1395/4/22، 01:34 عصر
سلام دوستان
من در بیشتر انجمن های بازی ساز عضو هستم مشکلی که خعلی از دوستان باهش مواجه بودن
اونطور که من دیدم همین بحث متحرک سازی و ساخت انیم برای کارکتر بود که جدا هم مشکله و زمان میبره خعلی
خوب نرم افزار های زیادی هست که به همین منظور اومده و کار رو راحت کرده ولی بازم یاد گیری اون ها زمان میبره
و باز هم شما باید در گیر فرم بندی و پیاده سازی اسکلت برای کارکتر بشین که شاید چندان جالب نباشه
خوب حالا اینجا جایی هس که ما وارد میشیم
ما براتون میتونیم اکثر انیم هایی رو که در بازیتون نیاز دارین از جمله :
رافتن رفتن . پرش . دویدن . مردن . ضربه زدن و .....
رو براتون در بیاریم .
دوستان حقیقتش ما نزدیک 4 نمونه انیم کارکتر کار کردیم ولی الان دسترسی نداریم به اون فایل ها و متاسفانه بازی اون ها هم منتشر نشد
ولی بجاش یک انیم نمونه براتون اپ کردم که برین یه نگاه بهش بندازین اگر دیدین از حرکات و رفتار ها مناسب بازی شما هست که اقدام به خرید کنید ...
حرکاتی که ما میتونیم طراحی کنیم :
ضربه با دست . مردن . بی حرکت (idle) . پرش کوتاه . پرش بلند . دویدن . دویدن سریع . دویدن زامبی . راه رفتن زامبی . راه رفتن سرخوش (fun) . راه رفتن جدی (سر کارکتر کمی به پایین و قدم های اهسته ولی محکم) .راه رفتن معمولی
تمامی حرکات بالا با سلاح و بی سلاح میشه طراحی بشه بنا به درخواست شما
برای حیوانات هم میتونیم انیم طراحی کنیم :
(سگ . گربه . پرنده و .......)
حمله . مردن . بی حرکت . پرش کوتاه . پرش بلند .دویدن . راه رفتن . غرش
دوستان دقت کنید ما spriter طراحی نمی کنیم شما باید اجزای بدن کارکتر رو برای ما بفرستین و ما هم قسمت متحرک سازیشو انجام میدیم
جدا سازی اعضای کارکتر با فتوشاپ کمتر از 5 مین زمان میبره
دوستان ما به صورت پک انیم ها رو طراحی میکنیم و نه تکی یعنی فقط انیم حرکت طراحی نمیکنیم چون اصلا نمی صرفه حقیقتش
بجاش پک کامل حرکات با سلاح یا بی سلاح رو براتون طراحی می کنیم ..
اما قیمت :
پک کارکتر بدون سلاح : 23000
پک کارکتر با سلاح : 27000
(سلاح : تفنگ یا شمشیر )
پک حیوانات : برای قیمت به ایدی ما پیام بدین
یک شبه که برای دوستان حتما بوجود اومده :
دوستان متحرک سازی کارکتر بسیار کار زمان بری هست و اینطور نیس که فکر کنین ما اعضای کارکتر شما رو به استخوان بندی کارکتر وصل میکنیم و دیگه تمام !! نه جدا اینطور نیس فریم بندی و تمیز در اوردن کار کمی مشکله
نمونه ها :
دوستان انیمشین این نمونه ها به صورت کامل و حرفه ای طراحی نشده و فقط برای اینکه شما ببینین رفتار و حرکت کارکتر چطوری هست !! هنگام متحرک سازی کارکتر شما اون فاصله بین پاهای کارکتر و بدن کارکتر حذف میشه
برای سفارش به ایدی ما در تلگرام پیام بدین :
@hakem01
@makeanim
موفق باشید
عشق کردین جوین بشین !!