ساخت بازی آنلاین (سرور)
سلام 
برای ساخت بازی آنلاین به حداقل چه نوع سروری نیاز هست؟
با هاست معمولی هم میشه ساخت؟اگه ساخته بشه چند نفر رو همزمان ساپورت میکنه؟ 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با روش پیشفرض خود کانستراکت اصلا به سرور نیاز نیست و اولین بازیکنی که به روم متصل بشه به عنوان سرور عمل میکنه البته طرز کارش کمی با سرور تفاوت داره
همیشه اعتقاد داشتم حیفه که با کامپیوتر بازی کرد ولی آخرش به بازی ساختن علاقه مند شدم...
  پاسخ

سپاس شده توسط: s.ahmadreza
هاست خواستید در خدمتم هم اینجا و هم در تلگرام
تلگرام :
@shervinbrs

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/21، 08:44 عصر)mahdi797979 نوشته است: با روش پیشفرض خود کانستراکت اصلا به سرور نیاز نیست و اولین بازیکنی که به روم متصل بشه به عنوان سرور عمل میکنه البته طرز کارش کمی با سرور تفاوت داره

اره میدونم کانستراکت خودش سرور میده اما اونجوری بدرد من نمیخوره چون اگه نفر اول یهو از بازی بره بیرون بازی بقیه هم بسته میشه (بازی که من می خوام بسازم به صورت مبارزه بین دونفر نیست)

سوال من اینه که هاست معمولی می تونه چند نفر رو ساپورت کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام ، بازی بصورت ریلتایم میخواید بسازید ، یا فقط اطلاعات بین سرور رد و بدل میشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: s.ahmadreza
(1395/5/21، 11:01 عصر)hesam3 نوشته است: سلام ، بازی بصورت ریلتایم میخواید بسازید ، یا فقط اطلاعات بین سرور رد و بدل میشه ؟

نه ریلیتایم می خوام بسازم .البته شما هر دوصورت رو یک توضیح بده تا بدرد بقیه هم بخوره   54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر بصورت ریلتایم میخواید بسازید باید سرور مجازی تهیه کنید ، تا جایی که میدونم از سینگالینگ سیرا استفاده کنید ، یکی از دوستان قبلا آموزشی برای این موارد گذاشته بودند در وبلاگشون ، اما لینک وبلاگشون رو بنده دیگه ندارم .
شاید دوستان دیگه داشته باشن .
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر