یک متغیر جون برای چند اسپرایت
با سلام خدمت تمام دوستان عزیز

من میخواستم بپرسم چجوری این سیستم جون رو پیاده سازی میکنن برای یه عالمه اسپرایت

از یک متغیر استفاده میکنن یا نه

مانند بازی دوست عزیمون
[تصویر:  photo_2016_08_16_04_30_06.jpg]

میخواستم ببینم برای هر اسپرایت یک متغیر باید استفاده کنم؟

لطفا راهنمایی کنید

با تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط: alisol
دوستمون از اینستنس وریبل استفاده کردند آقا مجتبی آموزشش رو دادن(فکر کنم آموزش مبتدی بود)
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary
سلام
به اسپرایتتون یک متغیر اینستنس بدید تا هر تعدادی که از روی اون ساخته بشه یه متغیر هم به اون نسبت داده بشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، mostafanastary
(1395/5/26، 06:44 عصر)نیما نوشته است: دوستمون از اینستنس وریبل استفاده کردند آقا مجتبی آموزشش رو دادن(فکر کنم آموزش مبتدی بود)

میشه سورس بزارید و بیشتر توضیح بدید

پاسخ

(1395/5/27، 06:56 عصر)پیشگامان قرن نوشته است:
(1395/5/26، 06:44 عصر)نیما نوشته است: دوستمون از اینستنس وریبل استفاده کردند آقا مجتبی آموزشش رو دادن(فکر کنم آموزش مبتدی بود)

سلام این لینک اون آموزش هست...
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1395/5/27، 07:44 عصر)vng نوشته است:
(1395/5/27، 06:56 عصر)پیشگامان قرن نوشته است:

سلام این لینک اون آموزش هست...

سلام
من میخوام بگم وقتی مثلا اینستنس دشمن 0 بود خودش با نوار جونش از بین بره و وقتی تعداد دشمن ها زیاد باشه نمیدونم چیکار کنم
و میخوام نوار جونش مقدار جونش رو نشون بده

لطفا راهنمایی کنید

پاسخ

مشکل اینجاست که وقتی روی یکی از ان ها کلیک کنید و متغیرش 0 بشه نوار جون خودش و اون یکی از بین  میره و من میخوام فقط نوار جون خودش از بین بره

اینم سورس

پاسخ

(1395/5/28، 12:31 عصر)پیشگامان قرن نوشته است: مشکل اینجاست که وقتی روی یکی از ان ها کلیک کنید و متغیرش 0 بشه نوار جون خودش و اون یکی از بین  میره و من میخوام فقط نوار جون خودش از بین بره

اینم سورس

سلام
برای رفع این مشکل یک continer بسازید و دشمن و نوار سبز و قرمز که داخل سورس شما uii نام داره را داخل اون قرار بدید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng
(1395/5/28، 04:01 عصر)ghasem نوشته است:
(1395/5/28، 12:31 عصر)پیشگامان قرن نوشته است: مشکل اینجاست که وقتی روی یکی از ان ها کلیک کنید و متغیرش 0 بشه نوار جون خودش و اون یکی از بین  میره و من میخوام فقط نوار جون خودش از بین بره

اینم سورس

سلام
برای رفع این مشکل یک continer بسازید و دشمن و نوار سبز و قرمز که داخل سورس شما uii نام داره را داخل اون قرار بدید.

میشه بیشتر توضیح بدید و سورس بزارید خیلی ممنون میشم
  پاسخ

(1395/5/28، 05:48 عصر)پیشگامان قرن نوشته است:
(1395/5/28، 04:01 عصر)ghasem نوشته است:

اینم سورس

سلام

میشه بیشتر توضیح بدید و سورس بزارید خیلی ممنون میشم

ببینید شما بهتره چند تا فیلم آموزشی ببینید چون با سورس و نوشته نمیشه این چیزا را توضیح داد.پیشنهاد من دیدن این ویدیوهاست که در یکی از قسمتهاش در مورد کانتینر توضیح داده شده:
ویدیوهای دوره آموزشی جامع کانستراکت
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر