نیازمند یه طراح یا کانستراکت کار( بازی شامل فیزیک و ...)
سلام.من هم مثل خیلی های دیگه ایده های بسیار زیادی دارم.حتی خارج از این زمینه بازی.به عنوان مثال برای یکی از اپراتورهای تلفن همراه یه ایده دادم که سود میلیونی در روز خواهند داشت با این ایده ای که دادم که توی بخش بازاریابیش تایید شده و بزودی اجراییش میکنن.اینو گفتم نه بخاطر تعریف از خودم باشه که چیز قابل تعریفی هم نیست.این رو گفتم که بگم ایده هایی که دارم دلیل دارم براشون.

الان هم یه ایده ی خیلی عالی دارم برای یه بازی که با توجه به یه سری تحقیقاتی که انجام دادم، احتمال موفقیتش به امید خدا زیاده.

نیازمند یه نفر هستم برای همکاری که شرایط زیر رو داشته باشه :

1- طراح شخصیت های بازی ( چندتا حیوون هستن) دقت کنید که آماده نمیخوام باشه چون باید با هم همخونی داشته باشن.

2- کسی که کار با فیزیک و گرفتن خروجی بدون مشکل آندروید ازش رو بلد باشه. ( نمونه کار هم داشته باشه که دیگه بهتر )

3- بتونه بازی رو آنلاین بسازه ( البته اگر بشه که عالی میشه اما اگر این نشد توی نسخه بعدی بازی این رو انجام میدیم)

4 -  درگیر پروژه ی دیگه ای نباشه ... اگر شخصیت ها آماده بشن ، خود بازی قول میدم کمتر از 2 یا 3 هفته تموم بشه با کیفیت عالی...

خودم هم یه چیزهایی بلدم با کمک دوستان البته یاد گرفتم....توی ساختنش کمک میکنم...

درآمد هم به این صورت خواهد بود که هرچی فروش بره توی مارکت ها به نسبت مساوی تقسیم خواهد شد...

خدا وکیلی یه نفر میخوام دل بسوزونه...ایده ی بسیار خوبیه... در این حد بگم که هرکی بیاد همکاری کنه ضرر نمیکنه...

اگر از مدیران باشه که عالی تر...

منتظر نظرات دوستان هستم....

یا علی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام من هستم 
ولی حرفه نیستم رشته ام گرافیکه فکر کنم بتونم کمک ات کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/30، 04:57 صبح)eagleslow نوشته است: سلام من هستم 

با اجازه ی استارتر تاپیک، اگه نمونه کار دارین، برای من بفرستین.

--------

در مورد همکاری، اگه واقعا ایده ی باارزشی هست و مطمئن هستین، یا ایده رو واگذار کنین، یا با صرف هزینه نیرو استخدام کنین، یا پروژه رو واگذار کنین تا کسی کامل براتون انجامش بده و شما هزینه ی بنده خدا رو بدین و سود از خودتون باشه. یا هر چی... 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
(1395/3/30، 09:36 عصر)mostafanastary نوشته است:

--------

در مورد همکاری، اگه واقعا ایده ی باارزشی هست و مطمئن هستین، یا ایده رو واگذار کنین، یا با صرف هزینه نیرو استخدام کنین، یا پروژه رو واگذار کنین تا کسی کامل براتون انجامش بده و شما هزینه ی بنده خدا رو بدین و سود از خودتون باشه. یا هر چی... 22
سلام داداش.بله قطعا ایده ی با ارزشی هستش.اما هیچکس نمیتونه اطمینان بده فلان بازی حتما فروش میلیونی خواهد داشت.خیلی از بازیهای عالی بودن که اصلا فروش نداشتن و خیلی از بازیهایی بودن که خود سازندگان هم فکر نمیکردند فروش زیادی داشته باشه اما میلیونی فروختند.

نظر من اینه که کسیکه میاد همکاری میکنه یه گروه دو یا 3 نفری تشکیل میدیم .حتی برای بازیهای بعدی....

پس هرکسی که حاضره یکی دو هفته وقتش رو بزاره برای یه ایده ی خوب ، بگه.

الان هرکسی خودش وقت میزاره بازی میسازه بعد از دو یا سه هفته  تا وقتیکه توی مارکت ها فروش نره که نمیتونه پول در بیاره.خب این ایده ی من ایده ی بزرگیه.منظورم از بزرگ بودن سخت بودنش نیست.اما یک نفری نمیشه وگرنه خودم انجام میدادم.هرچی که فروختیم تقسیم میکنیم جوری که حق کسی ضایع نشه.

پاسخ

سپاس شده توسط:
من فقط روش های همکاری و انجام پروژه رو گفتم و منظور دیگه ای نداشتم.
اما در کلام شما الان تقانض وجود داره.

از یه طرف میگین، ایده ی بزرگی هست و پول خوبی توش هست. از یه طرف میگین آدم نمیدونه پول در میاره نه از یه بازی(که البته اشتباهه این حرف، بالاخره بازی هایی مثل موتوری،خروس جنگی، کلش و ... نیومدن روی هوا بازی بسازن که شاید فروش بره)

بعد از یه طرف، در حالی که مطمئمن نیستین که ایده ی شما میتونه درآمد خوبی داشته باشه، توقع دارین یکی بیا دو سه هفته وقت بذاره روی بازی.

البته خداشاهده که من منظور بدی ندارم، فقط همه ی ما ایده هایی داریم که نه حتی فکر میکنیم خوبه، بلکه مطمئن هستیم.
من فقط خواستم بگمتون که یا سرمایه بذارین، یا نیرو بگیرین و ...

بازم اگه برداشت بدی شده، عذرخواهی میکنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/30، 09:36 عصر)mostafanastary نوشته است:

--------

نمونه کار چیزی ندارم داش شرمنده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/31، 12:20 صبح)mostafanastary نوشته است: من فقط روش های همکاری و انجام پروژه رو گفتم و منظور دیگه ای نداشتم.
اما در کلام شما الان تقانض وجود داره.

از یه طرف میگین، ایده ی بزرگی هست و پول خوبی توش هست. از یه طرف میگین آدم نمیدونه پول در میاره نه از یه بازی(که البته اشتباهه این حرف، بالاخره بازی هایی مثل موتوری،خروس جنگی، کلش و ... نیومدن روی هوا بازی بسازن که شاید فروش بره)

بعد از یه طرف، در حالی که مطمئمن نیستین که ایده ی شما میتونه درآمد خوبی داشته باشه، توقع دارین یکی بیا دو سه هفته وقت بذاره روی بازی.

البته خداشاهده که من منظور بدی ندارم، فقط همه ی ما ایده هایی داریم که نه حتی فکر میکنیم خوبه، بلکه مطمئن هستیم.
من فقط خواستم بگمتون که یا سرمایه بذارین، یا نیرو بگیرین و ...

بازم اگه برداشت بدی شده، عذرخواهی میکنم.
نه داداش برداشت بدی نشده.میخوام بگم دو حالت که بیشتر نداره:1- من پول بدم کسی برام انجام بده و بعدش کل سودش از فروش مال من بشه

2- یه نفر بیاد بشه همکار باهام با کمک هم پروژه رو انجام بدیم و توی سود حاصله از فروشش توی مارکت ها شریک بشیم.

من حالت دوم مدنظرمه.ترجیح میدم با توجه به سابقه ی 3 ساله ای که توی فروش و بازاریابی اینترنتی دارم، بجای حالت اول ، همون هزینه رو بزارم برای تبلیغات برای بالابردن فروشش و حالت دوم رو انتخاب کنم.

درمورد اینکه کسی میتونه مطمئن باشه که بازی که میسازه فروش میلیونی خواهد داشت، من مخالفم.من الانم تکرار میکنم و میگم ایده ی بسیار خوبیه و طبق تحقیقاتی که انجام دادم، قاعدتا فروش خوبی خواهد داشت.اما تا وقتی خدا نخواد میشه؟ شما میتونی مطمئن بگی بازیت صددرصد فروش بالایی خواهد داشت؟نه دیگه داداش گلم.منم منظورم این بود.... 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/30، 02:45 صبح)hami نوشته است: سلام.من هم مثل خیلی های دیگه ایده های بسیار زیادی دارم.حتی خارج از این زمینه بازی.به عنوان مثال برای یکی از اپراتورهای تلفن همراه یه ایده دادم که سود میلیونی در روز خواهند داشت با این ایده ای که دادم که توی بخش بازاریابیش تایید شده و بزودی اجراییش میکنن.اینو گفتم نه بخاطر تعریف از خودم باشه که چیز قابل تعریفی هم نیست.این رو گفتم که بگم ایده هایی که دارم دلیل دارم براشون.

الان هم یه ایده ی خیلی عالی دارم برای یه بازی که با توجه به یه سری تحقیقاتی که انجام دادم، احتمال موفقیتش به امید خدا زیاده.

نیازمند یه نفر هستم برای همکاری که شرایط زیر رو داشته باشه :

1- طراح شخصیت های بازی ( چندتا حیوون هستن) دقت کنید که آماده نمیخوام باشه چون باید با هم همخونی داشته باشن.

2- کسی که کار با فیزیک و گرفتن خروجی بدون مشکل آندروید ازش رو بلد باشه. ( نمونه کار هم داشته باشه که دیگه بهتر )

3- بتونه بازی رو آنلاین بسازه ( البته اگر بشه که عالی میشه اما اگر این نشد توی نسخه بعدی بازی این رو انجام میدیم)

4 -  درگیر پروژه ی دیگه ای نباشه ... اگر شخصیت ها آماده بشن ، خود بازی قول میدم کمتر از 2 یا 3 هفته تموم بشه با کیفیت عالی...

خودم هم یه چیزهایی بلدم با کمک دوستان البته یاد گرفتم....توی ساختنش کمک میکنم...

درآمد هم به این صورت خواهد بود که هرچی فروش بره توی مارکت ها به نسبت مساوی تقسیم خواهد شد...

خدا وکیلی یه نفر میخوام دل بسوزونه...ایده ی بسیار خوبیه... در این حد بگم که هرکی بیاد همکاری کنه ضرر نمیکنه...

اگر از مدیران باشه که عالی تر...

منتظر نظرات دوستان هستم....

یا علی

با سلام من تازه با انجمن شما اشنا شدم و فکر کنم ایده های شما خوب  باشه ...
من اگه خواستین می تونم با شما همکاری کنم 12 سال سابقه تو انیمیشن دارم ..خواستین تو کانال تلگرام براتون نمونه کارمو demo rell میفرستم ..@yashartatar
  پاسخ

سپاس شده توسط:

نقل قول: با سلام من تازه با انجمن شما اشنا شدم و فکر کنم ایده های شما خوب  باشه ...

من اگه خواستین می تونم با شما همکاری کنم 12 سال سابقه تو انیمیشن دارم ..خواستین تو کانال تلگرام براتون نمونه کارمو demo rell میفرستم

با اجازه استارتر، اگه تمایل دارین، برای من نمونه کار بفرستین به خصوصی.

نقل قول: درمورد اینکه کسی میتونه مطمئن باشه که بازی که میسازه فروش میلیونی خواهد داشت، من مخالفم.من الانم تکرار میکنم و میگم ایده ی بسیار خوبیه و طبق تحقیقاتی که انجام دادم، قاعدتا فروش خوبی خواهد داشت.اما تا وقتی خدا نخواد میشه؟ شما میتونی مطمئن بگی بازیت صددرصد فروش بالایی خواهد داشت؟نه دیگه داداش گلم.منم منظورم این بود....
منم عقیده دارم که تا خدا نخواد، برگی روی زمین نمیفته! اما غیر از خدا ، باید به کار خودمون هم مطمئن باشیم و امیدمون با اون باشه. که البته خوشبختانه شما عقیده محکمی در خواست خدا دارید.
به هر صورت ، من فقط نظرمو گفتم.
البته من خودم درگیر پروژه ی خودمون هستم،
در صورتی که تمایل داری، کمی توضیح در مورد ایده، برام بفرست( خدا رو چه دیدی، شاید من شدم همکار شما)
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 205 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 359 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,588 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 9,870 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,450 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: