شیء System استفاده کنید.
با توضیحاتی که دادم فکر نمی‌کنم نیازی به سورس باشه ولی حالا اگه این طوری نمی‌تونید سورس هم بسازم.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: [M.H.P] ، mah ، shaygaaan ، alireza123456 ، amin hosseini ، Amirhesam.KH ، oak ، kiarashb ، Yasin86
سلام.میشه برای استوپ ( pause )  توی منوی بازی یه سورس ساده بزارین؟ من یه منو دارم که آیکونش موقعی که دارید بازی میکنید روی صفحه هستش و وقتی روش کلیک میکنید میره به لایوت منو که شامل دو گزینه شروع بازی و خروج هستش.حالا میخوام  به بازی استوپ pause  هم اضافه کنم.بهترین راه چیه؟میشه سورس بزارین؟تشکر

پاسخ

سپاس شده توسط:
به عکسی که میذارم ( فقط قسمت های مشکی ) * توجه کنید ، بقیه برای شما مهم نیست !

[تصویر:  puse.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan ، hami ، seyed
سلام.تشکر.مشکل اصلیم چیز دیگه هستش.من الان یه اسپرایت به اسم  pause ساخته ام.بهش هم گفتم هرموقع لمس شد، time scale بشه صفر و layout opacity بشه 50. حالا که میخوام بگم اگر دوباره تاچ شد، time scale بشه 1 , layout opacity بشه 100 دوباره، باید از چه دستوری استفاده کنم؟منظورم اینه.برای بار دوم لمس شدن از چه دستوری باید استفاده کنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/27، 01:21 صبح)hami نوشته است: سلام.تشکر.مشکل اصلیم چیز دیگه هستش.من الان یه اسپرایت به اسم  pause ساخته ام.بهش هم گفتم هرموقع لمس شد، time scale بشه صفر و layout opacity بشه 50. حالا که میخوام بگم اگر دوباره تاچ شد، time scale بشه 1 , layout opacity بشه 100 دوباره، باید از چه دستوری استفاده کنم؟منظورم اینه.برای بار دوم لمس شدن از چه دستوری باید استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز من ی راه حلی پیددا کردم ک خودم استفاده کردمش برای دکمه استوپ دوتا فریم گزاشتم خیلی راحت . بعد گفتم ک اگه فریم صفر بود روش زدم بشه یک بعد بازی وایسه (حالا همون اکشن های بالا ) و بعد گفتم ک اگه فریم یک بود روش زدم بشه صفر و ادامه داستان به همین راحتی
  پاسخ

سپاس شده توسط: merajzr ، Falcon ، amiria703
سلام دوستان.
میخوام برای بازیم یک دکمه خروج از بازی بزارم چطوری اینکارو یک نفرتوضیح دادن ولی متوجه نشدم اگر میظه بگید
ممنون.
اگرمیخوای مثله خورشید درخشان باشی 
باید مثل خورشید بسوزی
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا
سلام دوست عزیز اولا تایپک قدیمی بالا نیار
تو پروژه ات شی بروزر رو بزار بعد تو اونت بگو on touched object شی ات رو انتخاب کن و اکشنش برو تو بروزر و close رو بزن
بالاخره انتظار ها به پایان رسید:
ریزی منتشر شد! 
  پاسخ

سپاس شده توسط: ARKEYA
(1399/12/6، 06:02 عصر)mahdi13862 نوشته است: سلام دوست عزیز اولا تایپک قدیمی بالا نیار
تو پروژه ات شی بروزر رو بزار بعد تو اونت بگو on touched object شی ات رو انتخاب کن و اکشنش برو تو بروزر و close رو بزن

خب متاسفانه on touched object نیستش
اگرمیخوای مثله خورشید درخشان باشی 
باید مثل خورشید بسوزی
  پاسخ

سپاس شده توسط: بنده خدا
(1399/12/7، 01:25 عصر)Yasin86 نوشته است:
(1399/12/6، 06:02 عصر)mahdi13862 نوشته است: سلام دوست عزیز اولا تایپک قدیمی بالا نیار

خب متاسفانه on touched object نیستش

‌سلام،

پیشنهاد میکنم آموزش های اولیه آقا مجتبی رو ببینید.
on touched object در پلاگین touch وجود دارد.

موفق باشید.
از دانش خود ، همیشه بهینه استفاده کنید !
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi13863

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,866 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,326 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi