درگاه پرداخت
با سلام
آیا میشود در کانسترکت به جز درگاه کافه بازار از درگاه بانک هم به طور جداگانه استفاده کرد؟
آیا امنیتش بیشتر از این نیست که از کافه بازار استفاده شود؟
لطفا راهنماییم کنید!
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amin.p
(1395/5/30، 08:28 عصر)omidreza.68 نوشته است: با سلام
آیا میشود در کانسترکت به جز درگاه کافه بازار از درگاه بانک هم به طور جداگانه استفاده کرد؟
آیا امنیتش بیشتر از این نیست که از کافه بازار استفاده شود؟
لطفا راهنماییم کنید!

سلام.اگر بخوای برنامه رو تو بازار بزاری پرداخت فقط باید با درگاه بازار انجام شود{پرداخت درون برنامه ای}مگر نه برنامه شما تایید نمیشود.
موفق باشید
  پاسخ

سلام
اگر برای خرید های درون برنامه ای میخواهید اینکار رو بکنین، کافه بازار یا مارکت های دیگه، اصلا به شما اجازه نمیدن ( تا جایی که تقریبا مطمئن هستم) بهترین روش همون پرداخت درون برنامه ای است.
  پاسخ

(1395/5/30، 08:36 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام
اگر برای خرید های درون برنامه ای میخواهید اینکار رو بکنین، کافه بازار یا مارکت های دیگه، اصلا به شما اجازه نمیدن ( تا جایی که تقریبا مطمئن هستم) بهترین روش همون پرداخت درون برنامه ای است.

چظوری شما موفق شدید بازی جذاب خودتون رو یعنی همین مدافعان حرم اینقدر حجمش رو کم کنید ؟؟؟ الان به زیر از 1 مگ رسیده!
مگه با کانستراکت ساخته نشده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: mostafanastary ، Amin.p
(1395/5/30، 09:08 عصر)omidreza.68 نوشته است:

چظوری شما موفق شدید بازی جذاب خودتون رو یعنی همین مدافعان حرم اینقدر حجمش رو کم کنید ؟؟؟ الان به زیر از 1 مگ رسیده!

عزیزم ، بازی آقا مصطفی ۱۳٫۶ مگابایت حجم داره ...
اون که شما میبینی 1 مگ هست ، حجم بروز رسانی به نسخه جدید هست نه دانلود کل نسخه بازی 22
تمامی برنامه هایی که شما از بازار یا مایکت دانلود میکنید ، برای دانلود بخش های جدید فقط حجم همون بخش های جدید رو میگیره .

پاسخ

سپاس شده توسط: omidreza.68 ، mostafanastary ، Amin.p
(1395/5/30، 11:53 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/5/30، 09:08 عصر)omidreza.68 نوشته است:

اون که شما میبینی 1 مگ هست ، حجم بروز رسانی به نسخه جدید هست نه دانلود کل نسخه بازی 22
تمامی برنامه هایی که شما از بازار یا مایکت دانلود میکنید ، برای دانلود بخش های جدید فقط حجم همون بخش های جدید رو میگیره .

سپاس آقا حسام
ولی همون 13 مگ هم خیلی کمتر از خروجی 30 مگی هست که من از یه صفحه خیلی ساده میگیرم......
هم با کوکون تست کردم هم با اینتل 2
  پاسخ

دوست عزیز ، بنده بازی الان روی کامپیوتر خودم دارم ، 7 مگ عکس داره ، با خروجی که میگیرم میشه 11 مگ ، نمیدونم چرا شما اینطور مشکلی دارین .
والا من به شخصه کاری نمیکنم ، اما خیلی روشا وجود داره که حجم رو کمتر نیز میارن ...
  پاسخ

(1395/5/31، 12:50 صبح)omidreza.68 نوشته است:
(1395/5/30، 11:53 عصر)hesam3 نوشته است:
(1395/5/30، 09:08 عصر)omidreza.68 نوشته است: تشکر
آقا مصطفی یک سوال دیگه

سپاس آقا حسام
ولی همون 13 مگ هم خیلی کمتر از خروجی 30 مگی هست که من از یه صفحه خیلی ساده میگیرم......
هم با کوکون تست کردم هم با اینتل 2
وقتی توی کوکون، کانواس پلاس بگیرید حجمش خیلی کم میشه !
اینجور که معلومه شما از طریق وب ویو پلاس خروجی گرفتید ! در ضمن کوکون چنتا فایل خروجی میده ! شاید شما حجم کل خروجی رو دیدید نه حجم خروجی apk رو !

موفق باشید.

Sent from my LG-E612
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi