مشکل در لیست برترینهای انلاین | به‌روزرسانی امتیاز
سلام و عرض ادب به همه دوستان 
در مورد لیست برترینها 
همون طور که اقا مجتبی عزیز توی ویدو اموزش دادن من عمل کردم و اونو پیاده کردم 
ولی به جای اینکه خودمون اسم و امتیاز بدیم در شروع بازی اومدم و یه قسمت ثبت نام گذاشتم و سیستم بعد از دریافت اسم اونو زخیره میکنه 

همچنین برای امتیاز اومدم یه متغیر ساختم که سیستم بالا ترین رکورد بازیکن رو ثبت کنه 

حالا واسه لیست برترینها سیستم میاد اسم ثبت شده و اخرین رکورد رو میگیره و میفرسته به وب سایت (تا اینجا مشکلی نیست )
ولی مشکل اینجاست که اگر بازیکن رکورد بالا تر بزنه سیستم نمیاد  رکود همون بازیکن رو بهتر کنه بلکه میاد دوباره همون اسم رو با رکورد جدید ثبت میکنه ؟؟؟!!!!! 

یعنی اگر من توی بازی 10 تا رکرود بزنم سیستم ده بار یه اسم با همون رکورد ها رو نشون میده 

اگر دوستان و اقا مجتبی عزیز یه توضیحی بدن که چکار کنم که بعد از زدن رکورد جدید سیستم رکورد جدید رو جایگزین کنه خیلی ممنون میشم 

با سپاس خدمت همه 

پاسخ

سپاس شده توسط:
باید بجای دستور insert از دستور update استفاده کنی تا همون رکورد قبلی رو بروز کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehrad77 ، RESAN
(1393/12/17، 01:16 صبح)pro.designer_68 نوشته است: باید بجای دستور insert از دستور update استفاده کنی تا همون رکورد قبلی رو بروز کنه

میشه یه توضیحی بدی کجا این دستور رو عوض کنم ؟؟ 

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. توصیه می‌کنم اگه می‌خواین چنین تغییراتی رو انجام بدین، حتماً تا حدّی SQL و PHP رو یاد بگیرید.
فایل savescores.php رو با نوت‌پد باز کنید، و داخلش به دنبال این خط بگردید:
کد php:
$sql mysql_query("INSERT INTO `$db`.`نام جدول` (`id`,`name`,`score`) VALUES ('','$name','$score');"); 
و اونو تغییرش بدین به این حالت درست می‌شه:
کد php:
$sql mysql_query("UPDATE `$db`.`نام جدول` SET score=$score WHERE name=$name;"); 
البته این فقط برای آپدیت امتیاز هست. برای ثبت امتیاز برای اوّلین بار هنوز هم باید از همون ساختار اوّل استفاده کنید.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اقا تغییر دادم ولی نشد ؟؟ 20
تو سایت اصلی هم گشتم ولی فقط همون شیوه آموزش شما بود و برای آپدیت چیزی پیدا نکردم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همون طور که گفتم اون کد فقط فقط برای آپدیت امتیاز هست.
با اون کد نمی‌شه یک امتیاز جدید ثبت کرد، فقط می‌شه اونایی که قبلاً ثبت شده رو تغییر داد.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط:
وقتی صفحه‌ اپدیت ساختیم ...دو صفحه میشه
باید چه کار کنیم که امتیازات اپدیت بشه ...یعنی در کانستراکت باید چه کار کنیم?ممنون میشم جواب بدید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1393/12/17، 02:39 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام. توصیه می‌کنم اگه می‌خواین چنین تغییراتی رو انجام بدین، حتماً تا حدّی SQL و PHP رو یاد بگیرید.
فایل savescores.php رو با نوت‌پد باز کنید، و داخلش به دنبال این خط بگردید:
کد php:
$sql mysql_query("INSERT INTO `$db`.`نام جدول` (`id`,`name`,`score`) VALUES ('','$name','$score');"); 
و اونو تغییرش بدین به این حالت درست می‌شه:
کد php:
$sql mysql_query("UPDATE `$db`.`نام جدول` SET score=$score WHERE name=$name;"); 
البته این فقط برای آپدیت امتیاز هست. برای ثبت امتیاز برای اوّلین بار هنوز هم باید از همون ساختار اوّل استفاده کنید.

توی این روش اگر دوتا اسم مثل هم باشن چی؟

[تصویر:  ir.parsgame.hadsonline_fcb3bd39-5eb1-428...48c7dd.png]

لطفا بازیم رو دانلود و بهش نظر بدید
مرسی  53
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر