شلیک به جهت مخالف؟
Sad 
من دارم یک بازی در سبک پلتفرم میسازم من برای پلیرم تیر گزاشتم ولی تیر میزنم وبه سمت چپ برمیگردم تیرم برمیگرده

اگه میشه یه سورس آموزشی بزارید ممنون میشم  22
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

بهتره شما همین مشکل رو به صورت سورس بذارین تا دوستان در انجمن بتونن براتون ادیتش کنن.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام . دوست عزیز من این مشکل رو قبلا مطرح کرده بودم . شما بجای تایپیک زدن میتونستی سرچ کنی و راحت حلش کنی . شما باید بگید وقتی پلیرمیرور بود یا همون سمت چپ تیر شما ست انجل بشه به 180 . 
موفق باشید .
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سمت چپ الان خوب کار میکونه ولی اگه از سمت راست تبر بزنی وبه سمت چپ برگردی تیر برمیگرده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/9، 12:09 عصر)mahdi222 نوشته است: باشه اینم لینکش 

لینک : دانلود

دوست عزیز درست نشد چیکار کنم

سلام،

کار خاصی لازم نیست انجام بدهی، فقط هر پنج دقیقه یکبار یک تایپیک تکراری ایجاد کن !!

برای جواب سوالات باید صبر کنی، نه اینکه پشت سر هم تایپیک تکراری ایجاد کنی! این خلاف قوانین انجمن هست، قبل از ایجاد تایپیک جدید هم کمی به خودتون زحمت بدهید و یک سرچ کوچک در انجمن انجام بدهید، این سوال بارها جواب داده شده است:

این تایپیک(آموزش ششم)

و این تایپیک.......

در ضمن عنوان تایپیک باید مطابق با محتوای آن باشد.......
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi222
شما که تازه کاری و هر سوالی واست پیش اومد تایپک میزنی چطور میخوای یک بازی پلتفرم بسازی ؟
اول خوب یاد بگیر بعد
من تا حالا خودم بالای 10 تا بازی معمولی ساختم اما یکشو هم توی مارت ها نگذاشتم چون تمرینی بوده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون از راهنمای تون

اگه میشه اموزش 2 تصاویرشو برم میزاری

تصاویر راشو نمیاره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز شما میخوای بازیتو بگو چجوری تا براتون بسازیم . درسته کمک لازم داریم این وظیفه اونایی ک بلدن کمک کنن ولی خب خیلی تکراری سوال میکنید و سرچ نمیکنید . اون ک عکسم نمیاره از نسخه مرورگرتونه . تعویض کنید درست میشه . 
موفق باشید . 
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر