چگونه بازی ای در سبک لیمبو بسازم ؟
بله میشه
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
داداش اون پخ که دادی بودی دقیقا چی بود یه بار دیگه بگو لطفا
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
کی من ؟
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام برای دسترسی به محیط وازه و قابل دسترس نسخه cs6 فوتوشاپ رو دانلود کن من نسخه 4 با 6 رو دارم گاهی وقتا با 4 کار می کنم ولی در کل 6 خیلی بهتره بنظر  من نسخه 6 را دان کن
-- همینی که هستی باش --
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . 
دوستان حرفای قشنگی زدن . برای نمونه بازی راز پدر . تعریف از خود نباشه داستانش خیلی جذاب بود و هست و خیلی تکه اما دلیل موفق نشدنش و برگزیده نشدنش استفاده از گرافیک های تکراری (نه که اماده بودنا . طراحی خودم بودن اما یجورایی کپی . البته تقصیر خودم نبود علاقه زیادی ک داشتم باعث این شد ) بزگریم حالا همیشه سعی کن خلاق باشی و قبل از شروع ساخت چندتا بازی معروف در سبکی که میخوای بسازی رو نصب کن و بازی کن . ببین چی داره تو ی چی فراتر بزار . قسمتنظراتو بخون ببین کیا نظر منفی دادن . اونارو بخون و تو بازی خودت ازشون یک نکته مثبت بساز و خاص شو . اینا نصیحتایی که از تجربه شخصی خودم بدست اوردم . اگع خودم اینارو قبل از انتشار راز پدر یک انجام داده بودم اوضاع اینطوری نمیشد . 
راستی برای تمامی دوستان میگم ایده هاتون رو عقب نندازید تا جرقه زد باهاش اتیش درست کنید . من ی ایده داشتم خیلی خاص بود خداییش تا امروز بازی ایرانی در اون سبک ساخته نشده بود . منم دیگه خوشحال از این فکرو نشستم طراحی رابط کاربریشو انجام دادمو اینا و ی چندتا مدل هم طراحی کردم و دیگه ولش کردم تا اینکه همین پریروز داخل کافه بازار دیدمش انگار ک دقیقا طرحمو دزدیده باشن از ذهنم . باور نکردنی بود واقعا حدود ده هزارتاهم دانلود داشت . خخخخخ 
خلاصه میخواستم اینو بگم ما ک ب فنا رفت ایدمون حداقل شما نزارید ایطو بشه . 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
به نظرم تنها ایده استفاده نشده 
اینه که ...
.

.

.

.

.

نمیگم برا خودمه خخ
siko game

بزودی با بازی جدید ما :: اون ::

پاسخ

سپاس شده توسط:
اتفاقا منم همین الان ی ایدهزد ب سرم که ... 
برا خودمه  4 
الان میشینم مینویسمش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برداییدودوست عزیز شما با ما مشکل داری انگار من نگفتم میخوام کپی اونو بسازم گفتم میخوام تصاویر بازیم مثل بازی ۴۱۱۴۸ باشه یعنی از تصاویر برداری یا همون وکتور استفاده کنه من دنبال هم نیستم حسود هم نیستم خوبم میتونم جواب یه سری آدم که کارشون تهمت زدنه رو بدم که خیلی هم ازشون بدم میاد حالا هم برو یاد بگیر بی خود به مردم تهمت نزنی و بدونی که خیلی  ها تو این دنیا هستن که دنبال پول نیستن

شما هم فک میکنید من میخوام مثل اون باشم آره ؟ واسه من داستانش فرق میکنه فقط گرافیکش مثل وانه وشخصیت هاش مثل اون نیستن اگه اونطوری باشه ۴۱۱۴۸ هم مثل بازی عصر سکوته و از اون تقلب شده ولی اینطوری نیست آقای فنایی خودش زحمت کشیده و منم زحمت میکشم و به شما و هیچکس هم ربطی نداره دنبال پول هم نیستم  و داستان بازی من اصن یه چیز دیگست پس بی خود تهمت نزنید

لعنت بر هرچی آدمه حسوده که نمیتونه پیشرفت دیگرانو ببینه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/7، 04:20 عصر)moeid نوشته است: برداییدودوست عزیز شما با ما مشکل داری انگار من نگفتم میخوام کپی اونو بسازم گفتم میخوام تصاویر بازیم مثل بازی ۴۱۱۴۸ باشه یعنی از تصاویر برداری یا همون وکتور استفاده کنه من دنبال هم نیستم حسود هم نیستم خوبم میتونم جواب یه سری آدم که کارشون تهمت زدنه رو بدم که خیلی هم ازشون بدم میاد حالا هم برو یاد بگیر بی خود به مردم تهمت نزنی و بدونی که خیلی  ها تو این دنیا هستن که دنبال پول نیستن

سلام دوست عزیز . 
کسی با کسی دشمنی نداره اینجا همه دوست و برادریم . باید بدونید که هرکی چیزی ب شما میگه خیر و صلاح شمارو میخواد . 
موفق باشید 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینطوری که ایشون خیر و صلاح منو میخواد و جوری حرف میزنه که بهم بر میخوره بهتره خیر و صلاحمو نخواد من به خیر و صلاح ایشون  نیازی ندارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi