آقا من ی چیزی رو بگم ، از همه عذر میخوام ، مخصوصا استارتر .
ببینید ، من خودم 21 . 22 سالمه ، از 15 سالگیم دارم روی نت و برنامه نویسی این چیزا کار میکنم ، الان چند سالی هست که به طور حرفه ای داریم با ی گروه 11 . 13 نفره بازی میسازیم . خداییش دارم اینو بهتون میگم ، دیگه ببینید درسته موهامو توی این کار سفید نکردم ، اما از من بشنوید ، دور بازی سازی ی خط قرمز طویل بکشید
...........
حالا میگید من دارم منفی گرایی میکنم ، ببینید دیگه اینو حاضرم قسم بخورم که هیچ کسی توی این انجمن به اندازه من نیست که علاقه به بازی سازی داشته باشه و الکیم نگه یعنی واقعا دنبالش باشه ، طرف میگه من بازی سازی دوس دارم ، اما هنوز نمیدونه برای بازی سازی باید برنامه نویسی بلد باشی ، تهش میشن بازی ساز های ( اضافه ( اضافه یعنی ی بار اضافه روی دوش بازی ساز های زحمت کش ایرانی ) ) . چرا بار اضافه ؟ بخاطر اینکه نمیدونن که آقا بازی سازی پول
نداره ، داره ، اما نه برای شما ! شمایی که مثلا از سر علاقه ( که البته من میدونم این علاقه نیست ، ی چیزی شنیدین بازی سازی پول توشه سریع اومدید میگید نمیدونم از بازی فلان فرد کلون میزنم میلیارد ها پول به جیب میزنم
ولی نه ، این خبرا نیست ، بازی سازی ی شغل بسیار اعصاب خورد کن هست ، الان بنده خودم چندین ساله برنامه نویسی php و c# و جاوا رو به طور کامل فرا گرفتم ؛ الانم پشیمون نیستم ، راضیم ، اما نه از خودم ، چون با این کار واقعا اعصابم خورد میشه ، همیشه وقتی میشیم پشت کامپیوتر کمر درد میگیرم ، چشمام درد میگیره و ... .
من همین الانش حاضرم قسم بخورم ، به همراه مدرک ( همین الان هرکی ادعا کنه ویدئو میگیرم میفرستم ) . بازی ساختم ، سه بعدی خیلی شیک و تر تمیز ، 1 مرحله اومدم بسازم ، 1300 خط کد
خب شما اگر میخواید ی چیزی رو بسازید ، به نظرتون میتونید 1300 تا خط رو بنویسید ؟ آیا به تنهایی میتونید در آینده ی همچین ریسکیو به سلامتیتون بزنید ؟ من خودم رشته تجربیم ، پزشکی داخلی ، اونم فوق تخصصی جراحی رو برداشتم ، چند سال پیش میخواستم برم بازی سازی ، اما اون موقع رشتش نبود ، الانم نیست ، این فکر میکنید به چه معنی هست ؟
به این معنی هست که آقا بازی سازی ی شغل حساب نمیشه ، شما فردا میخواید برید مهمونی ، ی طرفی میاد میگه من وکیل پایه یکم نمیدونم 3400 صفحه قانون کشور های مختلف رو خوندم ...
حالا شما : من برنامه نویس حرفه ایم ، 20000 صفحه کتاب و 20000 دقیقه فیلم و 20000 فایل نوشتم
بخواید حساب بکنید ، ی برنامه نویس از ی وکیل بیشتر فعالیت میکنه ، کارش از ی وکیل سخت تره ، اما هیچ کسی نمیفهمه ... چون شغل حساب نمیشه ، پول حساب نمیشه ، من خودم اولین اپی که ساختم ، یادم نمیاد اسمشم چی بود ، 22 دلار ازش درآمد کسب کردم ، در حالی بود که 3 ماه وقتم رو تلفش کردم ، ولی به ی ماه رفتم ی داروخونه کمک دکتر وایسادم ، به اندازه 100 دلار حقوق گرفتم
قبل از اینکه ی کاریو شروع کنید ، واقعا راه هاشو بسنجید ، من زمانی که رفتم تجربی ، همه میخواستن قیدمو بزنن ، میگفتن پسر ، سالانه فلان صد هزار نفر میرن تجربی همش نمیدونم 1000 نفرشون قبول میشن ...
من رفتم ، خداروشکر معدل بالا هم قبول شدم ، اما اینکه میگم علاقه به بازی سازی هنوز که هنوزه از بین نرفته .
من علاقشو داره ، تیمشم بخوام دارم ، هزینشم خودمم نداشته باشم ، رفیقایی دارم که داشته باشن بدن ، برنامه نویسیشم بلدم ، اما هنوز که هنوزه بعد از این همه سال کلا ی دونه بازی دارم ، اونم خودم نساختم ، توی ی گروه من فقط ی قسمت فروشگاه و امنیت رو ساختم .
خداییش میگم ، منم الان مثل بعضیا که سریع ی چیزی یاد گرفتن رفتن همونو منتشر کردن نکردم ، من همین الانش ، 8 تا سورس گوشه کامپیوترم دارم ، که از هزاران بازی که توی بازار هست ارزشش بیشتره ، اما نمیخوام ارزش بازی های ایرانی رو بیارم پایین ، بازم خود دانید ، شما هم یک کپی گر دیگر ... موفق و پیروز باشید .
به جهت شروع در بازی سازی ( موتور کانستراکت ) اول تمامی آموزش های مربوط به بازی سازی در سبک های مختلف رو مشاهده کنید .
بعد از اون از یکی از بازی ها کپی کنید و ببینید چی میشه .