درخواست ساخت بازی سبک دیفنس
با سلام.
یک درخواست داشتم لطفا اگه میشه اموزش ساخت بازی در سبک دیفنس (یا استراتژیک نمیدونم شما این سبک رو چی میگید درست گفتم یا ن) بزارید مثله همین بازی مدافعان حرم که کار یکی از بجه های این انجمنه  
اخه یه طرح خوب واسش دارم میخوام پیاده ش کنم 

اگه میشه این اموزش رو هم تو سایتتون بزارید سورس نمیخوام اموزشش لطفا... 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

دوست عزیز، ساخت بازی های دیفنس، کار مشکلی هست، البته کار نشدنی نیست که بگم دنبالش نرین، اما باید در عین حالی که نیازمند ایونت نویسی و کد نویسی خوبی هست، گرافیک هم اثرگذاری ویژه ای داره، و سخت ترین قسمت این مدل بازی ها، تحلیل هایی هست که باید برای دفاع و جنگیدن و تعداد دشمن ها، خون، اثر گذاری در رده های مختلف مقر ها و ... در نظر بگیرین.

اولین سوالم اینه که شما چقدر با کانستراکت کار کردین؟ با توجه به اینکه تازه وارد هستین، پیشنهاد میکنم از بازی های سبک تر شروع کنین.( البته خودتون بهتر میدونین صلاح رو )

سوال دوما در مورد تحلیل کردن هست که با خودتون بشینین یه بازی دیفنسی رو تحلیل کنین و ببینین از قضیه چی دستگیرتون میشه؟

سوال سوم در مورد گرافیک هست، ببینین، بازی های دیفنسی هیچ نوآوری خاصی تقریبا ندارن!!!! فقط گرافیک و داستان اولیه بازی تاثیر اصلی در دانلود و فروش رو میذاره! اگه گرافیک کاملی برای بازی میتونین تهیه کنین، اقدام کنین، وگرنه اصلا دنبالش نرین.
اینم بدونین با توجه به اینکه گفتم نوآوری خاصی در این بازی ها نیست، شما 5 سال دیگه هم که بازی تون رو بسازین، مشکلی پیش نمیاد.

اما برای شروع بگم که به آشنایی تقریبا کامل به موارد زیر نیاز دارین:

کانستراکت و کار با برخی از پلاگین ها به صورت کاملا مسلط مثل:
Ajax
turret
SOL
pin
container
Array
function
و....

پاسخ

سپاس شده توسط: rezavfx ، alirezagamemaker
(1395/5/31، 01:47 عصر)mostafanastary نوشته است: سلام

دوست عزیز، ساخت بازی های دیفنس، کار مشکلی هست، البته کار نشدنی نیست که بگم دنبالش نرین، اما باید در عین حالی که نیازمند ایونت نویسی و کد نویسی خوبی هست، گرافیک هم اثرگذاری ویژه ای داره، و سخت ترین قسمت این مدل بازی ها، تحلیل هایی هست که باید برای دفاع و جنگیدن و تعداد دشمن ها، خون، اثر گذاری در رده های مختلف مقر ها و ... در نظر بگیرین.

اولین سوالم اینه که شما چقدر با کانستراکت کار کردین؟ با توجه به اینکه تازه وارد هستین، پیشنهاد میکنم از بازی های سبک تر شروع کنین.( البته خودتون بهتر میدونین صلاح رو )

سوال دوما در مورد تحلیل کردن هست که با خودتون بشینین یه بازی دیفنسی رو تحلیل کنین و ببینین از قضیه چی دستگیرتون میشه؟

سوال سوم در مورد گرافیک هست، ببینین، بازی های دیفنسی هیچ نوآوری خاصی تقریبا ندارن!!!! فقط گرافیک و داستان اولیه بازی تاثیر اصلی در دانلود و فروش رو میذاره! اگه گرافیک کاملی برای بازی میتونین تهیه کنین، اقدام کنین، وگرنه اصلا دنبالش نرین.
اینم بدونین با توجه به اینکه گفتم نوآوری خاصی در این بازی ها نیست، شما 5 سال دیگه هم که بازی تون رو بسازین، مشکلی پیش نمیاد.

اما برای شروع بگم که به آشنایی تقریبا کامل به موارد زیر نیاز دارین:

کانستراکت و کار با برخی از پلاگین ها به صورت کاملا مسلط مثل:
Ajax
turret
SOL
pin
container
Array
function
و....

سلام بله متاسفانه من تازه واردم تو کانستراکت2 اما با گیم میکر حسابی کار کردم و تنها مشکلش خروجی گرفتن بود واس همین اومدم سراغ کانستراکت2 به نظر میاد این موتور بهتر از اون گیم میکره اما باید بشینی یاد بگیریش 

من تمام اموزش هایی رو که تو وبلاگ گذاشته بودن رو دانلود کردم اما وقت نکردم بشینم کار کنم مشکل من فقط ی چیزه گرافیک بلد نیستم و نمیتونم محیط واسه بازیم طراحی کنم  20 20 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب پس، با صحبت های خودتون، کلا بی خیال ساخت بازی دیفنس بشین، چون گرافیک حرف اول رو میزنه!!
الان بعضی از نظرات مربوط به بازی مدافعان، مربوط به گرافیکه و حتی برخی گرافیک بازی رو مزخرف میدونن! 13
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده ارور جاوا M.gh 4 1,867 1403/6/27، 10:19 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  این چیه alirezagamemaker 4 2,327 1403/6/27، 10:18 عصر
آخرین ارسال: Klkj
  نشان دادن حرف در بازی کلماتی mehdi 0 287 1403/5/13، 05:27 عصر
آخرین ارسال: mehdi
  حل شده مشکل در آرایه mehdi 2 557 1403/4/26، 11:41 عصر
آخرین ارسال: mehdi