چگونه بازی ای در سبک لیمبو بسازم ؟
(1395/5/7، 04:30 عصر)moeid نوشته است: اینطوری که ایشون خیر و صلاح منو میخواد و جوری حرف میزنه که بهم بر میخوره بهتره خیر و صلاحمو نخواد من به خیر و صلاح ایشون  نیازی ندارم

درسته لحن بعضی از دوستان تند هستش اما خب یجورایی راست میگن و شما ب چشم راهنمایی بهش نگا کن . برای شروع بازی سازی در سبک ماجراجویی . پلتفرمر دو بعدی میتونید از وبلاگ اقای مهدی ابراهیمی (wow xperia) استفاده کنی . ویدیو های جامع و کاملی داره . از سایت سیرا هم میتونی چندتا اموزش دانلود کنی و برای اموزش گرافیک هم مثل من که اولش هیچی بلد نبودم اما الان تقریبا بیشتر امکاناتشو بلدم میتونی جای مناسب ب گرافیک انتخاب کنی مثل انجمن های گرافیک و فوتو شاپ .
موفق باشی
  پاسخ

سپاس شده توسط: amira94
دوست عزیز مشکلم این نیست اینا دارن  تهمت میزنن که من دارم از بازی آقای  فنایی تقلب میکنم

دوست عزیز مشکل این نیست اینا دارن به من تهمت تقلب از آقای فنایی رو میزنن

تو این انجمن عوض روحیه دادن بدتر میزنن تو ذوق آدم اصن من از اینجا میرم ما اون موتور چرت و پرتتون کانستراکت ۲ ههههه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/7، 04:46 عصر)moeid نوشته است: دوست عزیز مشکلم این نیست اینا دارن  تهمت میزنن که من دارم از بازی آقای  فنایی تقلب میکنم

تو این انجمن عوض روحیه دادن بدتر میزنن تو ذوق آدم اصن من از اینجا میرم ما اون موتور چرت و پرتتون کانستراکت ۲ ههههه

ب حرف اینا گوش نکن هری چی بخوای تو گوگل هست فقط تو باید با فتوشاپ یکم تغییرشون بدی که نگن کپی کردی همین
  پاسخ

سپاس شده توسط:
13
من دیگه حرفی ندارم . معلومه سنتون کمه . 
هرجا هستید موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/7، 04:54 عصر)arashvp نوشته است:
(1395/5/7، 04:46 عصر)moeid نوشته است: دوست عزیز مشکلم این نیست اینا دارن  تهمت میزنن که من دارم از بازی آقای  فنایی تقلب میکنم

ب حرف اینا گوش نکن هری چی بخوای تو گوگل هست فقط تو باید با فتوشاپ یکم تغییرشون بدی که نگن کپی کردی همین

ایول بالاخره یکی شد به من کمک کنه و درکم کنه ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

والا ما نفهمیدم جهت گیری این دوستمون به سمت کی هست ؟ 
شما اصلا بازی ساختی که ما بگیم کپی کرده یا نه یا شبیه کدوم بازی هست 
عنوان تاپیکی که زدی رو بخون؟ چگونه بازی در سبک لیمبو بسازم ؟اصلا چه ربطی به بازی اغای فنائی داره ؟
اصلا بازی لیمبو در سبک کلیک و اشاره نیست
تو صفحه اول لینک اموزشی دادم میتونی استفاده کنی و گرافیک شبیه لیمبو رو در بیاری 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi