موضوعها: 0
سپاسها: 1
57 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
سلام؛
ایلوستریتور و فتوشاپ اصلا سخت نیستن. من خودم دوروز نشستم پاشون بدون آموزش، گرافیک در حد قابل قبول تونستم بسازم. شما برای کشیدن اسپرایت لازم نیست همه ی نرم افزار رو یاد بگیرید ! چنتا ابزار محدود کافیه ! مثلا pen tool.
Sent from my LG-E612
موضوعها: 17
سپاسها: 86
171 سپاس گرفتهشده در 97 ارسال
(1395/5/17، 08:04 عصر)hacker نوشته است: من دنبال یک برنامه ساده برای طراحی کاراکتر میخوام نمیخوام از ایلستراتور استفاده کنم
برنامه هایی مثل animation box نیاز دارم چون اولین کارمه و خیلی نمیخوام بازی حرفه ای باشه
با برنامه هایی مثل فوتوشاپ و ایلستراتور هم خیلی سخته باید برا اوناهم 1 ماه وقت بزارم تابستون تمومه میخوام کارم خیلی حرفه ای
نباشه سریع بتونم کاراکتر بسازم .اگه میشه راهنمایی کنید برنامه های ساده و کار آمد اگه میشه بهم معرفی کنید ممنون.
درضمن بگم اگه کسی با animation box خوب بلده کار کنه یک ویدیو بزاره یا عکس یا پی دی اف چون وقتی میسازم انیمیشنم
درهم ورهم میشه
اگه بتونی با کاغذ و مداد طراحی رو انجام بدی دیگه اجراش با فتوشاپ و ایلوستراتور کاری نداره من خودم فتوشاپ بلدم اما اصلا ذوق هنری ندارم و نمی تونم کاراکتر بسازم
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
موضوعها: 2
مکان: iran
سپاسها: 523
253 سپاس گرفتهشده در 147 ارسال
فتوشاپ رو میشه در یک روزه اموزش دید
البته بعضی امکاناتش
-- همینی که هستی باش --
موضوعها: 56
سپاسها: 180
160 سپاس گرفتهشده در 96 ارسال
کسی اموزشای ایلوستریتور سراغ نداره کامل
موضوعها: 22
مکان: کرمانشاه
سپاسها: 195
115 سپاس گرفتهشده در 80 ارسال
آموزش های آقای طوفانی کامل و خوب هستند که قبلا هم تو انجمن مطرح شده
ممنون
اما حالا که فکرش میکنم فتوشاپ خیلی خیلی بهتره
موضوعها: 0
سپاسها: 1
57 سپاس گرفتهشده در 43 ارسال
فکرتون اشتباهه چون کار و خروجی ایلوستریتور و فتوشاپ قابل مقایسه نیستن ! فتوشاپ اصطلاحا رستره و برمبنای پیکسل ولی ایلوستریتور اصطلاحا وکتور هست و بر اساس معادلات ریاضی یه خط کشیده میشه و باعث میشه خروجی افت کیفیت نداشته باشه ! اگر سبک کار شما مینیمال یا فانتزی یا فلت باشه بهتر از ایلوستریتور پیدا نمیکنید ! یه چیز دیگه اینکه فتوشاپ همونجور که از اسمش پیداست کلی ابزار برای کارهای روتوش و ادیت عکس داره که بدرد ما نمیخوره !
Sent from my LG-E612
خیلی خیلی ممنون
ایا شما یه منبع اموزشی بجز اموزشای استاد سعید طوفانی سراغ ندارید واسه ایلوستریتور