خرید سیگنالینگ سرور سایت سیرا
خب همین، میگم شما الان اگه اسکریپت رو بخرین و نشه روی سرورهای مختلفی نصب کرد چی؟

مثلا اگه با اسپیدلایت که مربوط به سرورها هست، اشنایی داشته باشین، یه دوره ی زمانی خاصی کار میکنه و فقط هر کس که لایسنز رو خریده، بر اساس IP ، میتونه استفاده کنه.

میگم شما از اینکه میشه روی سرورهای مختلف نصب کرد، مطمئن هستی؟ لایسنز هم که همون داستانه، و مطمئنا لایسنس اسکریپتی که روی سرور نصب میشه، مثل لایسنس کانستراکت نباید باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/28، 12:45 صبح)mostafanastary نوشته است: خب همین، میگم شما الان اگه اسکریپت رو بخرین و نشه روی سرورهای مختلفی نصب کرد چی؟

مثلا اگه با اسپیدلایت که مربوط به سرورها هست، اشنایی داشته باشین، یه دوره ی زمانی خاصی کار میکنه و فقط هر کس که لایسنز رو خریده، بر اساس IP ، میتونه استفاده کنه.

میگم شما از اینکه میشه روی سرورهای مختلف نصب کرد، مطمئن هستی؟ لایسنز هم که همون داستانه، و مطمئنا لایسنس اسکریپتی که روی سرور نصب میشه، مثل لایسنس کانستراکت نباید باشه.

اونم کرک میکنیم 21

بعدشم گفته شده اسکریپت ، پس حتما سورس متن باز هست !
پس نمیتونه مشکلی داشته باشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چی بگم والله،
من بحث خرید و ... اینا رو ندارم.
فقط میگم، بالاخره باید فکر این موضوع رو کرد. اگه در موردش فکر شده و تصمیم گرفتین که عالیه دیگه. 17
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. دوست عزیز لایسنس رو مطالعه کنید . هیج جا ذکر نشده که فقط قابل نصب بر روی یک سرور هستش . در نتیجه مشکلی نیست !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/28، 10:53 صبح)Mehrshad Farahani نوشته است: سلام. دوست عزیز لایسنس رو مطالعه کنید . هیج جا ذکر نشده که فقط قابل نصب بر روی یک سرور هستش . در نتیجه مشکلی نیست !

سلام. دوست عزیز لایسنس رو مطالعه کنید . هیج جا ذکر نشده که قابل نصب بر روی چند سرور هستش . در نتیجه شاید مشکلی باشه!   4

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام احتمالا محدودیت داره ولی فکر کنم میشه برداشت با کرک کردن توسط عزیزان
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/3/28، 01:01 عصر)amirho24 نوشته است: سلام احتمالا محدودیت داره ولی فکر کنم میشه برداشت با کرک کردن توسط عزیزان

اقا مبلغو از 5 تومن بردارین من میخوام 40 تومنشو بدم انصافشم شما کاری نداشته باش مال منه اختیار دارم  
114
منتظرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستانی که قصد حمایت بیشتر را دارند میتوانند از این لینک اقدام کنند :

http://zarinp.al/17906

دوستان به دلیل غیر فعال بودن موقتی حمایت با توجه به مبلغ ما لینکی جدا ساختیم که مبلغش 35 هزار تومان میباشد . باتشمر

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/4/7، 04:14 عصر)amirho24 نوشته است: دوستانی که قصد حمایت بیشتر را دارند میتوانند از این لینک اقدام کنند :

http://zarinp.al/17906

دوستان به دلیل غیر فعال بودن موقتی حمایت با توجه به مبلغ ما لینکی جدا ساختیم که مبلغش 35 هزار تومان میباشد . باتشمر
لینک خرابه لطفا رسیدگی کنین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سللام مشکل از سرور زرین پاله بزودی درست میشود

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مهم استخدام برنامه نویس PHP در تهران hasansanaei 0 205 1403/5/13، 08:34 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart تیم تولید بازی okgames ehsanavy 0 359 1403/2/30، 10:45 صبح
آخرین ارسال: ehsanavy
  دعوت به همکاری از بازی سازان کانسراکت ٣ iflashlord 0 2,588 1400/1/21، 11:29 عصر
آخرین ارسال: iflashlord
  خرید اشتراکی کانستراکت 3 persiangamer 20 9,870 1400/1/21، 08:29 عصر
آخرین ارسال: persiangamer
  فراخوان نویسنده ARKEYA 0 1,450 1400/1/2، 07:36 عصر
آخرین ارسال: ARKEYA

پرش به انجمن: