قیمت لاینسس اصلی construct ؟
سلام دوستان خسته نباشید کسی میدونه قیمت لاینسس اصلی کانستراکت چنده یاعلی
اين همه لاف زن و مدعي اهل ظهور
پس چرا يار نيامد که نثارش باشيم
سالها منتظر سيصدو اندي مرد است
آنقدر مرد نبوديم که يارش باشيم
اگر آمد خبر رفتن ما را بدهيد
به گمانم که بنا نيست کنارش باشيم
آیت الله بهجت(ره)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
[تصویر:  010101000.png]

یکی که کرکش رو ما داریم دومیه هست ... یعنی 429.99 دلار ... 21
با این تفاصیل ما ایرانیا اصلا بهشت نمیریم 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خخخخخخ شایگلین هم کرک ساز داره یعنی روی 1000000000 دلار یا بیشتر از  وبلاگش برا کرک کار میکشن
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
(1395/5/4، 02:01 صبح)hesam3 نوشته است: [تصویر:  010101000.png]

یکی که کرکش رو ما داریم دومیه هست ... یعنی 429.99 دلار ... 21
با این تفاصیل ما ایرانیا اصلا بهشت نمیریم 4

سلام.
خخخخخخخ 21 21 4 اما اینو هم در نظر بگیرین که این قیمت نامردیه مثلاً شما الآن تا آخر عمرت می تونی اونقدر در آمد داشته باشی؟!! و حتی اگر هم داشته باشی پرداخت کردنشم به همین راحتی نیست ما تحریمیم،

برای مثال خود من وقت نمی کنم زیاد روی بازی سازی کار کنم چون هم درس و هم سرکار رفتن این دو تا وقتم رو کامل می گیره بعد بیام برای یه کانستراکت که دارم استفاده میکنم و معلوم نیست اصلاً در آمدی برام داشته باشه بیام یک میلیون و پانصدهزارتومن خرج کنم که فقط لاینسس ـش رو بگیرم که چی بشه

اما نه وقتی ازش در آمد دارم ماجرا فرق میکنه، ولی واقعاً یک میلیون و نیم قیمت بالاییه در آمد داشتین سعی کنین بخرین نداشتین ولش چون قیمت این بابا هم زیاد عادلانه نیست. مخصوصاً اینکه خیلی از ماها فقط اسم بازی ساز رو یدک می کشیم در اصل نه میسازیم و اگرم میسازیم در آمدی نداره یا یکی مثل من اگر هم می تونه بسازه اما وقتش رو نداره گاهی پیش میاد تا 5 ماه اصلاً کانستراکت رو باز نمی کنم بعد بیام لانسس بخرم! O_o

-
-
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/4، 02:25 صبح)GAME MOEIN نوشته است: خخخخخخ شایگلین هم کرک ساز داره یعنی روی 1000000000 دلار یا بیشتر از  وبلاگش برا کرک کار میکشن

خخخخ
البته جهانی نیست و فقط انجمنا ازش خبر دارن تو انجمن اصلی سیرا بگی یه 2 ، 3 میلیون نفری میریزن سرش!
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
میگم این انجین کانستراکت خیلی بد کاری میکنه. چرا یک خروجی مستقیم نمیده تا مردم آواره نشن به خدا باور کنید بازی رو ساختم ولی هیچ کدوم خروجی نمیده آواره شدم میخواهم برم یونیتی
زکات علم ، آموزش دادن ان است از امام صادق (ع)

پاسخ

سپاس شده توسط: shaygaaan
یونیتی بجز حجم خودش و پکیج مخصوص برای هر خروجی باید حدود سه گیگ برای جاوا دنلود کنید و تاچ در اون سخت پیاده میشه که سرعت کار رو پایین میاره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/4، 09:15 صبح)نیما نوشته است: یونیتی بجز حجم خودش و پکیج مخصوص برای هر خروجی باید حدود سه گیگ برای جاوا دنلود کنید و تاچ در اون سخت پیاده میشه که سرعت کار رو پایین میاره

خود یونی و پلتفرم اندروید با هم بیشتر از 500 مگ حجمشون نمیشه. فقط برای خروجی اندریود باید sdk اندروید رو دانلود کنید که اگه تمام پلتفرم های اندروید رو دالنود کنید اونم حجمش بیشتر از 1 گیگ نمیشه. (با این که به تمام پلتفرم های اندروید هم نیازی ندارید)

تاچ هم خیلی سخت نیست...
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
کار با یونیتی اصلا سخت نیست ، و اگر سختی هم داشته باشه ارزش ساخت بازی با یونیتی رو داره .
تاچ هم برای بار اول سخته ، از دفعات بعدی اینقدر کار براتون راحت میشه که خودتم میفهمید این همه وقت عمرتونو تلف کردید توی کانستراکت ...

الان بازی های سری مجازی ساز همه شون با یونیتی و موتور های قوی ساخته میشه ، امید هست حداکثر تا 2 سال دیگه این نوع از بازی هم در ایران منتشر بشه ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi